Dodaj do ulubionych

Dziwne swiatla

IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.12, 12:09
Czy widział ktoś wczoraj 24.10.2012 dziwne światła w formie trójkąta pulsujące na kolor biało czerwono niebieski na drodze z Ciechnowa do płońska kolo 19.20. Zastanawia mnie co to było.
koło 5 minut wisiały nieruchomo w powietrzu nad lasem az w pewnym momencie 2 z 3 świateł zgasły i jedno juz o kolorze czerwonym poleciało na zachod. Dokładnie bylo to w okolicach sochocina.
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: Dziwne swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 12:14
      moze to ufo :D
      • Gość: XYZ Re: Dziwne swiatla IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.12, 12:17
        Dość sceptycznie podchodzę do tematyki ufo... ale pierwszy raz widziałem coś takiego:P
        • Gość: oli Re: Dziwne swiatla IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.12, 15:01
          trzeba być zajebistym debilem żeby myśleć że jesteśmy sami we wszechświecie.ja kiedyś też widziałam świetlną kulę która poruszała się z nienaturalną prędkością.
          • Gość: SCEPTYK Re: Dziwne swiatla IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.12, 18:38
            JAZDA PO NARKOTYKACH JEST KARALNA......
          • Gość: kola09 Re: Dziwne swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 19:44
            też coś podobnego widziałam jakieś 3 miesiące temu.
            • Gość: po Re: Dziwne swiatla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.12, 20:36
              nie bierz tego więcej
              • Gość: a Re: Dziwne swiatla IP: *.centertel.pl 26.10.12, 05:18
                2 lata temu był podobny wątek na forum... też widziałem coś podobnego wracając z pracy nad Aleksandrówką, zresztą nie tylko ja...
                • Gość: UFO Re: Dziwne swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 06:35
                  UFO i UFO
                  Odczepcie się od nas.

To testują nowy Tuskobus
                  • Gość: blokers Re: Dziwne swiatla IP: *.cnow.pl 26.10.12, 10:13
                    Wiadomo że jesteśmy "Ogrodem Zoologicznym"-Kosmitów.Zaszczepili swoje geny małpoludom,i obserwują co z tego "melanżu"wyniknie.Jak na razie na pewno są rozczarowani,że wyrosło "COŚ" tak agresywnego wobec współplemieńców i siebie samego-nigdy nie kończące się wojny,palenie ludzi na stosach,wyżynanie całych narodów w imię "wiary" i głupota naszych POlityków.
                    • Gość: misiek Re: Dziwne swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 16:07
                      żeby nawet do ufo-wątku wkleić politykę trzeba mieć dużą obsesję. nic dziwnego, że zwoje się przegrzewają
                      • Gość: ZK Re: Dziwne swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 18:11
                        Nie tylko widzą dziwne rzeczy, ale dziwnie myślą. Obsesyjni politycznie tak mają ;)
                        • Gość: gosc Re: Dziwne swiatla IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.12, 18:58
                          dzis widziałam cos nad lasem ,myślałam ze śmigłowiec ale potem nagle zgasło ,grom wie moze mierza predkosc wiatru zeby wiatraków nastawiać...
                • Gość: aaa Re: Dziwne swiatla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 19:06
                  do a; też wtedy widziałam, zresztą parę innych osób więcej, niektórzy mówili, że to samoloty zwiadowcze, ale ja nie daję temu wiary, to coś dziwnego było...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka