Dodaj do ulubionych

Wypadek pod ciechanowem

IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 18:54
Wypadek pod ciechanowem od strony glinojecka . Są objazdy. Zderzył się podobno bus z osobowym. Worki czarne chyba ze 3. Musiałam jechać objazdem
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 19:05
      kiedy, gdzie?
      • Gość: K Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 19:10
        Dzisiaj przed godzina . Jechałam. Korek
        • Gość: Kamil Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 19:21
          daleko od Ciechanowa? Ja jechałem koło 16 to tylko przy biedronce na tatarskiej strażacy sprzątali i policja była
    • Gość: s Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 19:35
      gość busem - rusek uderzył w kombajn .... o tej porze dziwne ale nikomu nic się nie stało ..... bus do kasacji i tyle
      • Gość: agi Re: Wypadek pod ciechanowem IP: 213.199.253.* 17.12.11, 20:08
        podobno jest ofiara smiertelna
    • Gość: phi-lozof Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 21:25
      spoko, pewnie będą zdjęcia :P
    • Gość: .. Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.cnow.pl 17.12.11, 22:56
      Za Ojrzeniem też był wypadek
      • Gość: ... Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 23:24
        za Ojrzeniem zginął mój kolega miał jakieś 24 lata szedł do dziewczyny jest w ciąży....bardzo pogodny i dobry chłopak...świeć Panie nad jego duszą... :(
        • Gość: Gość. Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 23:28
          miał 29 lat..
          • Gość: karla Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 08:37
            no właśnie szedł,ale czy był oświetlony??miał chociaż jakiś odblask żeby kierowca mógł go w porę zauważyć...
            • Gość: Kamil Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 09:01
              dokładnie chodzą nie oświetleni, wychodzą pod koła a Ty kierowco bądź Aniołem i wiedz co zrobi taki gamoń! Niech chociaż wieczorem kamizelkę założy, ale po co jak się wstydzi!! A potem tylko kierowcy maja nieprzyjemności
              • Gość: karla Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 13:21
                nie wiem jak było w przypadku tego chłopaka ale naprawdę większość ludzi nie rozumie że to nie chodzi o nas kierowców tylko o nich samych-o ich bezpieczeństwo. kamizelka kosztuje 5 zł,latarka też a pomimo to ludzie ryzykują własnym życiem.
                • Gość: ... Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.11, 22:59
                  chciałbym zobaczyć jak wy zakładacie te koszulki na siebie za 5 zł czy za 50??? Nie był gamoniem jesteście idioci i tyle nie ważne kto zawinił nic mu życia nie wróci usprawiedliwianie jego bądź kierowcy też nie....idź człowieku w środę do kraszewa na jego pogrzeb i powiedz : "czemu gamoń koszulki nie założył"... też będziesz taki mądry bez klawiatury i monitora przed oczami???
                  • Gość: ... Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 23:23
                    ale nie chodzi o usprawiedliwianie,uniewinnianie czy tez winienie...CHODZI O TO ŻEBY LUDZIE ZACZELI MYŚLEĆ,a uczestnik ruchu jakim jest pieszy też ma jakieś obowiązki i powinien na początek sam zadbać o swoje bezpieczeństwo żeby żyć,a ten chłopak najwidoczniej miał dla kogo i nie powinno tak się stać!!!dla rodziny i bliskich kondolencje
    • Gość: kierowca Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 23:28
      jeżdżę praktycznie codziennie trasą Wawa - Ciechanów - i wracając do Ciechanowa od strony Płońska - często już po zmroku - dosłownie krew mnie zalewa - czasami mam ochotę i dać w du.. parę kopów takiemu idiocie jednemu czy drugiemu, który lezie bezmyślnie bez znaków odblaskowych, niewłaściwą stroną drogi - często samą drogą zamiast poboczem - nie wspomnę już o rowerzystach. Myślą ,że my w nokrowizorach jeździmy czy co? Rozumiem - wypadek, nieszczęście itp - ale jak się ma wpływ na swoje bezpieczeństwo - to trzeba na nie wpływać, a nie myć bezmyślnym. przykro mi - ale część tych wypadków jest na "własne życzenie" - a kierowcy muszą dalej żyć ze świadomością,że ktoś zginął pod ich kołami.
      • Gość: Piotr Re: Wypadek pod ciechanowem IP: 213.199.253.* 20.12.11, 07:18
        Dokładnie tak. Wystarczą małe zatrzaskiwane na ręku odblaski i już jest dużo większe prawdopodobieństwo, że zobaczymy w porę pieszego czy rowerzystę. A na tamtej trasie niestety jest tragedia...Co innego już na 60 gdzie pobocze szerokie itd., ale tutaj ludzie mogliby się trochę opamiętać. U rowerzystów wystarczyłyby odblaski czerwone z tyłu, których często brakuje, a po zmroku znacznie zwiększają bezpieczeństwo. Pomijając to wszystko, jeśli taki uczestnik ruchu jest trzeźwy to jeszcze pół biedy, gorzej jest w przeciwnym wypadku.
    • Gość: kierowca Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 09:20
      - co tu ukrywać - dostałby jeden taki raz, drugi mandat - to i by się nauczył może właściwego postępowania - Policja powinna wreszcie wziąć się porządnie za pieszych i rowerzystów - zwłaszcza poza terenami zabudowanymi.
      • Gość:   Re: Wypadek pod ciechanowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 16:45
        Święta prawda. Nóż się w kieszeni otwiera - rower bez odblasków, czarne ubranie i na krótkich światłach widać z 20 metrów a droga hamowania 50-70 a w zimę 130-200. Niektórzy sami się proszą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka