Dodaj do ulubionych

Gdzie na Uroczystą Kolację?

IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 21:05
Jak myślicie: gdzie w Ciechanowie lub okolicach Ciechanowa można zaprosić bliską osobę na kolację przy świecach?
Chcę aby było romantycznie.
Jaki lokal możecie mi polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: thella Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: 213.199.253.* 27.02.11, 21:14
      Zdecydowanie restauracja Panorama:)
    • Gość: M. Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 21:14
      Chyba najlepszy wystrój ma Da Grasso. Lokal jest ładnie urządzony, można zarezerwować stolik na końcu, żeby dalej od pozostałych siedzieć. Jedzenie złe nie jest, chociaż do perfekcji trochę mu brakuje. Nie podają jedynie pizzy, są makarony i dania obiadowe. O dodatkowe świece możesz poprosić. Minus to, że daleko od centrum, ale jeżeli samochodem to minus znika:)).
      Udanego wieczoru:))
      • Gość: haha Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 21:21
        pizzeria na uroczysta kolacje? hahaha dobre! jesli ma byc to romantyczny wieczor na poziomie to chyba najszybciej Baron
      • Gość: x Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 21:21
        Gdzie jest Da Grasso?
        • Gość: x Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 21:24
          Jeśli Da Grasso to pizzeria to zdecydowanie odpada - chcę elegancką kolację.
          • Gość: thella Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: 213.199.253.* 27.02.11, 21:27
            Romantycznie : Panorama może być i Baron.
            • Gość: XXX Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 21:28
              PANORAMA zdecydowanie.
              • Gość: M. Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 21:40
                To może zrób rekonesans. Przejdź się po tych lokalach i wybierz. Każdy ma inny gust i inne wymagania. W Panoramie nawet za darmo bym nie zjadła, byłam tam dwa razy, nie spodobała mi się atmosfera. No i jest drogo jak na oferowaną jakość.
                A Da Grasso ofruje nie tylko pizzę, napisałam wyżej, ze są inne dania.
                • Gość: Monia Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: 213.199.253.* 27.02.11, 21:58
                  Zdecydowanie panorama, miło przytulnie, kameralnie...
                  • Gość: Gość Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 23:49
                    Kiedyś była taka restauracja za stacją kolejową na terenie koło obecnej poczty numer 2. Chyba nazywała się Zamkowa. Pamięta ktoś?
                    • Gość: xxx Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 19:28
                      A ja poszłabym nawet do Tanga (styl późny Gierek), żeby tylko mnie zaprosił ten mój. Jesteśmy wieeele lat razem, a jemu nigdy nie przyszłoby do głowy, żeby zaprosić na kawę, a co dopiero na kolacje do restauracji. Niektóre babki to maja farta.
                    • Gość: gosc Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 17:24
                      to była Bona.
                • Gość: Opus Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.play-internet.pl 28.02.11, 07:12
                  Tu nie chodzi o dania, ale o klimat pasujacy do kolacji przy swiecach. Ty lubisz jak mniemam nowoczesne, neonowe, klubowe klimaty, ale niekoniecznie to pasuje do kolacji przy swiecach. Dla mnie Da Grasso to tandeta jesli chodzi o klimat.
    • Gość: Żul Karmazyn Re: Gdzie na Uroczystą Kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 06:56
      Najbardziej romantyczne są śmietniki na Armii Krajowej po Bożym Narodzeniu. Przestronne ale dyskretne, żarcia opór. I dobre, bo po Wielkanocy za ciepło i psuje się. Jak dobrze pogrzebać to świece też się znajdą a nawet latarki. Wino sam se kupuje, bo te co serwują na miejscu jakieś takie mało słodkie. W pobliżu nie ma innych klientów, sam se jestem kucharzem, kelnerem i gościem. Po wszystkim jeszcze w kime można uderzyć. Full wypas i wszystko za darmo. Polecam od 26 grudnia wieczorem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka