ciechanoww
06.03.11, 13:50
witam, szanownych czytelników tego Forum. Osttanio byłam gościem na weselu na sali " Magnat" we Władysławowie, pod Ciechanowem .. Oczywiscie jak to wesele zaczeł się pięknie, stoły zastawione pysznościami, znakomicie doprawione potrawy gorące jak i zimne. Widac Kuchnia się starała bardzo dobrze, ale poraszką co przyciganeło moj wzork po pewnej godzinie był Kelner taczający się po Sali, widac nie umiał dostowsować się do wnętrza tej imprezy. Wiec najlepiej niech zmieni sobie branże i zatrudnia leprzych kelnerów co nie straca na klijentach... Nie tylko moj wzrok przyciągnoł kelner który lezał przy stole, widac wódka weselna mu sprzyjała którą kupili młodzi czyli moi Kuzyni, bardzo udane wesel Kapela grała dobrze goscie się bawili pieknie ale kelnerzy są jedna wilką porażką, co prawda szefowej Lokalu tez nik nikt nie widział i nie słyszał po pewnej godzinie, chyba obowiązkiem Dyrektora sali jest pilnować czystsoci żeby wszystko było dopięte na gózik , ale widać Kerowniczka była może w zmowie i kelner jako tako miał troche siły, lecz pana czy pani szefowej tego lokalu nie było?! Czyźby też wódka weselna jej smakowała jak Kelnerowi? Ogolnie nie mam więcej zastrzezen, wesele mi się podobało bardzo nie wyszłam głodna ani nie napojona, nóżki też mnie bolały :) Jezeli by zmienili kelnerów sama bym chciała tam świetować moje wesele sala jest naprawde wykonczona rewelacją Pozdrawiam