Gość: EMIX IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.05.12, 08:51 W tym markecie jest już drogo, obsługa nie przyjemna, nie ma cen na towarach, klient o cenie dowiaduje się dopiero przy kasie. Polecam "Farbex". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phi-lozof Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.tktelekom.pl 13.05.12, 08:59 a ja nie polecam farbexu ceny może i są na towarach ale przy kasie okazuje się że są inne (większość nie sprawdza, bo bierze więcej towarów i dowie się o tym zapewne już w domu) co do uprzejmości na kasie to nie porównuję, to sprawa indywidualnego podejścia wybór w farbexie rzeczywiście większy, podobnie jak przy porównaniu panorama kontra kaufland jeśli ktoś potrzebuje polecania, to ja farbexu nie polecam, tak jak nie polecam mrówki, więc wybierajcie moi drodzy co chcecie pilnujcie tylko swoich pieniędzy bo z nieuprzejmą panią można sobie zawsze poradzić ale ekonomii nic nie zmieni towar taki jak chcę - koniecznie pełnowartościowy - za najniższa możliwą cenę oto czym ja się sugeruje przy wyborze sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 09:32 Co do cen to nie proba oszustwa, tylko brak plynnych relacji tych od wprowadzania towaru ze sprzedawcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 09:30 Dostepnosc i wybor towaru, estetyka, schludnosc, porzadek, zdecydowanie na korzysc Mrówki. Farbex to market zupelnie bez pomyslu, na szybko wybudowany przez Pana M. i burdel na kolkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GENERAŁ Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 10:35 Pierwszy post to piękna reklama właścicieli ? Coś wam nie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 12:52 Chciałem kupić grzejniki w Mrówce ale ktoś mnie uświadomił, ze zamiast 10 cm mają 8 i tak wyglądają promocje w tym sklepie. Można kupić taniej i można się cieszyć dopóki człowiek nie dowie się, że zapłacił cenę adekwatną do niższych parametrów produktu. Farbex? Tam sprzedawcy żyją własnym życiem w oderwaniu od sklepu i klienta. Pewno pracują tak jak im płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.cnow.pl 12.05.13, 13:48 Jeśli mam wybierać z pośród 2 wymienionych to wybieram Farbex. Mrówka to sieciówka i sa tylko takie towary jak w całej sieci. W Farbexie mozna znaleść zawsze coś więcej. Ostatnio kupiłem lakier do drewna w Marcredo i potem porównałem jego cene z Farbexową. Był o 9pln tańszy w F na 0,8 l niz w Marcredo. Warto szukać. Jeśli mowa o obsłudze to w Mrówce jest taka sama od lat,czyli na przyzwoitym poziomie. W farbexie było zle , jest lepiej, a mogło by być jeszcze na wyzszym poziomie. Teraz przynajniej nie gania sie za sprzedawcą a ten nie ucieka między pólkami. I mimo wszystko zachecam wszystkich Ciechanowiaków,żeby kupowali w naszych sklepach. Wybór pozostawiam dowolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do on Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.cnow.pl 12.05.13, 15:22 Chciałbym sprostować, że Market Budowlany "Mrówka" nie jest tzw. sieciówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Market Budowlany IP: *.play-internet.pl 12.05.13, 16:43 Siekiera Fiskars. Różnica między Mrówką a Farbexem ponad 50 złotych na korzyść Farbexu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 21:59 w Farbexie za to nie ma wcale obsługi ale za to można dostać pare % rabatu ,bo Mrówce to nie masz po co wchodzić do tego biura ten kierownik to potrafi tylko burknąć że nie da rady bo ceny to mamy już dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiii Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.cnow.pl 15.05.13, 22:33 A ja pozdrawiam pewnego przystojniaka;) Tylko dla niego chodzę do sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 20:44 Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniq Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 22:12 o kim piszesz kasii? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffd Re: Market Budowlany "Mrówka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 12:09 A mi się Mrówka podoba. Odpowiedz Link Zgłoś