Gość: cas99 IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.12, 10:44 Witam, orientuje się ktoś gdzie najlepiej pójść na kurs prawa jazdy kat. A ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: KAT.A IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 15:37 do ośrodka szkolenia kierowców najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: KAT.A IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.12, 22:47 Kolego jeżeli jesteś zainteresowany gorąco polecam AUTO-SZKOŁA "ELKA" Paweł Kućiński 06-400 Ciechanów: ul. Mleczarska 5 (Myjnia Samochodowa). Bardzo dobry instruktor, zdawałem na kategorie A i B+E , wszystko zdałem za pierwszym razem. Koleś jest bardzo sympatyczny i wyrozumiały dobrze przekazuje swoją wiedzę na temat jazdy. Dodatkowo posiada dobre pojazdy do nauki, jedyny w mieście ma Fiata z lawetą taką samą jak ma WORD. Jeżeli szukasz podjedz na ul. Mleczarską 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KAT.A IP: 213.199.253.* 19.05.12, 12:48 ja robiłem kat A w loku naukę oceniam na b.dobrą , robiłem już 4 kategorie prawa jazdy w róznych ośrodkach ale lok oceniam najwyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Między 2 a 3 Re: KAT.A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 15:15 Ja oceniam najwyżej PZMot zrobiłem A i B w .. 1986 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: KAT.A IP: *.play-internet.pl 19.05.12, 20:16 Ja robiłem w LADY i bardzo dobrze wspominam. Pełen profesjonalizm. I motor ma identyczne ja w WORDzie i to chyba ważniejsze niż fiat z lawetą jeśli ktoś chce zdawać na kat. A!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: KAT.A IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 00:46 Popytaj wśród znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś