Gość: kierowca IP: *.centertel.pl 29.07.12, 14:20 Gdzie w Ciechanowie można wymienić baterię w kluczu do samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phi-lozof Re: Klucz IP: *.tktelekom.pl 29.07.12, 14:25 > Gdzie w Ciechanowie można wymienić baterię w kluczu do samochodu? jeśli jesteś pewien że to bateria to zapewne i wymienić dasz radę samodzielnie odpowiednią baterię kupisz u zegarmistrza jeśli uparłbyś się że chcesz to zrobić jeszcze dzisiaj to możesz kupić baterię w media expert (galeria mrówka), czynne do 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierwoca Re: Klucz IP: *.centertel.pl 29.07.12, 16:10 Probielm jest tego typu, że za cholerę nie mogę rozkręcić tego klucza a nie chcę zbytnio pozmykać wkręta, którym jest skęcony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi-lozof Re: Klucz IP: *.tktelekom.pl 29.07.12, 17:33 > Probielm jest tego typu, że za cholerę nie mogę rozkręcić tego klucza a nie chc > ę zbytnio pozmykać wkręta, którym jest skęcony. jeśli nie znajdziesz odpowiedniej końcówki (popróbuj z dobrym zestawem bitów od wkrętarki i wkrętakiem do wymiennych bitów może) no to pozostaje Ci tylko sąsiad złota rączka lub serwis producenta samochodu bo zakładam że nie masz odpowiedniego wkrętaka jeśli masz odpowiedni bit to problemu nie powinno być pozmykasz tylko jak nie będzie pasowało jedno do drugiego, tak się rzeczywiście lepiej nie baw Odpowiedz Link Zgłoś
a_samo_a Re: Klucz 29.07.12, 19:13 Dziadek Google twoim przyjacielem ;) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Klucz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.12, 18:31 Sprawdź na Warszawskiej gdzie dorabia klucze.( to jest naprzeciw US.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Klucz IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.12, 18:18 A od jakiego samochodu jest to kluczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekyll Re: Klucz IP: 94.42.224.* 29.07.12, 19:34 Jeśli nie poradzisz sobie sam na bank takimi rzeczami zajmuje się gość od klucz w rynku w okolicy salonu fryzjerskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Klucz IP: 213.199.253.* 29.07.12, 20:09 Tak jak napisał ktoś wyżej - zakład w rynku,z tym, że kiedyś chciałem dorobić u niego kluczyk z pilotem to baardzo słono krzyknął za taką operację. Jeśli nie tam, to na giełdę co sobota przyjeżdża dwóch chłopaków, którzy zajmują się takimi rzeczami. Najczęściej stoją z prawej strony Bud-matu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Klucz IP: *.cnow.pl 08.11.12, 13:42 odnośnie zegarmistrza to ja zawsze na Sienkiewicza jeżdżę ( przy Narutowicza), gość wymieniał mi w różnych urządzeniach baterie i bierze za baterię a nie za odkręcenie 2 śrubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Klucz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.11.12, 14:18 ten w rynku przy fryzjerze to zdzierca!!!!! DROGI bardzo!!! wi za wi starego sportowego po drugiej stronie ulicy otwarty jest nowy sklepik z antenami itp. tam facet dorabia klucze i zajmuje się takimi sprawami.......mi pomógł z kluczykiem na prawdę za grosze...szybciutko i solidnie..POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś