Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 21:21 jak Wam się podobał koncert Zakopawer? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyska Re: koncert Zakopawer IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 11:12 Uważam że nie był przyzwoity,gorzej oprawa duchota straszna, hala ta sie nie nadaje na takie imprezy albo oszczedzili na klimie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: koncert Zakopawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 16:59 w taki upał trudno, żeby nie było duchoty, ogarnij się. koncert był spoko, jak ktoś lubi taką muzę. zespół ma energię i to mi się podoba. a wy jak zawsze -nie ma koncertu -źle, jest -tez źle. ech, ludzie, ludzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: koncert Zakopawer IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 01:02 Lider wyszedł na scenę przywitał z publicznością, potem się rozejrzał i stwierdził, że ta sala nie nadaje się do grania koncertów. I miał 100% racji. Niedawno byłem na koncercie Dżemu - jeden łomot, choć zespół się starał. Pomyślałem sobie, że to może być wina realizatora dźwięku. Kupiłem więc bilet na Zakopower, i co ? Jeden łomot, choć zespół się starał. Nigdy więcej nie pójdę na żaden koncert do tej hali, szkoda czasu, pieniędzy i zespołu (chiażby się nie wiem jak starał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: koncert Zakopawer IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 01:07 Na Luxtorpedzie niestety było podobnie, sala się nie nadaje na koncerty. Żeby nie było, cieszę się, że koncerty są, coś się dzieje w tym miasteczku. Lepiej wpadać na koncerty Na Dołek o ile nie nagłaśnia ich Janek EL :), wtedy naprawdę dobrze brzmią zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: koncert Zakopawer IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 01:36 Zła akustyka , pomieszczenie nie nadaje się na takie koncerty , w kinie widowiskowa jest super tylko ze tam 2 tyś więcej za sale śmiech śmiech i śmiech , IDIOCI oszczędzają na każdym grosiku bez sensu , był by lepszy dźwięk więcej osób więcej kasy ale komu to tłumaczyć ehhhh.......... Ciechanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: koncert Zakopawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 15:54 Ja z kolei mam specyficzne upodobania,bo lubię łomot koncertowy(byle było głośno);) Dla porównania,w ubiegłym roku na koncercie SDM nagłośnienie-rewelacja. Fakt,że również ma znaczenie rodzaj muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: koncert Zakopawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 19:32 Myślę, że agencja koncertowa miała wybór. Mogła wynająć halę albo salę widowiskową w centrum kultury. Co zdecydowało, że wzięli halę nie wiem, ale pewnie w centrum zaśpiewali za wysoką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś