Dodaj do ulubionych

Doktor Adamus

IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.12, 14:16
Witam w nowym wątku. chciałbym poznać liczbę osób,, pokrzywdzonych" przez pana doktora Adamusa z Regimina. Słowo POKRZYWDZONY nie musi oznaczać jednego. Co szanowni internauci sądzą na temat pana doktora? Ilu osobom odmówił skierowań do specjalisty,ile dostało skierowania za które musieli zapłacić? może ktoś czuje niesmak bo pan doktor zakpił z jego choroby? Zapraszam do skomentowania wątku.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesz co robisz? Re: Doktor Adamus IP: *.free.aero2.net.pl 20.09.12, 14:18
      to rodzaj nowej nagonki ma być?
      to taka nowa zabawa w sieci, tak?
    • Gość: ,,,, Re: Doktor Adamus IP: *.play-internet.pl 20.09.12, 14:21
      ja mam na ten temat inne wiadomości, podobno bez problemu daje skierowania i zwolnienia , więc chyba trochę przesadzasz.dodam że nie jedna osoba mi (i nie tylko)o tym mówiła
      • Gość: Autor wątku Re: Doktor Adamus IP: *.opera-mini.net 20.09.12, 15:55
        Wiem co robię pisząc na ten temat. Od nie jednej osoby słyszałem że nie chce dać skierowania na badania lub do specjalisty. W końcu po co ma tracić pieniądze prawda? Lepiej niech pacjent płaci ze swojej kieszeni. Sam też nie uzyskałem od niego swojego czasu skierowania na rtg. A w końcu z funduszu dostaje pieniądze na pacjentów,ile jest takich osób które przez lata nie chodzą do lekarza. Gdzie są ich pieniądze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka