IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.11, 19:51
Co sądzicie o technikum przy ul. Kopernika (budowlanka),jaki tam jest poziom, który kierunek wybrać, czy wogóle warto tam się wybrać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pracujący Re: Technikum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 21:34
      Wybież najlepiej budowlane kierunki. Ucz się pilnie i dalej na Polibudę do Warszawy, Wrocławia, Gdańska albo Krakowa. Za 10 lat będziesz młodym inżynierem, który za jeden nadzór nad robotami budowlanymi zgarnie 4000 - 9000 zł, w zależności od stopnia skomplikowania roboty. Będziesz miał ciekawą, dobrze płatną pracę. Jeśli jesteś jednak leniem daruj sobie bo na studiach I roku nie dociągniesz.
      Powodzenia :)
      • Gość: anonim Re: Technikum IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 14:33
        budowlanka to najgorsza szkoła w Ciechanowie, byłam tam na dniu otwartym byli tam tylko uczniowie, którzy chodzą do taj szkoły i nikt więcej
        • Gość: Pracujący Re: Technikum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 15:32
          Drogie dziecko, poziom szkoły reprezentują jej uczniowie, więc może lepiej zacząć od siebie??? Pomyśl czemu jest najgorsza??? Może dlatego, że nie chcecie się uczyć
          • Gość: anonim Re: Technikum IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 11:14
            drogi pracujący ja tam nie chodzę do szkoły, tylko byłam na dniu otwartym w budowlance, więc naucz się czytać ze zrozumieniem
    • Gość: Gość Re: Technikum IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 18:49
      A jaki tam jest poziom przedmiotów ścisłych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka