Dodaj do ulubionych

Kurier Ciechanów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 08:13
Czy gdzieś w Ciechanowie można nadać paczkę kurierem? I jeśli tak to gdzie? dzięki z góry za info;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ,,, Re: Kurier Ciechanów IP: *.play-internet.pl 10.11.11, 08:41
      DHL za Delitissue na Mazowieckiej, 7 na Pęchcinie
      • Gość: qwerty Re: Kurier Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 08:45
        ja polecam DPD ;) ostatnio wysyłałem paczuszkę do Krakowa do brata i następnego dnia była już u niego. Ich siedziba mieści się na Sienkiewicza przed pocztą.
        • Gość: b Re: Kurier Ciechanów IP: *.zep.com.pl 10.11.11, 09:17
          www.kurjerzy.pl Zamawiasz kuriera przyjezdza odbiera paczke, ceny duzo mniejsze niz na miejscu w punkcie dhl, ups.
          • Gość: gosc Re: Kurier Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 09:53
            Dzięki wielkie za info ;)
            • Gość: zółtek Re: Kurier Ciechanów IP: *.opera-mini.net 11.11.11, 18:22
              mozesz tez nadac paczkę do paczkomatu 24/7 InPost.dostawa w 2 dni robocze od dnia nadania cena o polowe nizsza niz u kuriera.obslugiwane miasta wielkosci ciechanowa i większe.oddział w ciechanowie na ul. Rzeczkowskiej 9 naprzeciwko ZUS.
        • Gość: alan Re: Kurier Ciechanów IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 11:00
          Jeśli chodzi o DPD to jest dobra firma ale lepiej z epaczuszka.net i korzystac z ich zniżek u DPD, naprawde maja tanio i solidnie
    • mart_a_76 Re: Kurier Ciechanów 12.11.11, 13:23
      online przez kurjerzy.pl lub inna opcja paczkomaty.pl jak już wspomniał ktoś wyżej tylko, że odbiorca też musi mieć paczkomat w swojej miejscowości, paczka nie przyjdzie do domu.
    • Gość: Jaro Re: Kurier Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 10:37
      Nie rób tego chłopie! Wysłałem DHL i miałem potężne kłopoty, których nie chcę opisywać bo szkoda nerwów. Na dodatek drożej niż na poczcie.
      • bull475 Re: Kurier Ciechanów 14.11.11, 15:47
        www.wysylajtaniej.pl

Kurier UPS do 30kg paczka 20zł brutto. Korzystam od około 1 roku. Kurier UPS obiera paczkę z domu. Płatność online. Dziś zamawiasz kuriera jutro jest u Ciebie.
        Drukujesz sobie list przewozowy dostaniesz wszystkie informacje.
        Polecam! W razie potrzeby służę pomocą ;)
        • Gość: karolek Re: Kurier Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 18:03
          UPS-em wysłyłałem paczkę do warszawy ostatnio. Był w niej między innymi kubek który został doręczony w częściach. Ja nie polecam. Wole wydać więcej a bezpieczniej ;)
          • Gość: gosc Re: Kurier Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.11, 09:40
            Dzieki ;) mialam do wyslania buty ale patrzac ne ceny kurierow wyslalam poczta polska poleconym ;) tez dojdzie, na czasie az tak mi nie zalezy, a co do kurierow to do mnie paczki w roznym stanie przychodza, pogniecione, kosmetyki polamane, powylewane... najlepszy to odbior osobisty;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka