Dodaj do ulubionych

MetalTech - co sądzisz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 10:01
Czy jesteś szczęśliwym pracownikiem (praca=płaca)? Czy twoje prawa nie są łamane i BHP? Jak oceniasz zwierzchników? Czy warto składać CV w tej firmie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Anoda Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 18:34
      To zależy czy potrafisz pracować z frajerstwem.
    • Gość: Kriss Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 19:08
      Sprawdź.
    • Gość: Marek Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 20:03
      Syf malaria.
      • Gość: kapitalik Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 21:03
        a co chciałeś robolu. Komuna była za prostakami i robolami ale prostaki i robole ją przewalili.
    • Gość: maciuś Re: MetalTech - co sądzisz? IP: 31.61.6.* 25.02.12, 07:10
      na produkcji z tygodnia na tydzień coraz gorzej, zakaz nadgodzin, chamstwo do kwadratu.
      • Gość: xxx Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 12:49
        Zarobki ch...owe na maxa...
        • Gość: a Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.centertel.pl 25.02.12, 17:01
          teraz tak, kiedyś były czasy... nadgodziny do oporu, jeśli tylko chciałeś...
          • 24fobo Re: MetalTech - co sądzisz? 26.02.12, 18:35
            podobno bankrutują przeinwestowali ciekawe kiedy zaczną zwalniać ludzi
            • Gość: A-Men Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 11:13
              Śmiecie kierownicy mają Właścicieli za "analfabetów", to jak ma być tam dobrze. Cham na chamie, Szef jak bat-straszak w rękach tychże tchórzy i w ten oto sposób stworzyła banda obóz pracy. Świat jest mały i "Jak sobie ścielą tak się wyśpią"! Szkoda Ludzi, bo ciężko pracuje ich tam sporo i im należy się szacunek.
    • Gość: Maciejka Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 15:51
      Wrażenia bezcenne. Jak by żywcem z : www.youtube.com/watch?v=tVG0FYQ7Q8Q
    • Gość: jola Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.tktelekom.pl 23.03.12, 20:53
      W TC są ogłoszenia, że szukają wykwalifikowanych pracowiników, więc chyba nie tkwią już w kryzysie a mój kolega zarabia tam ok. 2800zł na rękę
      • Gość: misiulek Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.cdma.centertel.pl 28.03.12, 13:21
        Mój brat też tam pracuje i zarobki wahają się od 2000 do 3000 zależy od godzin, ludzie czego wy chcecie. Atmosfera jak wszędzie, wszędzie jest ciężko i bez rewelacji ale za 2500 średniej pensji można się pomęczyć i normalna umowa o pracę a nie jak wszędzie "śmieciówki"
        • Gość: Tadek Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 01:08
          Podobno pracujące tan dziewczyny są bardzo ruchliwe.
          Macie jakieś namiary?
          • Gość: lol Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 07:26
            Tadek podobno o twojej siostrze tak móią :D
            • Gość: irena Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 17:03
              Tadek, a może to twoja żona! hehe.
      • Gość: Gość Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.centertel.pl 18.05.13, 12:13
        Tylko zapytaj sie brata ile godzin musi zapie...c no chiba ze jest z tej pojebanej kadry kierowniczej pracowłem tam i wiem jak tam sie ludzi traktuje i jak sie zarabja od 1200 do 1700 chiba ze nadgodziny robisz a i tak premie ci zajebja bo zawsze tak jest banda pojebuw ludzi maja za nic muwie o dyrektorach kierownikach i mistrzach a Piasecki na to pozwala
        • Gość: Janek Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.183.225.170.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.05.13, 12:20
          Analfabeci to nic dziwnego, że nimi pomiatają.
          • Gość: polega Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 14:50

A kim jest "cukiereczek"?
            • Gość: ja Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 17:11
              jak nie masz nic lepszego to 1400- 1700 na rękę
            • Gość: ktośtam Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.tktelekom.pl 18.05.13, 20:46
              A taki jeden bo co?
            • Gość: ja Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.13, 20:31
              kierownk
      • Gość: adam Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.204.119.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.13, 18:26
        Chyba na dwa miesiące !!! Ewentualnie może być w układzie nadzorczym i ma wujka czy przyjaciela na eksponowanym stanowisku i ma bardzo wysokie premie i mało pracy.
    • Gość: lidzia Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 11:54
      Dla mnie to dobry zakład pracy.
      • Gość: XXX Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 19:30
        Ja nadal tam pracuje bo niestety muszę jest to firma jak to mówią kierownicy "równych i równiejszych". Niestety co niektórzy mają z was racje właściciele METALU nie wiedzą co tam sie dzieje a co najgorsze nie interesują sie tym. Najgorzej to idzie współczuć kierowcom którzy pracują tam za przysłowiowy " damski hu....." ale cos trzeba w życiu niestety robić. Jeśli by Panowie Piaseccy dokonali wymiany kierownictwa to ta firma mogła by być naprawdę ok. Panowie zwróćcie uwagę na transport bo kiedyś obudzicie sie z ręką w nocniku jak wam ze 20 osób odejdzie. A pan F. i reszta bandy z transportu poraszka na maxa.
        • Gość: mieszkaniec Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.13, 21:00
          poraszka to mało powiedziane :)
          • Gość: metallicaaaa Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.tktelekom.pl 10.10.13, 22:35
            a dziś było otwarcie cynkowni z wielką pompą. Ciekawe czy zaowocuje to nowymi ciekawymi przyszłościowymi kontraktami czy tylko się opić przyjechali?
        • Gość: diana Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.13, 21:06
          Panie kierowco XXX-pisze się porażka a nie poraszka.Pisze się również przód , a nie pszut.
          • Gość: XXX Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 18:11
            Droga pani Diano niech panie nie zwraca uwagi na błędy ortograficzne które mogą sie przydarzyć każdemu tylko niech pani zwróci uwagę na to co sie dzieje w tej firmie. Domyślam sie że jest pani jakoś spokrewniona z właścicielami i troszkę ich pani broni. Ja do prezesów nic nie mam tylko do kadry kierowniczej która jest mało kompetentna w tym czym sie zajmuje no chyba że pani też to przeszkadza bo ktoś z rodzinki tam pracuje. POZDRAWIAM
            • Gość: pokora Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 00:36
              Jak tam, zdradzają nadal.
              • Gość: RO Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 08:56
                a które bo nic nie wiem? :)
        • Gość: pracownik Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.play-internet.pl 18.10.13, 12:07
          Zgadzam sie wymiana kadry kierowniczej mocno poprwila by wizerunek tej firmy,mistrzowie i ich brygadzisci sa to ludzie ktorzy nie maja zadnego pojecia o wykonywanej tam robocie ,a ich robota polega korzystaniu z internetu i ogladaniu golych dup.Zenada!!!!!
          • Gość: . Re: MetalTech - co sądzisz? IP: *.play-internet.pl 21.10.13, 18:31
            Prezesi wiedzą co przegląda kierownictwo. Każde kliknięcie pozostawia ślady, a informatyków MetalTech ma dobrych ;-)
    • 1ontario [...] 26.01.17, 10:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 1ontario [...] 30.01.17, 10:15
      • 1ontario [...] 30.01.17, 12:03
    • 1ontario [...] 26.01.17, 10:51
      • 1ontario [...] 30.01.17, 10:16
      • 1ontario [...] 30.01.17, 10:16
        • 1ontario [...] 30.01.17, 10:17
      • 1ontario [...] 30.01.17, 10:25
    • 1ontario [...] 30.01.17, 10:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka