Dodaj do ulubionych

Magnta Sala Weselna/ Władysławowo

06.03.11, 13:50
witam, szanownych czytelników tego Forum. Osttanio byłam gościem na weselu na sali " Magnat" we Władysławowie, pod Ciechanowem .. Oczywiscie jak to wesele zaczeł się pięknie, stoły zastawione pysznościami, znakomicie doprawione potrawy gorące jak i zimne. Widac Kuchnia się starała bardzo dobrze, ale poraszką co przyciganeło moj wzork po pewnej godzinie był Kelner taczający się po Sali, widac nie umiał dostowsować się do wnętrza tej imprezy. Wiec najlepiej niech zmieni sobie branże i zatrudnia leprzych kelnerów co nie straca na klijentach... Nie tylko moj wzrok przyciągnoł kelner który lezał przy stole, widac wódka weselna mu sprzyjała którą kupili młodzi czyli moi Kuzyni, bardzo udane wesel Kapela grała dobrze goscie się bawili pieknie ale kelnerzy są jedna wilką porażką, co prawda szefowej Lokalu tez nik nikt nie widział i nie słyszał po pewnej godzinie, chyba obowiązkiem Dyrektora sali jest pilnować czystsoci żeby wszystko było dopięte na gózik , ale widać Kerowniczka była może w zmowie i kelner jako tako miał troche siły, lecz pana czy pani szefowej tego lokalu nie było?! Czyźby też wódka weselna jej smakowała jak Kelnerowi? Ogolnie nie mam więcej zastrzezen, wesele mi się podobało bardzo nie wyszłam głodna ani nie napojona, nóżki też mnie bolały :) Jezeli by zmienili kelnerów sama bym chciała tam świetować moje wesele sala jest naprawde wykonczona rewelacją Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktosik Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 14:01
      Po pierwsze radzę używać słownika ortograficznego, funkcję poprawiania błędów ma m.in. Mozilla Firefox. Aż się nie chce czytać takich byków, zapewne pisał to ktoś kto ma z 12 lat albo wyjątkowo uczulona na szkołę i książki osoba.
      • ciechanoww Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo 06.03.11, 14:14
        Lat 12 :) tak tak dokładnie jak i na sali byli trzeźwi kelnerzy a co programu to widać nie znasz się..
      • ciechanoww Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo 06.03.11, 14:16
        Ale fakt faktem nie chce się czytać a czytasz :)
      • Gość: ? Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 14:28
        Tanczajacy WIOCHMENKA
      • Gość: nie jeste zlosliwa Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 17:44
        Chcialam wtracic do dyskusji swoje trzy grosze.Tak sie sklada,ze dwukrotnie mialam okazje bawic sie na tej sali.Sla jest rzeczywiciepiekna ,gustownie urzadzona,smakowo i wzrokowo jedzenie jest ok ale....Zastanawiam sie dlaczego wlasciciele nie reaguja na krytyczne uwagi dotyczace tempa w jakim podawane sa dana gorace.Na milosc boska nie moze byc tak ze pierwsze danie podawane jest godzine,nie moze byc tak ze jedna osoba ze ma podanie danie,a reszta patrzac sepim wzrokiem obserwuje i czeka,czeka,czeka az wreszcie rusza na parkiet na glodno.Tymczasem kelnerzy sprzataja taleryyki tych ,ktorych juz skomsumowali,przynosza pozostalym dania ,ale trwa to tyle ze juz nie wiedza kto danie juz dostal,a kto nie.Nawet zasady savaur vivre mowia o rownoczesnym konsumowaniu posilkow.Czyzby wlasciciele nigdy nie bywali na weselach ,balach gdzie odbywa sie to wlasnie w ten sposob?Nie jestem osoba zlosliwa,przeciwnie zycze powodzenia,ale jesli to sie nie zmieni to oze bardzo zaszkodzic opinii ,ktora budowana jest na zasadzie''poczty pantoflowej''Kucharz z warszawy nie zapewni sukcesu jesli ludzie beda nie zadowoleni.
        • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 80.50.139.* 06.03.11, 19:05
          Kochana to nie wina Kucharza że jedni jedzą a drudzy patrzą to kiepska Organizacja kelnerów że jedną stronę obsługują a o druga patrzy na jedzących,Powinni jednocześnie obie strony obsługiwać Przecież ich tam jest jak mrówek jak zliczyłem to jet ich 7 lub 8 to Powinni się Podzielić ,jednym zdaniem nie zgrana ekipa:( A co do sylwestra to też ponieśli Porażkę jak mi koleżanka Opowiadała że w Żurku który jej Podali znajdowała się łyżka to nie wiedziała czy ma go zjeść bo nie wiedziała może kelner jadł i jej przyniósł to co nie dojadł jak mi to powiedziała to aż rzygać mi się chciało nawet na wiejskich weselach łyżka leży przy zastawie stołowej a nie że jest podawana w zupie kto taki mądry był chyba mama mu tak podawała i tak się nauczył hehe Obrzydzenie mnie Bierze jak to słyszę o tak Podanym żurku.
          • Gość: gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 12:15
            byłam na dówch imprezach na tej sali i moim zdaniem było dardzo fajnie, to nie kelnerzy przecież nakładają porcje na talerze, wszystko zalerzy od kucharza. Może ktoś być nie zadowolony ale tak bywa:)
          • Gość: nieznajomy Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 12:43
            proszę nie zrzucać wszystkiego na kelnerów
            wszystko zależy jak kucharz wyda a nie od kelnera
      • Gość: ania Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 13:31
        moje wesele przebiegało tak jak sobie życzyłam kelnerzy bardzo mili lecz właścicielka szkoda słów niech kobieta zastanowi się czy chce prowadzić tak poważny biznes bo na dana chwile nie nadaje się do tego. Wiele uwag bym mogła tu napisać ale nie warto. Zastanówcie się czy jesteście pewni sala i wygląd jest troszeczkę mniej istotny w porównaniu do dogadania się z tym człowiekiem.Polecam jednak Dalię!!!!!!!
    • ciechanoww Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo 06.03.11, 14:13
      to kelnerzy ladnie sie bawia po weselech trzeba brac odpowiedzialnych ludzi a nie. a z tego co wie to warszawski kucharz tam pracuje ze swoimi ludzi to jedzenie napewno dobre musi byc
      • Gość: olof Gorysze - sala na medal, kelnerzy na schwał IP: *.cnow.pl 06.03.11, 14:36
        dlatego jak sala weselna to tylko w Goryszach - powtarzam jak mantrę;
        styl, jakość, bezsens pierwszego wpisu - godny zatrzymania się i westchnięcia
        • Gość: sami Re: Gorysze - sala na medal, kelnerzy na schwał IP: *.cnow.pl 18.07.12, 21:41
          Sala weselna na medal wszystko sprząta obsługa ze stołów co najlepsze zanim goście siądą i nic dobrego nie zjecie burdel na kółkach
          • Gość: geno Re: Gorysze - sala na medal, kelnerzy na schwał IP: *.cnow.pl 25.07.12, 14:15
            Sala w Goryszach jest super przejeżdzałem tam niedawno i wyglada okazale .
            Nawet ma ją własnego ogrodnika widziałem tam takiego pana w białych gumiakach i białych rękawiczkach wygłądał profesionalnie,musza niezła kasę trzepać na weselach żeby utrzymac profesionalistę!
        • Gość: Gość weselny Re: Gorysze - sala na medal, kelnerzy na schwał IP: *.cnow.pl 25.07.12, 14:04
          Zgadzam sie z tobą że sala weselna w Goryszach jest super tylko dwie kelnerki Pani Jagna i Pani Barbara to dużo noszą jedzenia nie na stoły weselne tylko do samochodów które są zaparkowane z tyłu sali, tam też są głodne ich rodziny
        • Gość: Cobra szkoła IP: *.cnow.pl 19.08.12, 14:09
          A jeszcze lepsza jest szkoła w goryszach bo daje zatrudnienie przydupasom wieśniaka z papierosem za uchem z gminy!Uczniów chyba ze osiemnastu,dwie cieciówy do sprzątania tych wielo- metrażowych powierzchni koszt ich utrzymania to prawie 60tyś!Wegiel do opalania szkoly woza samochodem w nocy do prywatnych komorek bo ten nie miesci w szkolnej.jedna cieciowa to byla radna a druga to zona dochtora rogacza
      • Gość: gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 12:18
        a co jak z wawy to musi być dobry????
        • Gość: Gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 16:46
          Podobno Mistrz Kuchmistrzostwa??? Jak jedzenie smaczne to musi być dobry.
    • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 80.50.139.* 06.03.11, 14:35
      Witam zgadzam się z Tą Opinią koleżanki Bawiłem się Na tej Sali na Balu Karnawałowym Muzyka była Pod-stosowana do rytmów Gości Bawiących się na tym Balu Plusik dla Muzyków:) Kucharz Przygotował Przepyszne dania Gorące jak i zimne nie było nic do do zarzucania kucharzowi że kiepskie smaki ma:) Plusik dla Kuchni Okropna tam jest Obsługa tak jak Koleżanka napisała poniżej kelnerzy chodzą pijani czuć od nich alkohol jak by tylko tym żyli aż rzygać się chciało jak kelner wypowiadał słowa do mnie stojąc na przeciwko mnie Widać naocznie jak kelnerzy drinkują na barze a potem się taczają po sali.
      • ciechanoww Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo 06.03.11, 14:46
        alkohol u kelnerów to chyba podstawa?
        • Gość: Kamil Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 14:47
          nie no mi sie podobal bal a kelnerzy to nie wiem czy z wczoraj byli czy co he
        • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 80.50.139.* 06.03.11, 15:01
          Owszem że u Kelnerów alkohol to Podstawa ale Po pracy,a oni byli w Pracy a nie na Balu!!!!
          • Gość: Krysia Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.222.254.234.spray.net.pl 11.04.11, 22:45
            Zgadzam się! Nie wyobrażam sobie jak można tak się zachowywać! Kelnerzy są w pracy ,a w pracy się nie pije, tymbardziej ,że obsługują gości. Byłam kelnerką i nigdy bym się nie napiła w trakcie pracy.
            Ale to jak sie zachowuje pracownik to zawsze wina szefa. Widocznie mają przyzwolenie. Wstyd, nie świadczy to dobrze....
    • Gość: Ola Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 15:55
      nie no moim zdaniem wszystko na sylwestrze wypadło ok :) fakt ze drogo ale dobrze bylo
      • Gość: Gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 16:03
        Koleżanko co byłaś gościem. Też byłem na tym samym weselu. Co do braku wlasciciela na sali, po cholera ma byc? musi patrzec co sie dzieje? Jesli uwazasz ze alkohol pili, no to spoko, wszystko jest dla ludzi z umiarem, ale jeżeli biją się goście miedzy sobą to chyba nie jest dobrze co? A taki incydent był. I to nie jakas dalsza rodzina ;P
        • Gość: Gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 16:19
          jeszcze zapomniałem dopisać, że mi sie wesele podobało bardzo, nie mam nic do zarzucenia, to ze kelner wypije kilka kieliszków to nie tragedia.
          • Gość: % Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 17:40
            To jest TRAGEDIA.W PRACY NIE PIJEMY.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Łyli Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 17:50
              Bawiłem się też na tym weselu jestem zadowolony z obsługi i na pewno nie byli pijani - zauważ jak kelner zaopiekował się dziećmi a jeżeli chodzi o spanie kelnera na stole - o czym wy gadacie - sam jestem kelnerem i wiem jak to jest 15 minut drzemki nikomu nie zaszkodziło - a wogóle chyba wszyscy na czas jedzenie dostali
              • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 80.50.139.* 06.03.11, 18:38
                Do gościa Łyli to chyba chodzisz Po wiejskich weselach co Każdy Pije wódkę razem z obsługą Bo w porządnej restauracji to byś po jednym kieliszku już nie pracował A to jest Porządna Sala weselna ale jak tacy Pracownicy będą pracować to tylko zepsują Opinie o tej Sali to z czasem tak jak reszta w okolicy tych Sal stoi Pustych bo nikt tam nie chciał się bawić bo Opinie mieli zepsutą a teraz są takie czasy że ludzie Patrzą na opinie Lokalu.
                • Gość: ? Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 18:57
                  Max a co Ty tak walisz tymi Duzymi Literkami znienacka? Caps Ci sie popsul? Czy chcesz pewne slowa - uwaga trudne slowo - wyeksponowac? To moze uzyl lepiej pogrubienia?
              • Gość: Krysia Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.222.254.234.spray.net.pl 11.04.11, 22:50
                śmieszny argument o tym zmęczeniu i drzemce. :)
                Spać przy stole??
                Na zapleczu to rozumiem ,można się zdrzemnąć. Zgadzam sie z opiniami ,że w porządnych knajpach, restauracjach, salach weselnych itp. pracownicy w pracy nie piją! Nie te czasy.
    • Gość: Łyli Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 17:44
      miałaś akomat że tak opisujesz że tak opisujesz ? żebys miała na czas podane i ustawione kelner pracę zaczyna od 9 rano i jest cały czas na nogach - jestem ciekaw czy ty przyszłaś na wesele się bawić czy szukać dziury w całym
    • Gość: gosc Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 17:51
      Chyba jeszcze sama nie wytrzezwialas po tym weselu bo ja tez bylam i jestem abstynentka i nie widzialam nikogo pijanego z obsługi a od kiedy to szefowa ma byc na weselu?A nawet jakby była to napewno na zapleczu a nie na sali.A ze goscie nie umieli sie zachowac to nie piszesz?Najlepiej komus dupe obsmarowac.Zal mi Ciebie.
      • Gość: ŁYLI Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 17:59
        Tak to jest jak ludzie przychodza na imprezę obsmarowac kogoś a nie się pobawić - ja na pewno do Magnata w miarę możliwości będę pezychodził na imprezy - jest super powodzenia i nie przejmujcię się docinkami ludzi po prostu już taka ich natura ( nie są docenieni w życiu i się doceniają obsamarowując kogoś ) - z jedzeniem to fakt że późno ale smaczne i dużo n- dotrą się jeszcze
        • Gość: wiktoria Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 18:21
          Ja nie chodzę do magnata, nie podoba mi się, przede wszystkim jest zbyt daleko od centrum miasta
          • Gość: Kajka Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 19:31
            mi tam bardzo pod pasowała kelnerka sympatyczna z usmiechem na twarzy lecz jeden kelner delikatnie mnie oblał podawaną zupą...
          • Gość: aneta Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 21:24
            Dom weselny pełen uroku, byłam na weselu 09.07.2011 zakochałam sie w tym miejscu. Cudowny klimat, super obsługa. Nawet była Pani odpowiedzialna jedynie za czystośc toalet, wszystko lśniło. Polecam każdej młodej parze, bo na prawdę warto ! :)
            • Gość: 0albertk2 Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 12:20
              Ja byłam niedawno w Faltomie Bardzo przyjemna sala weselna we Władysławowie na około 100 osób. Miła atmosfera, sympatyczna i profesjonalna obsługa, dobre jedzenie. Polecam.
        • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 80.50.139.* 06.03.11, 18:26
          Kelner czy inna osoba nie powinna pić alkoholu w Pracy,a wam też pozwalają Pijanym chodzić w Pracy chyba nie,a W magnacie to przy stołach chodzą Alkoholicy nikt inny!!!! ja mam takie zdanie o nich Wszystko mi się podobało do niczego nie mam zastrzeżeń tylko do tych Alkoholików którzy Podają tam Jedzonko Wstyd Dla całego Szefostwa że trzyma takich Pracowników bo inny by od razu Podziękował za Pracę takiemu Pracownikowi ,nie wiem może Szefostwo też razem Popija z Pracownikami na zapleczu to kto tam tylko Pracuje Kuchnia??? Bo jedzenie zawsze na czas Było Podane Smacznie Podziękowania dla Kucharza za Przepyszne jedzonko.
          • Gość: ola Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 12:29
            to musisz znać wszystkich kelnerów skoro tak ich obsmarowałeś, a ciebie odsuneli po sylwestrze. Parodia co tu wypisują
            • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 13:02
              Kochana ja nie bawiłem się tam na sylwestrze a bardzo bym chciał tylko Pracowałem też jak oni ale dobrze że nie byłem bo bym im tylko na samym Początku wstydu narobił jak by mi tak żurek przyniósł do stolika.
            • Gość: Kajka Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 15:37
              Pariodia, jedni bawią się dobrze inni nie prawda po to jest forum zeby napisac co nieco i zeby zmienic co pasuje a co nie czy nie prawda?? chyba czytaja to ludzie i musza wiedziec gdzie isc bo ja bym osobiscie sie wku...la jak bym dostala zurek z ŁYŻKĄ albo kelner by mi powiedział proszę, a że nie pije wodki wyczuwam ale byłam na tej sali i ogolnie podobała mi się obsługa bardzo naszczescie nie trafiłam na pijaną osobę z Obsługi, Ale jedzenie było źle podawane jedno patrzyli 2-dzy kończyli nie powinno tak być.
              • Gość: gość portalu Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 20:54
                No z tym Żurkiem ja się zgodzę,a że dania były wydawane z opóźnieniem to już nie wina kucharzy raczej obsługi która ma za zadanie zajmować się salą. miałam praktyki ogólnie w hotelu i na każdym stanowisku nawet na kelnerskim i z tego co mi wiadomo do kelnera należy obsługa gości i pilnowanie by gość otrzymał potrawę w mniej więcej takim samym czasie jak inni. Jeżeli kelnerów było 7 lub 8 to raczej była zła organizacja na tej sali skoro jednym podano danie, a o drugich po prostu zapomniano. fakt kelnerzy nie powinni pić w czasie pracy,to jest w ogóle nie dopuszczalne.Zresztą obowiązkiem kelnerów jest też powiadomienie kucharzy ile dań jeszcze potrzeba i ile wydano bo to do ich obowiązku należy obliczenie. Co do Żurku to taką potrawę "szef" sali lub kelnerów powinien cofnąć. Bo naprawdę nie wiadomo było czy żurek był ruszany przez kogoś czy nie.Co do kucharza nie mam zastrzeżeń ;] . Zresztą kelnerzy niektórzy tam byli bez jakiegokolwiek przygotowania,zostali wzięci z tak zwanej ulicy... Sala świetna nic dodać nic ująć,co do obsługi kelnerskiej bym się bardzo dobrze zastanowiła nad zatrudnieniem takich ludzi. Kelner powinien być wizytówką tej sali,a jak na razie czytając wypowiedzi niektórych tutaj osób stwierdziłam że dali niezła klapę nic więcej. A to jest forum i tu ludzie wyrażają swoją opinię więc po co szkalować?? pozdrawiam. Kucharze-jedzonko wyśmienite,muzyka dobra jak na taką imprezę.Nad kelnerami bym się dobrze zastanowiła.
    • Gość: Katarzyna Malinows Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 19:21
      ja do jedzenia nie mam zadnego zastrzezenia to chyba wina kelnera jak podjae zurek bo widac nie wyuczonych mają kelnerów tylko z budek wzietych, muzyka super myslałam ze to tylko tak raz im bedzie poniewaz to jest otwarcie nie wiedzieli ale u kelnerów powtarza sie to caly czas. c tego co słysze a w ogole kto jest kucharem tam ma ktoś jakies namiary ???
    • Gość: gosc Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 19:50
      obsługa ok . tylko ten incydent, nawalony ojciec z rozbita twarzą. Rodzina patologiczna czy co. za dużo alkoholu
      • Gość: oli Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 20:33
        Zgadza sie ojciec podejrzany jak cala rodzina zeby sie tłuc na weselu i jescze ktos z gości obrzygał sofe. Kelnerzy ok nie wiem czemu się ktoś czepia. ktoś ma dowód ze on spał i że oni pili alkohol, i to jeszcze weselna. nikt ich nie przyłapał. chłopaki chodzili przy stołach do samego konca i robili to co do nich należało, podawali posilki donosili napoje i sprzatali po niektorych niewychowanych ludziach ktorzy myśla ze sa ponad. Nie wiem czemu też sie czepiaj właścicieli. coś czuje konkurencja macza w tym palce. Ja tam dobrze sie bawiłam na weselu.Dla mnie jedzenie obsługa,wystruj i orkiestra .ok. Polecam wszystkim ten dom weselny
        • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 20:48
          Kelnerzy Alkoholicy że chodzą bo muszą za darmo nie Piją!!!!!
          • Gość: Gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 23:16
            Po 1. Macie dowody na to ze byli pijani? Oni nie tak jak wy wielmozni panstwo ze przyjda najedza sie za darmo, napija i pobawia, musza pracować. Kto przygotowuje sale kelner? a praca latwa nie jest, dogodzić plebsowi. Zmęczenie robi swoje. Sam pracuje jako kelner i jak jest np. sylwester to od 16 do 6 rano jestem na nogach. Najpierw ustawic wszystko, nakryc itp. a pozniej podawać.
            Po 2. Moze to wlasny oddech czuliscie?

Najlepiej ludzie jest kogoś obsmarować mimo że sie nic nie wie. Taka mentalnośc naszego społeczeństwa, trzeba komus uprzykrzyć życie jeśli komuś sie powodzi lepiej niz wlasnej osobie. Taka prawda. Poza tym ja juz dawno na tym forum wierze w co 10 słowo. Bo jak nie obsmarowywanie kogos to wiazanie wszystkiego z polityką. Nie wiem moze napiszcie ze to wina PO albo PiS, że to ukartowane było w ministerstwie.
            • Gość: Łyli Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 23:35
              popieram masz rację konkurencja czuwa żeby zniechęcićl ludzi - ale zawsze się znajdą ludzie żyjących z plotek
              • Gość: Gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 23:47
                tutaj wiekszość z tego żyje, aż zaczynam tesknic za Łazikiem. Jego zdjeciami i wgl.
              • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 80.50.139.* 07.03.11, 08:30
                Śmiać mi się chcę z was jaka Konkurencja każdy kto się przejedzie na was Alkoholikach to da wpis na forum gdzie by tylko nie był na imprezie jak Jest się w pracy to nie Pijemy a wy widzę że bez Alkoholu żyć nie możecie to jesteście Też Alkoholikami do AA was powinna rodzina oddać a nie do Pracy wysyła.
            • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 80.50.139.* 07.03.11, 08:24
              Ty to jesteś Ch_uj nie kelner jak taki sam jesteś jak oni to jesteś zwykłym wieśniakiem co pod sklepem zawsze stoi na wsi i bełta chla a żeby chociaż znali się na kelnerstwie Ja też jestem Kelnerem i stwierdzam że nie potrafią Ustawić Prawidłowo zastawy stołowej tylko się nadają Pewnie jak ty do wideł a trzeba smarować Alkoholikom Dupę żeby nauczyli się Pracować a nie chlać tylko jak chcą Pić to do siebie na wiochę pod sklep niech pójdą.Jesteście wiejskimi kelnerami to nie dziwie się każdy wiejski kelner to Alkoholik!!!
              • Gość: Daria Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 80.50.139.* 07.03.11, 08:55
                Zgadzam się do nie których słów z kolego że kelner w pracy nie powinie zażywać alkoholu.Też jestem kelnerką i też nieraz koledzy pracujący ze mną wypiją,i ja potem mam więcej pracy od nich. Bo już nie dopatrzą żeby sztućce komuś wymienić,czy zabrać pusty półmisek po przystawce a zarabiamy takie same pieniądze więc popieram kolegę.Nie ma w pracy picia Alkoholu ja się dziwie że to nowo otwarta sala a pracodawca na to pozwala.
                • Gość: do maxa Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 11:05
                  max chyba jestes niedowartosciowany jak przychodzisz do momu to cie bija pala po glowie bo takie glupoty piszesz. jak chcesz to cie przyjme do pracy jako placzek .
                  • Gość: MAX Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 13:14
                    Widać kto tu jest niedowartościowany Bez szkoły bo jak byś miał jakąś szkołę to byś błędów nie robił chyba ciebie matka Napie_rdalała Pałą Po głowie że taki Tępy jesteś Nie będę się zniżał do twojego Poziomu bo z tobą nie mam o czym rozmawiać bo nie sięgasz mi do pięt ze swoim wykształceniem.
                    • Gość: kierowca Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: 31.60.166.* 12.04.11, 08:07
                      jakim trzeba być debilem żeby krytykować innych za błędy, których samemu robi się niewiarygodną ilość. Max jesteś skończonym idiotą ale nawet nie jest mi żal ciebie. Zacznij lepiej szkołę (nawet nie "wróć" bo chyba nigdy nie zacząłeś)
                      • Gość: Max odp.do kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 17:31
                        Ty kierowca widać że tępy jesteś to jest Forum i tu się piszę o takich rzeczach komu coś nie pasuje czy jest wszystko w porządku a tam nie jest.
                  • Gość: Kasia Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 15:31
                    Ludzie przestańcie już, nie ma sensu tutaj robić Forum. Kazdy może miec swoje zdanie... A tak pro po Szkoły palaczków jeżeli po piśmie się ocenia Ludzi to chyba ktoś jest nie normlany hehe
                    • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 17:08
                      Kasiu jeśli byś była spostrzegawcza to jest to Forum a na forum tak jak napisałaś można pisać wszystko i do wszystkiego można się przyczepić nawet do Pisowni jeśli ktoś to czyta to chcę wiedzieć o czym jest wątek a jak ktoś gubi literki to nie można zrozumieć o co chodzi.
                • Gość: xxx Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 18:21
                  ludzie czepneliście sie jednego tematu - kelnerzy. Proszę by ktoś z gości, ktorzy tam byli napisał czy jedzenie jest smaczne, czy porcje są wystarczająco duże, czy zwracają jedzenie pozostałe z przyjęcia weselnego (to pytanie już do młodej pary). Chce wiedzieć czy cena jest adekwatna do jakości. Miło mi by było gdyby ktoś zgodził sie przesłać mi na prywatną poczte zdjecie tej sali. Z góry dziekuje:)
            • Gość: Kasia Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 15:26
              My o sali a Ty o Pis. Śmieszne
            • Gość: Krysia Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.222.254.234.spray.net.pl 11.04.11, 23:08
              Rany ... jak przeczytałam ten post to mi ręce opadły...
              1.Dowody? to chyba widać jak ktoś jest pod wpływem alkoholu.
              2.Za darmo pobawić? Wesele to droga impreza i nikt się tam za darmo nie bawi, bo przecież się z pustą ręką nie przychodzi!
              3. Kelner usługuje? Taka jego praca! Przecież mógł zostać lekarzem i narzekać ,że od świtu do nocy leczy ludzi, a tak od nocy do świtu serwuje jedzenie. Każda praca jest męcząca i to nie jest żadne usprawiedliwienie dla braku profesjonalizmu.

Nie chodzi o obsmarowanie kogoś tylko o wyrażenie swojej opini i spostrzeżeń. Nikt tu nie pisze ,że jedzenie było niedobre. O czymś to świadczy, a skoro kilka osób napisało o pijanych kelnerach, to chyba się nie zmówili.

Postawcie się na miejscu pary młodej która wydaje 50 tys na wesele i naprawde jej zależy ,żeby takie rzeczy na ich najważniejszej imprezie nie miały miejsca.
    • Gość: nieznajomy Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 12:38
      co do tańca kelnerów to pan płody poprosił żeby wyszli na parkiet bo to dla nich była jedna piosenka i konsultował z szefostwem
      • Gość: Ktosik Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 17:07
        Powodzena, Max nie zauwazyles ze ty i Daria macie to samo IP? dziwne co:D
        Poza tym gosciu masz kulture osobista ze pogratulowac tylko.
        • Gość: MAX Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 17:10
          A to że koleżanka z mojego kompa piszę to co w tym jest złego?? mamy to same zdanie o obsłudze Kelnerskiej!Która tam obsługuje.
        • Gość: MAX Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 17:15
          Mała debata o tym co tam się działo między sobą i na Forum to nie ma w tym nic dziwnego
          • Gość: gośc Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 07.03.11, 20:01
            kelnerzy, jak kelnerzy, ale żeby ojciec na weselu własnego dziecka bił się? Który to taki? Ojciec młodego, czy młodej?
            • Gość: również gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:25
              no rzeczywiście sensacja na skalę państwową, może do tvn24 jeszcze zadzwonisz? wątek powstał chyba po to żeby przekazać opinię o sali a nie o weselu które się tam odbyło, nieprawdaż? całe szczęście że twoje życie wolne jest od tego rodzaju ekscesów i z nudów chyba lub dla wiwatów sprawy innych wiciągasz na forum. Swoją drogą to nawet Ci współczuję...

*** Sała ładna, aczkolwiek jedzenie mi nie podpaswało i faktycznie docierało do mnie niezbyt ciepłe ***
    • Gość: gość Weselny Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 12:12
      Witajcie,
      byłam gościem na weselu w Sali Magnat (05.03.2011) Wesele było super, zespół grał wyśmienicie jak zwykle zresztą, jedzenie pyszne, goście pięknie się bawili a Młodzi ślicznie wyglądali:) Mam prośbę do wszystkich, zaprzestańcie tych komentarzy o incydentach, o tym kto brał w tym udział. A ile dobrze pamiętam, kiedyś wesele bez "bójki" nie było udanym weselem:)Postawcie się w sytuacji Młodych, którzy czytają to wszystko. Oni teraz powinni cieszyć się a nie smucić z powodu czyiś nieprzychylnych słów.
      • Gość: gosc25 Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 13:55
        Ja się dobrze bawiłam naprawdę, a co do kelnerów powinien kerownik sali wiedzieć co zrobić z pracownikiem, nie my tu na Forum wnikamy w szczegóły. Jak ktoś był to wie jak jest i na pewno ze względu na kelnerów nie, zrezygnuje przynajmniej moja osoba. kelnerów można dopracowac
        • Gość: MAX Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 18:11
          Oczywiście zgodzę się z tobą że można doszkolić kelnerów ale tam był Pijany Kierownik całej Sali a właściciela nie było widać żeby zwrócić uwagę jak jego pracownicy Pracują po pijanemu nie było do kogo się z tym zwrócić.
          • Gość: aga Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:01
            Kolego widać że sprawia ci przyjemność oczernianie tej sali i jej pracowników,skąd masz takie informacje kto jest kierownikiem na tej sali i jeszcze jedno z twoich wypowiedzi wynika że sam nie spełniasz się zawodowo , może sam jesteś kelnerem siedzisz w domu i zazdrościsz jak inni pracują.
            • Gość: do rozsądnych Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.centertel.pl 09.03.11, 22:31
              Chyba nikt nie bierze pod uwagę wpisów niejakiego max-a. To zwykły, chaotyczny bełkot jakiegoś małolata, który pewnie niedawno dostał komputer, i jeszcze nie tak do końca wie jak go wykorzystać. W tych wypowiedziach trudno znaleźć jakikolwiek sens. Permanentne powtarzanie o "pijanych kelnerach". Max czy słowo "interpunkcja" jest Ci choć trochę znane?? Jeśli nie to wróć do klocków.
              • Gość: kelner Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 09:26
                W tych wszystkich wypowiedziach jest rzeczywiście tylko chaos. Przede wszystkim w Magnacie nie pracuje kucharz z Warszawy. On w Warszawie ma tylko brata. Atmosfera panująca w kuchni jest dość nerwowa można się nadziać na latające sprzęty więc i nic dziwnego że to się odbija na kelnerach i ich pracy. Za wiele osób tam rządzi i w sumie każdy chce być najważniejszy. Miejmy nadzieję, że to się unormuje z czasem. Sala ogólnie jest super i godna polecenia.
                • Gość: olof Gorysze są bliżej IP: *.cnow.pl 15.03.11, 17:18
                  paranoja - Władysławowo nad morzem i takie wyzwala emocje; a tu pod nosem taka ekstra sala weselna i poweselna w Goryszach; Gorysze to zaledwie kilka kilometrów od ścisłego, najściślejszego centrum Ciechanowa
                  • Gość: Ktosik Re: Gorysze są bliżej IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 17:07
                    No to kolego zabłysnąłeś. Hahahahahahahahahahahahahahahaha nobla mu:D
                • Gość: Bobar Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.krus.gov.pl 13.07.11, 14:19
                  bawiąc sie na weselu w sali Magnat odniosłem wrażenie że obsługę i szefostwo niestety bardzo przerosło to co sami sobie zbudowali - czyli piękną salę dla nie byle klienta. niestety calej obsłudze wychodzi słoma z butów a wraz z nią wiele innych nieprzyjemnych rzeczy... Patrząc na menu tego lokalu widac ze wszystko jest robione najtańszym kosztem - generalnie oszczędność na całego ze wszystkim, zaczynając na jedzeniu a kończąc na oświetleniu. Najlepiej byłoby chyba aby klient tam wynajął salę zapłacił 180zł od krzesła i goście przyszli ze swoim jedzeniem, no i zeby tylko siedzieli przy świecach, oczywiście nie włączali klimatyzacji i zespół najlepiej zeby grał tylko na akordeonie bez urzywania nagłośnienia.
                  Same piękne mury to niestety nie wszystko, przykra sprawa ze tak urokliwy obiekt jest prowadzony w taki sposób... ale to tylko Władysławowo nie Warszawa.
    • Gość: Pawełek Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 19:51
      Wejdźcie na link zamieszczony poniżej a wiele spraw stanie się dla Was jasnych
      www.nowenowe.pl/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720
      • Gość: Sebo Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.tktelekom.pl 13.07.11, 20:37
        Ja też byłem tam na weselu i stwierdzam, że soki są rozrabiane z wodą w taki sposób, że aż wstyd. Dolewając do soku jabłkowego tyle samo wody miałem wrażenie, że piję wodę zabarwioną na żółto. Przykre, ale prawdziwe.
        • Gość: Była Panna Młoda Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 15:31
          ... Po tym wszystkim co widziałam i co słyszałam- Ci co mają tam zamówione terminy niech uciekają!!!!! to dobra rada! Tragedia!!!! Piekna sala jest na pierwsze 10 minut wesela- wspomienia to przedewszystkim to jakie było jedzenie, obsługa i orkiestra!!!! tam nie ma czego szukać. Osoba, która się wzieła za taki interes jest mało współpracującą, niekompetentną osobą przez która przemawia tylko chęć dorobienia się! zobaczymy jak długo wytrwa "słynny" już MAGNAT! - tylko pytanie do właścicieli o jakiej sławie tu można mówić:) ja daje jeszcze jeden sezon i zawitaja tam pustki- jeśli właścicielka nie zmieni podejścia do organizacji tych imprez to tak jak juz wspomniałam - jeden sezon jeszcze i bedzie heya:)
          • Gość: Max Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.centertel.pl 14.08.11, 16:05
            Witam długo tu nie zaglądałem ale widzę po komentarzach że moje słowa są święte wszystko się sprawdza co pisałem na początku z tą ekipo pracującą tam długo nie potrwają tylko szkoda mi tego Kucharza tylko on trzymał dobre imię tej sali a bez niego też im długo nie daje.
            • Gość: Obserwator Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.xdsl.centertel.pl 15.08.11, 13:07
              Ja byłem na tej sali na weselu i trudno, ale nie zgadzam się, że wystój jest wspaniały. Po prostu pierwsze wrażenie jest takie ładne, ale ogólnie to po prostu "polski kicz" czyli wszystkiego po trochu, tam świecidełko, a tam wisi amorek. Przerost formy nad treścią.Fuj, bezguście i okropność, widać, że właściciel żałował na profesjonalistę, który w jednym stylu urządziłby to wnętrze. a tak wyszło jak zwykle "swojsko". No, ale polskiemu ludowi to się podoba.
              • Gość: TomaszR Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 00:20
                witam, Pani wlascicielka pochwalila sie ostatnio ze na kazdym weselu zarabia 10 tysiecy na czysto - wiec ladnie sobie kobicina zarabia i to naszym kosztem - ciekawe jak duzo jedzenia daje skoro tyle zarabia, tak teraz ma duzo chetnych ze wszyscy klienci nie patrza juz nawet na to ze traca zaliczke tylko rezygnuja, za rok ta sala upadnie, nie ma innej opcji, jedzienie jest fatalne, tymbardziej po SMIERCI KUCHARZA !!! stanowczo odradzam ta sale, KICZ TOTALNY,
                • Gość: Ktosik Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 01:30
                  Hahahaha, to mnie rozbawiles.
                  Chyba normalne ze zaliczka przepada, kazda sala ma w umowie to, zaliczki zazwyczaj są bezzwrotne. Tak to kazdy by sobie zmienial sale 10 razy. Co do 10 000 na czysto watpie zeby tyle bylo. Przy cenach artykulow i cenie za osobe jest to wrecz niemozliwe. Bylem na 2 weselach, przed zmiana na kuchni i po. Szczerze mowiac jakos nie zauwazylem zmiany wielkiej.

a tak a propo, znajac zycie konkurencja siedzi i pisze negatywne opinie, az im odciski na palcach sie robia. Ale to normalne na tym forum. Wszystko mieszane jest z polityka i zazdroscia.
                  • Gość: zniesmaczona Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 19:26
                    LUDZIE! Ta Pani wlascicielka jest nienormalna ! na swoim wlasnym weselu zamowilam u tej Pani dodatkowy stol z wedlinami tzw. "wiejski stol" niestety na tym stole za ktory zaplacilam kwote czterocyfrowa !!! bylo bardzo malo specyfikow, a pozniej jak przyszlo co do rozliczenia Pani powiedziala ze poszlo za duzo szynki i dolicza mi za 3 szynki ! powiedzialam ze nie zaplace, naprawde nie polecam tej sali, nie da sie kompletnie dogadac z ta tepa baba oderwana od widel i od robienia zapiekanek w budce przy pks ! naprawde odradzam ! nie mowie tego jako konkurencja, poniewaz ja sama mialam tam wesele ale naprawde jestem gleboce nie zadowolona i naprawde zastanowcie sie zanim tam zamowicie sale poniewaz te cudowne pokoje goscinne sa w oplakanym stanie, pozatym poziom kuchenny tej sali jest okropny ! robia frytki na domowej frytkownicy !
                    • Gość: dawny gosc Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 20:59
                      jakiez to ciechanowskie!
                      Tak ot poprostu zazdroscic,tak z potrzeby serca krytykowac.a to,ze ktoś wczesniej prowadził budke z zapiekankami,to tylko pogratulowac przedsiębiorczości,że z takiej małej budki do takiej ogromnej sali.Byłem 2 razy w Magnacie na dwóch imprezach.Były udane.No jasne,ze można wszystko i wszystkich krytykowac,tylko po co?
                      No tak zapomniałem-przeciez ze zwykłej ciechanowskiej zazdrosci
                    • Gość: PM-ka Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 09:10
                      500 zł za stół wiejski to kwota 3-cyfrowa... Matematyka dla zniesmaczonej to obca rzecz albo wyolbrzymia i cenę za stół wiejski tak jak i pozostałe rzeczy. Zazdrość i nic więcej, jak te pomówienia o rozcieńczanie soków, wstyd.
                      • Gość: sss Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 21.09.11, 21:31
                        500 zł to tam jest prawie za pare na weselu,a napewno nie za stół wiejski... więc cztero cyfrowa kwota jest mozliwa... chyba,że jesteś jakimś znajomym i masz tak tanio :)
                        • Gość: karla Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 22:16
                          nie wiem jak to jest w magnacie,ale 2 lata temu w karmen płaciliśmy za stół wiejski 1500zł-więc o jakich 500zł może być mowa.tradycyjne wyroby kosztują.
                          • Gość: On Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.11, 17:02
                            Kolego co tak oczerniasz, badz kolezanko. Co ma do tego ze robi sie frytki w domowej frytkownicy? w takiej i w takiej sie usmazą. Poza tym z slownictwem prosze uwazac bo takie oszczerstwa są jak sie nie myle karane. Na miejscu wlascicieli Magnata zlozylbym zawiadomienie o publicznym oczernianiu co doprowadza do strat finansowych no i poprzez policje dojscie do tego kto wyslal dany post, byc moze konkurencja. A za takie rzeczy sie placi.
                            • Gość: Anka Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.12, 11:16
                              Byłam na ostatkach , sala bardzo ładna, zespół doby, ale jedzenie słabe i niestety zimne. Obsługa się nie wyrabiała , talerze zebrali a na sztuće podali ze 20 min później. Ogólnie w skali 1:10 , moja ocena 6
                              • Gość: kos Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.12, 11:24
                                A ja nie zgodzę się z poprzedniczką, byłem także na ostatkach i było naprawdę extra, być może miałem więcej szczęścia ale jedzenie ciepłe, podane odpowiednio, my jestesmy bardzo zadowoleni
                                • Gość: Gość stolik 11 Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 19:56
                                  Ostatki udane, a wszystko dzięki wspaniałej imprezie w Magnacie! Super zabawa, jedzenie wyśmienite, obsługa na medal!
                                  • Gość: GTS Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.183.242.130.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.02.12, 19:59
                                    a ta właścicielka tego lokum nie chciała mnie zatrudnić jako kelnera. żal.
                                    • Gość: Andrzej Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.12, 14:14
                                      My byliśmy w 10 osób, wszystkim się podobało, poza daniami ciepłymi , podane były jakieś zrazy i i jakiś chyba schab , na nasz stolik dostaliśmy 2 pólmiski jeden z 3 zrazami dosłownie drugi z 5 kawałkami schabu, i dla dwóch osób zabrakło niestety , żony nie zjadły, jedzenie rzeczywiście było letnie. Poza tym wszystko super.
                                      • Gość: KW Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.12, 14:20
                                        Jedzenia rzeczywiście jakby mniej jak na wcześniejszej imprezie a za tą samą kasę, widać bardzo wyliczone . Jak dla nas zamiast ciast powinien na koniec podany być jakiś barszcz. Muzyka super. Ogólnie polecam
    • Gość: gość Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 20:15
      a słownik ortograficzny to ty widziałaś kiedyś? jak nie wiesz jak pisze się niektóre wyrazy, to zastępuj je innymi. analfabetyzm się szerzy. a najlepsza wymówka na nieuctwo to modna dysleksja... żenada.
      • Gość: to nie ja Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.play-internet.pl 19.07.12, 21:11
        PORASZKA...................co to znaczy????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
        • Gość: Super! Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 13:00
          A ja jestem bardzo zadowolona, jako gość weselny bawiłam się super na weselu! Wszystko było, jak należy :) Jestem zachwycona i myślę, żę jestem gotowa zarezerwować nawet salę na swój ślub, pozdrawiam! :)
    • Gość: iga Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 08:27
      bardzo ładna sala
    • Gość: On Re: Magnta Sala Weselna/ Władysławowo IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 11:45
      Wątpie, że ktoś przyjmie poważnie opinie kogoś, kto pisze jak dziecko. Kobieto, Mężczyzno! Weź sie za czytanie książek. Bo Twoje wypowiedzi w tym momencie sa co najmniej niepoważne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka