IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.09.12, 16:54
słyszeliście o czubku z przasnysza?....3 dni po wyjściu z kryminału w wieku 26 lat bałwan ugodził 4 osoby nożem zadając po kilka ciosów!!! jadąc samochodem z kolegami dopadł niewinnych ludzi i urządził sobie jadkę....temu wszystkiemu przyglądały się dwie niewiasty jadące z nim samochodem w wieku 20 i 26 lat....czterech poszkodowanych w szpitalach...baran zadowolony wsiadł i odjechał sobie dalej na rajd..... w tygodniku przasnyskim są foty poszkodowanych ze szpitala,,, jeden z nich nie ma prawie pół twarzy,,, takich od razu pod mur....co się dzieje w tym kraju?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: SZOK IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 17:05
      mozesz wstawic tu cały artyku? kara smerci u nas powinna być bezapelacyjnie
      • Gość: ja Re: SZOK IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.09.12, 17:15
        artykuł czytałem rano w gazecie przasnyskiej ...ale ludzie w przasnyszu mówią tylko o tym... podobno masakra...jeden z młodych poszkodowanych sam opowiada na łamach gazety jak trzymał w ręku wnętrzności które pojawiły się po kilku pchnięciach nożem..podobno na ratunek ruszył własciciel knajpy przydrożnej i też dostał w plecy ostrza....
    • Gość: gosc Re: SZOK IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 17:35
      Wczoraj ogladalem polski film Lincz hehe i akurat mi sie od razu przypomnial. Nie to zebym cos sugerowal...
      • Gość: gosc Re: SZOK IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 18:51
        patrzcie a o takim makabrycznym incydencie w TVN nie mówią ale o DONALDZIE.T. całe fakty poświecą hehehe
    • Gość: Sol Re: SZOK IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 19:00
      Jedynym rozwiązaniem na takich pseudo-ludzi (naprawdę trzeba czegoś więcej niż urodzić się w ludzkiej skórze aby być człowiekiem) jest przywrócenie kary śmierci. Przecież wiadomo, że takie gów...a się nie resocjalizują nigdy.
      • Gość: szokprawda Re: SZOK IP: *.183.232.184.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.09.12, 19:17
        trzeba wziac pile i zarznac takiego ludka, ktory tak masakruje ludkow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka