Dodaj do ulubionych

Panele Scienne

IP: *.cdma.centertel.pl 26.11.11, 13:14
ma pytanie gdzie w ciechanowiemona dostac panele scienne .byłam w mrówce i nic nie znalazłam a w farbeksie bardzo mały wybór. prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Panele Scienne IP: *.cdma.centertel.pl 26.11.11, 17:35
      hal
    • Gość: jekyll Re: Panele Scienne IP: *.multimo.pl 26.11.11, 18:58
      Kasiu swego czasu byl sklep za stacja PKP po lewej stronie jadac w kierunku Mlawy.
      Hmm nie jestem pewien ale chyba i w komforcie byly rowniez scienne.
      Niestety musisz sama sprawdzic. Biegalem za panelami chyba 2 lata temu.
      • Gość: ads Re: Panele Scienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 19:31
        Sprawdź w Fachowcu. Nie kupuj jednak z mdf bo to dziadostwo. Papier grubości mikrona, bardzo wrażliwy na porysowania. Może ładniej wyglądają ale plastikowe będą bardziej praktyczne i posłużą dłużej.
        • Gość: ja Re: Panele Scienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 00:28
          Ja też szukałem, w Ciechanowskiej dziurze nic nie ma, co potrzeba. W fachowcu wystawę mają i to wszystko. Od ręki dwa rodzaje panela PCV. Najbliżej po zakup panela - warszawa modlińska LeroyMerlin. DOKŁADNIE TO NA TO BOAZERIA PCV MÓWIĄ.
          Ogólnie to zastanawiam się jak taki plastik wpływa na zdrowie mieszkańców. Oczywiście od razu nie zaszkodzi, ale okna plastik, panel na podłodze, regał płyta wiórowa i plastik na ścianie, sama natura:).
          Może boazeria drewniana.
          • Gość: kasia Re: Panele Scienne IP: *.cdma.centertel.pl 27.11.11, 19:18
            a gdzie jest ten fachowiec ?
            • Gość: widziałam Re: Panele Scienne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.11, 19:45
              ja widziałam w sklepie U Margla -zaraz za Avansem
              • Gość: Kasia Re: Panele Scienne IP: *.cdma.centertel.pl 27.11.11, 19:57
                dziekuje.ale jak by ktos jeszcze cos wiedział to prosze o podpowiedz
                • Gość: kasia Re: Panele Scienne IP: *.cdma.centertel.pl 02.12.11, 16:49
                  ponawiam temat
                  • Gość: kasia Re: Panele Scienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 22:10
                    Tylko w fachowcu, tam są panele scienne, sama kupowałam, jadąc za stację pkp patrz w lewo i na pewno zobaczysz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka