Dodaj do ulubionych

co po młynie

IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.11, 20:10
Witam Wszystkich
Mam pytanie czy ktoś może ma wiedzę na co jest przeznaczony obiekt po starym młynie chyba ulica Małgorzacka. Na przeciwko "kładki". Słyszałem że mają tam byc lokale uługowe nie oczywiście to tylko plotka.
Hubert
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: co po młynie IP: *.play-internet.pl 30.03.11, 19:41
      allegro.pl/mlyn-ciechanow-galeria-centrum-handlowe-i1484525960.html
      • Gość: Hubert Re: co po młynie IP: *.xdsl.centertel.pl 31.03.11, 20:08
        Witam
        Dziekuję bardzo za informację orzymaną na forum. Mam nadzieję że kiedyś dojdzie do zagospodarowania tego obiektu.
        Hubert
    • Gość: ciech Re: co po młynie IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 21:02
      A ja mam nadzieję, że właściciele wezmą się za sprzątanie terenu wokół niego. Szczególnie wzdłuż ul. Kopernika, którędy przechodzi wiele osób. Między chodnikiem a w/w budynkiem taki syf, że szkoda gadać.. A może i Straż Miejska zajęłaby się tym problemem..
      Ostatnio przechodząc tamtędy zauważyłem, że chyba złomiarze też zainteresowali się tym obiektem.. Tylko patrzeć jak znów wydarzy się jakaś tragedia..
      • Gość: Michał Re: co po młynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 21:27
        Powinni tam zrobić pub i organizować koncerty np. takich zespołów jak Vader, Hemp Gru, Coma itp.
        • Gość: Ktosik Re: co po młynie IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 10:36
          u nas nie ma szans na powodzenie takich wydarzen. Płatnych oczywiscie. Jak za darmo miasto organizuje to przyjda ludzie. Ale jak trzeba zaplacic 20-40zl za bilet to znajdzie sie malo chetnych. No chyba ze to bedzie np. Justin bieber to małolaty sie zlecą od razu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka