Dodaj do ulubionych

Wielkie brawa dla LZA Ciechanów

IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 22:00
Już po kolejnym koncercie - "Koncert z jajem" i znów jestem pod pozytywnym wrażeniem. Ludowy zespół na medal, kapela wspaniała i zabawna konferancjerka. Aż miło patrzeć. Mamy taką perełkę w Ciechanowie, więc ich chwalmy i pokazujmy innym. Brawo!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: R. Re: Wielkie brawa dla LZA Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 06:57
      Też byłam i widziałam . Pięknie ;)))) Bardzo mi się podobało. Liczę na więcej takich występów !! :)
      • Gość: zadowolona Re: Wielkie brawa dla LZA Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 17.04.12, 16:06
        Wreszcie LZA widać na scenie. Dziękujemy pani dyrektor CKiSZ.
        • Gość: mama Re: Wielkie brawa dla LZA Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.12, 08:36
          Mam pytanie trochę z innej beczki,ale może ktoś zaglądający znający tematy CKIZ bedzie wiedział.
          Czy bilety na Czerwonego Kapturka można kupić wcześniej, czy tylko przed przedstawieniem???
          Z góry dziekuję :)
          • Gość: PCKiSz Re: Wielkie brawa dla LZA Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.12, 15:29
            Bilety już są w sprzedaży, zapraszamy.
    • Gość: Krzyś Re: Wielkie brawa dla LZA Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.12, 17:16
      A tak niewiele brakowało aby dziś "słynny" MZ, LZA rozgonił!
    • Gość: zainteresowana Re: Wielkie brawa dla LZA Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.12, 10:32
      moim zdaniem tancerze i tancerki oraz przewspaniała kapela to niedocenione perełki Ciechanowa. Ale z obserwacji: na widowni to raczej rodzice, rodzina i znajomi zespou. Szkoda, że innych to nie interesuje, ale wydaje mi się , że reklama przed koncertem cieniutka, oj cieniutka. Trzeba poprawic marketing kultury!!!!! Reklama dźwignią masowej kultury
      • Gość: papapa Re: Wielkie brawa dla LZA Ciechanów IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.12, 23:40
        Rzeczywiście reklama szwankuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka