Dodaj do ulubionych

Wyrzucić moderatora...

IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 17:28
... za to, że kasuje wszystkie wątki dotyczące jego i jego kumpla, za brak obiektywizmu, za pruderyjność, za to, że nigdy nie zabiera głosu na forum i jest ogólnie beznadziejny. Mam propozycję - może pan Moderator zajmie się lepiej sowim portalem, bo wiadomości sprzed wielu dni przedstawiane są jako najświeższe niuski
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.jeleniag.dialup-tdc.ids.pl 16.05.12, 18:17
      to gó...arz,może kiedyś dorośnie
      • Gość: ... Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 18:21
        Gówniarz to był kiedyś, blizzardous to koleś po 30-stce
        • Gość: mod. Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 18:40
          Wiktorio vel. Kingo W.! Już Ci się znudził niezobowiązujący seks?
    • blizzzardous Re: Wyrzucić moderatora... 16.05.12, 18:53
      > ... za to, że kasuje wszystkie wątki dotyczące jego i jego kumpla

ja nie mam kumpli :(

> za brak obiektywizmu, za pruderyjność,
      > za to, że nigdy nie zabiera głosu na forum
      > i jest ogólnie beznadziejny.

sam jesteś beznadziejny

> Mam propozycję - może pan Moderator zajmie się lepiej sowim
      > portalem, bo wiadomości sprzed wielu dni przedstawiane są jako najświeższe niu
      > sk

nie prowadzę portalu

o ile to wogóle do mnie jest
      bo śmiem twierdzić że niekoniecznie
      • Gość: ... Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 18:59
        Nie do ciebie, Modek ma w nicku tylko dwie literki "z"
    • Gość: kontekst Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 10:05
      modek to 5.kolumna Pisu w Gazecie
    • Gość:   Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 13:29
      Hehe wiem ale nie powiem :P. Strzelacie jak kulą w płot :P. Po co zmieniać moderatora jak ten pozwala Wam robić śmietnik z tego forum? Nowy może ciąć wszystkie durnoty i banować.
      • Gość: igor Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 16:29
        Według mnie moderatorem powinna zostać słynna Wiktoria. Jest znana w mieście, ma szacunek na forum :-)
        • Gość: gosc Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.12, 20:11
          a po co na co komu moderator???
          ja lubię śmiecić ale nie palę folii bo zatruwa kosmos
          • Gość: gość Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.centertel.pl 17.05.12, 21:06
            A na kuta tu moderator? po to chyba tylko aby usuwać to co jemu nie wygodne. To forum dyskusyjne i to co dla jednego jest normalne dla innego będzie beeeee. Precz z moderatorem.
    • Gość: mod. Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 08:42
      A czy Kinga W. chciałaby być moderatorem?
      • Gość: ja chcę Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.tktelekom.pl 18.05.12, 08:48
        ja chcę, ja chcę
        wybierzcie mnie!
    • Gość: gość-babcia Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.12, 09:11
      Jeśli to prawda co piszecie, to ja mogę dodać ze poprosiłam o wykasowanie mojej wypowiedzi w jednym z wątków na forum i do tej pory widnieje,wiec po co moderator skoro nie spełnia swoich obowiązków????
      • Gość: Ba Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.12, 09:15
        Ja tez poprosiłam o skasowanie, bo źle pracowała strona i myslałam że nie przesłałam wypowiedzi, a teraz jest podwójnie. Zobaczymy co uczyni ta osobowość bez osobowa...
        • Gość: blizzzzardous Re: Wyrzucić moderatora... IP: *.centertel.pl 21.05.12, 11:08
          a jak moda prosiłaś? maila wysłałaś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka