Dodaj do ulubionych

Biedronka vs. inne markety

IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 23:15
Kto wygrywa te starcie
Według mnie - inne markety
Niedawno byłam w Biedronce koło pks-ów, bo nie miałam czasu iśc gdzie indziej i skusiłam się na trochę tańszego Bolsa...., obrzydliwy był, z innych sklepów smakuje i pachnie inaczej (lepiej)
Obserwuj wątek
    • Gość: o? Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 23:18
      Ja Bolsa wale z zatknietym nosem... nic nie czuc wtedy nic... niezaleznie od sklepu pochodzenia :D
    • Gość: maxim Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 09:12
      Nie od dziś wiadomo że wspaniała Biedronka do najtanszych nie należy.
      • Gość: rotuA Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.opera-mini.net 31.08.11, 09:20
        wole kauflanda.wiecej tam towaru wiekszy wybór ceny umiarkowane w sumie niezła obsługa
        • Gość: wiktoria Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 09:40
          Od dzisiaj do poniedziałku w Carrefour dezodoranty Nivea różne rodzaje, ale do 150 ml za 7,79, a ja sie kupi 2 to 3 dostaje się w prezencie
    • Gość: Ala Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.11, 10:19
      W Biedronce są mniejsze opakowania więc i cena mniejsza.
      • Gość: gość Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.tktelekom.pl 31.08.11, 23:27

biedronka zdecydowanie wygrywa w ciechanowie 3 to o czymś świadczy
        • Gość: Polak Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.11, 07:01
          tylko panorama i elbit, co polskie to polskie.
          • Gość: Spawn Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 21:14
            Popieram, także staram się robić zakupy wyłącznie w polskich sklepach.
            • Gość: A. Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 21:28
              Masz nie polskie pensje w takim razie, bo przepraszam, ale jak miałabym robić zakupy w Polskich sklepach to trzeba było by zrezygnować z opłat chyba....
            • Gość: zosia Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.11, 21:30
              małe sklepy przynajmniej wszystko świerze
              • Gość: małpa Re: Biedronka vs. inne markety IP: 213.199.253.* 01.09.11, 21:54
                a z którego małego sklepu Pani?
                • Gość: txt Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 08:17
                  Wygląda na to, że propagandę uprawiają tu pracownicy (kierownicy) konkurencyjnych sklepów. Obrzydliwe.
                  • Gość: muminek Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.play-internet.pl 02.09.11, 09:19
                    Ja nie robię zakupów w Kauflandzie ponieważ, nie na widzę tego w jaki sposób traktowane są tam pracujące kobiety i mimo tego że jestem facetem jestem z wami kobiety !! :))). Uważam że to żenada wołać ludzi nie po imieniu tylko po numerze. Myślałem że czasy obozów jeż są daleko za nami ale jak widać jeszcze nie do końca !!
                    • Gość: . Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 15:30
                      A słyszałeś o ochronie danych? Może nie każda z dziewczyn chce byc wołana po nazwisku
                      • Gość: Alek Re: Biedronka vs. inne markety IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 12:16
                        ... a może po imieniu ???
                        Pani Krysiu, Zosiu, Jadziu... ???
                        Brzmi lepiej niż Piątka czy Szóstka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka