Dodaj do ulubionych

M. Zalewski

IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 10:50
Wpisy na tym forum dokonane przez pana M. Zalewskiego utwierdzają tylko w przekonaniu, że jego odwołanie było jak najbardziej słuszne. Osoba ta, wysyłając dziesiątki różnych napastliwych komentarzy, pokazuje tylko brak kultury. Mówi się, że mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy.. Człowiek honoru nie wypisywałby na forach i nie wysyłał po różnych lokalnych mediach swoich osobistych opinii przepełnionych złością i żalem i jak zwykle obarczających winą tych "innych" a nie samego siebie. Wstyd!
Obserwuj wątek
    • Gość: nie mów o honorze Re: M. Zalewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 11:40
      Do ja. Lepiej nic nie mów o honorze, bo gdybyś go posiadał/a, to nie obsmarowywał/a byś pana Marka na forum w różnych wątkach pod nic nie mówiącym nickiem. To jedyny człowiek na tym forum, króry pisze pod swoim nazwiskiem. I żeby nie było, znam go tylko z widzenia i nie we wszystkim się z nim zgadzam, ale go szanuję za to że nie boi się wyrażać swoje poglądy i podpisywać pod tym nazwiskiem. Więc proszę nic nie mów o honorze i odwadze.
      • Gość: ja Re: M. Zalewski IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 16:12
        gwoli ścisłości- pierwszy raz wyrażam swoje zdanie na temat mz na forum, ponieważ jego wypowiedzi są dla mnie rażące. Swoją drogą to właśnie "obrońcy" M. Zalewskiego dziwnym trafem mają ten sam adres IP.. Ciekawe..
        Honoru nie ma czlowiek, który publicznie oczernia swoich pracodawców i pracowników, zamiast z nimi porozmawiać. Ale cóż, do tego trzeba odwagi. Takich rzeczy nie załatwia się na forum (!) Ciekawy jestem, czy przedmówca swoje sprawy zawodowe omawia również na tym forum, skoro to dla niego właściwe???
    • Gość: Umma Gumma Re: M. Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.11, 16:25
      CZEKAMY NA WIDEOBLOG :-)
      JAK KAŻDY WPIS PODPIERA WIDEOBLOGIEM :-))
      JAK NADAJE Z CIEMNEJ PIWNICY W MASCE KIBOLA :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka