Gość: ktos IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.12, 13:24 a może ktoś się orientuje gdzie moge kupić na miejscu (gdzieś w sklepie) perfumy z avonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: perfumy avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 13:34 W sklepie nigdzie nie można dostać jedynie u konsultantki. Proszę o adres mailowy, mogę podać namiary na konsultantkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: perfumy avon IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.12, 13:38 tylko ze ja potrzebuje je juz na sobote ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: perfumy avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 14:05 podaj namiar, to dam ci numer do konsultantki, może ona Ci pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: perfumy avon IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.12, 15:56 dzieki juz sobie poradzilam, kupilam w biurze avonu na placu kościuszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: perfumy avon IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.12, 14:57 a ja zamawiam na allegro. są dwa razy tańsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultantka Re: perfumy avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 16:37 Tylko że prawdopodobnie kradzione więc nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: perfumy avon IP: *.cnow.pl 13.07.12, 20:17 Tańsze więc kradzione? Luuuudzie... Może raczej tańsze bo bez przesadnej ceny? Jeszcze żeby było za co płacić, perfumy 80zł a po dwóch godzinach wywietrzeją. Albo jak coś dostanę ale mi się nie podoba i sprzedam taniej to znaczy, że ukradłam? Eh, mentalność ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultantka Re: perfumy avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 20:32 Nie, to nie chodzi o to że tańsze to kradzione. Po prostu perfumy z avonu które są sprzedawane na allegro są w niższej cenie niż może je nabyć konsultantka. Z tego chyba logiczny wniosek że jeżeli my konsultantki możemy je kupić przy wypracowaniu najwyższego upustu za 30 zł a na allegro są sprzedawane po 20 zł to nie pochodzą z legalnego źródła. Bo nawet gdyby konsultantka zrezygnowała z całego swojego zarobku nie mogła by zaoferować tak niskiej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś