Gość: X IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 10:58 Chcę wymienić okna jaka firma jest dobra w ciechanowie która ma dobre okna i robi to solidnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość:   Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 11:02 Krakowskie The Best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 08:15 sprawdź kolego w MS na Pułtuskiej w Oknoplascie Na Pułtuskiej w Wetrex na Niechodzkiej porównaj i wybierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Okna IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 21:52 EUROCOLOR na ul. Batalionów Chłopskich 24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżej Re: Okna IP: *.146.152.138.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.11, 22:26 Z Ciechanowa nie polecam żadnej firmy. Okna z krakowa są dobre ale bardzo drogie. Ja mam weka i robiła mi firma spod Łodzi. Dziwne,że wyszło o 3,5 tyś taniej niż te same okna w ciechu, a przecież musieli 2 razy dojechać na pomiar i montaż. i opłacało się... Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: Okna 26.02.14, 06:48 Eurokolor - okna Avante jakościowo bardzo dobre tylko obsługa klienta ch*jowa na maksa... Po montażu, a w zasadzie po wykończeniu domu miała przyjechać ekipa na wyregulowanie...-owszem było kilka telefonów ale na zasadzie: dziś ekipa jest w sąsiedniej wsi, to co? Podjedziemy na regulację... Zawsze jak człowiek w pracy, prosiłem żeby zadzwonić z dzień wcześniej to wtedy wezmę urlop czy coś. Wraz z oknami kupiliśmy bramę segmentową do garażu-napęd nie był zakładany od razu z uwagi na ryzyko kradzieży-oczywiście przyjedziemy w dogodnym terminie i założymy silnik, wyregulujemy bramę-sam musiałem to zrobić! A po 3 miesiącach od prośby żeby przyjechali to zrobić, pan łaskawie zadzwonił-to co? Kiedy możemy przyjechać na montaż tego silnika? Generalnie okna czy to Avante, Oknoplast czy Vetrex jak się bierze 6cio komorowe, 3uszczelkowe o dość szerokim profilu będą ciepłe i tu bym się jakoś mocno nie zastanawiał tylko wziął te które się najbardziej podobają. My za nasze okna, bramę i drzwi wejściowe zapłaciliśmy ponad 22 tysiące, regulacje i montaże również były opłacone a mimo wszystko nikt się już później nie pofatygował. To co mogę doradzić-jak coś bierzesz i za to płacisz to niech Ci zakładają od razu bo się potem nie doprosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bon Re: Okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.11, 09:52 ja zakupiłam w Rolbudzie na Niechockiej 5 jestem BARDZO zadowolona - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 22:08 Odświeżam temat bo jestem zaineresowany wymianą okien.Właśnie,gdzie można je kupić,którą firmę polecacie i ile kosztuje montaż?Proszę o odp.tych,którzy nie dawno wymieniali okna.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: Okna 26.02.14, 06:50 Montaż do okien to w zasadzie masz wliczony w cenę, jakościowo mogę Ci polecić okna avante jeśli nie przeraża Cię kiepska obsługa klienta... Patrz kilka postów wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klieny Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 15:20 Drutex,Vertex a może Oknoplast???Które firmy montują te okna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Okna IP: *.30.19.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.14, 06:19 w 2012 roku wstawialiśmy okna firmy vetrex z ulicy niechodzkiej , 3 szybowe z ciepłą ramką i na profilach veka ,ogromna wiedza sprzedawcy , wiem bo byłem w wielu sklepach bez porównania, mają też dobrych monterów szczególnie pan Przemek i Paweł, regulacja w zeszłym roku była bezpłatna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Okna IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.14, 07:20 ale czy okna drewniane czy plastlikowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klieny Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 15:18 Plastykowe.Interesują mnie Oknoplast lub Vertex z Niechodzkiej,gdzie to dokładnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Okna IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.14, 07:55 Vetrex znajduje się na ul niechodzkiej po przeciwnej stronie galerii mrówka , wjeżdża się trochę pod górkę tak jak do myjni ręcznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Okna IP: *.183.6.241.pronet.static.t-mobile.pl 07.05.14, 13:04 Eurokolor - okna Avante są bardzo dobre, ale obsługa do d.... Ja zrobiłem błąd, że za okna zapłaciłem przed montażem. Po montażu okazało się, że suwanka jest za duża i już pół roku nie mogę się doprosić wymiany. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 21:05 Ja polecam firmę "Tęcza" z Sienkiewicza- obok żabki. Okna w dobrej cenie. Montażysci w porządku. Mogę smiało polecić. Z innymi firmami nie mam doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Okna IP: *.play-internet.pl 21.10.14, 23:29 A drewniane? Z autoryzowaną przez producenta ekipą montażową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specjalista Re: Okna IP: *.play-internet.pl 23.10.14, 12:53 Jako osoba związana z branżą powiem, iż obok samego okna /zakładając, iż jest to okno producenta, który już 6-8 lat działa na rynku/ niezwykle istotny jest wybór firmy montażowej i sposobu montażu. Nie wybierajcie Państwo firm jeżdżących busami bez oznaczeń firmowych, bez autoryzacji producenta (to niezwykle istotne), montujących najtaniej, najszybciej (zanim pianka stężeje), niezabezpieczających pomieszczeń folią i pozostawiających po sobie bałagan. Wadliwy montaż zniszczy nawet najlepsze okno. Jest prosty test wyboru firmy montażowej - okazanie certyfikatu autoryzacyjnego producenta i wykonanie tzw. ciepłego montażu. Ludzie mówiący o ciepłym montażu " a po co to Pani/Panu", "to drogie jest, nie robimy" - powinni być natychmiast pomijani. Niestety od wejścia Polski do UE wielu dobrych fachowców wyjechało. W mojej ocenie znalezienie w Ciechanowie kompetentnego montażysty z certyfikatem jest 10 x trudniejsze niż w 2004 r. Pomijajmy tych, którzy pracują byle jak i nie chcą się kształcić. Nie bez przyczyny nie mają autoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Ja Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 12:40 Dzisiaj nie montuje się już okien plastikowych to przeżytek . Tylko dobre drewno i certyfikowani montażyści dają gwarancję jakości, a zapłata po wzorowym wykonaniu usługi, nigdy przed. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś