IP: *.cnow.pl 23.08.12, 14:06
Witam czy są w Ciechanowie amatorskie grupy biegowe , wspólne bieganie , wspieranie się , razem łatwiej i rażniej , wiem że w innych miastach ludzie na początku nieznajomi umawiaja się w parkach na stadionie i tworzą takie nieformalne grupy "kluby". Może coś byśmy u nas spróbowali zorganizować?
Obserwuj wątek
    • Gość: bu Re: Bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 15:00
      Jest grupa na endomondo kilka osób biega są trasy rekord itd.
    • Gość: tomek88 Re: Bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 16:47
      jestem jak najbardziej za :)
      • Gość: met Re: Bieganie IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 16:56
        ja też
        • Gość: b Re: Bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 17:54
          www.endomondo.com/teams/5516690
    • Gość: biegacz amator Re: Bieganie IP: *.cnow.pl 23.08.12, 18:38
      Ja biegam(raczej truchtam) co drugi dzień raczej w godz. popołudniowych, dziś biegałem , jutro praca,biegam 30 min 10 do 12 kółek na stadionie twardo trochę wolałbym las, trawa i mech lepiej amortyzują ale tak to fajnie , na stadionie łatwo kontrolować dystans a topole fajnie szumią:)
      i przynajmiej pewność że pies nie pogoni:),
      zapoczątkowałem temat na bieganie.pl forum-społeczności -cała polska biega-CIECHANÓW, trochę osób odwiedziło czyli sie zainteresowało ale odzewu nie ma
      zapraszam www.bieganie.pl/forum/viewforum.php?f=14
      • Gość: Kill Bill Re: Bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 22:10
        A do ktorej mozna wejsc na stadion ? jest w ogole zamykany ? bo tez planuje sobie pobiegac, najpierw kombinowalem z parkiem itd. ale stadion to chyba lepszy pomysl. Tak jak piszesz, latwiej kontrolowac dystans, postepy itd.
        • Gość: biegacz amator Re: Bieganie IP: *.cnow.pl 06.09.12, 13:44
          Kill Bill ja chodze o różnych godzinach czasem tu od 3 maja zamknięte ale od tyłu tam od treningowych boisk raczej zawsze otwarte, przy kortach, popołudniami trochę ludzi gra w tenisa i wtedy zawsze było otwarte zreszta chyba powinno byc otwarte bo taka jest rola MOSIRU, aby udostepniac ludziom areny ( w koncu jakieś podatki płacimy) oczywiście wandali wykluczamy. Bierznia nie jest pierwszej jakości ale ogólnie równo i daje radę. Widzę że wieczorami sporo ludzi biega chodnikami, ludzie szkoda zdrowia, zwłaszcza kolan. Próbowałem i wiem jaka różnica, po stadionie nigdy nie bolą mnie kolana i piszczele a po chodniku i owszem. Poczytajcie na stronach o bieganiu, chodniki sa trwardsze od asfaltu i nawet dobre buty nie pomagaja , organizm to odczuje. Najlepiej to po lesie sie biega naturalna amortyzacja ale na naszym stadionie nie jest zle. Zapraszam na stadion dzisiaj powinienem być po 15 POZDRO
          • Gość: tomek88 Re: Bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.12, 18:02
            Do której otwarty jest stadion ??? wydaje mi się że coś ci się pomyliło bo około godziny 18 płyta głowna jest zamykana , takie są niestety realia :/
            • Gość: biegacz amator Re: Bieganie IP: *.147.78.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.12, 13:33
              Ja zawsze od ok 15- 17.30 to nie wiem co potem, w tenisa jeszcze grają
    • Gość: k. Re: Bieganie IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 19:30
      zapraszam do TKKF PROMYK ;)) są tam zarówno doświadczeni biegacze jak i amatorzy, którzy stawiają swoje pierwsze kroki!
      • Gość: gość Re: Bieganie IP: *.cnow.pl 23.08.12, 20:23
        TKKF to pewnie jakaś składka tak jak w sekcji taekwondo, my nie chcemy sie organizować w klubie i po zawodach smigać tylko rekreacyjnie dla zdrowia dla zrzucenia kg itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka