Gość: ja IP: 213.199.253.* 27.11.12, 22:23 Potrzebuje szybki namiar na urologa w ciechanowie koniecznie wizyta jutro albo pojutrze proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: didi Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 15:58 w piątki od godz. 16:00 przyjmuje prywatnie F. Zmysłowski. Gabinet mieści się na ul. Warszawskiej bodajże 66a za Top Secret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dall Re: Urolog IP: *.teleinfo.grajewo.net 27.12.12, 21:53 Byles kolego u tego lekarza? Pomogl Ci? Tez chce sie do niego udac -ze wzgledu na najwczesniejsza wizyte ale nie znalazlem info o nim tylko ze z-ca ord. Ile kosztuje wizyta i czy mozna na miejscu zrobic usg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 09:16 koszt wizyty 50 zł. Bardzo dużo ludzi do tego lekarza przychodzi, to chyba jest dobry. USG trzeba gdzie indziej wykonać, bo w gabinecie brak sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dall Re: Urolog IP: *.teleinfo.grajewo.net 28.12.12, 11:10 Dzieki za info. Tak czy siak nie moge wybrzydzac w mej sytuacji. Dzieki i pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: Urolog IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 11:53 ja jednak nie polecam tego lekarza, wybierz się lepiej do ordynatora Wolanina, ten to chociaż się zna na swojej pracy, bo Zmysłowski to nawet USG nie potrafi zrobić (właściwie odczytać bo nie sztuką jest je zrobić bo i sam byś nie miał problemu z tym).Mam znajomych mających kontakt z tymi lekarzami i wierz mi ten lekarz jest najgorszy (mimo kolejek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dall Re: Urolog IP: *.teleinfo.grajewo.net 28.12.12, 12:20 Mialem dzis isc prywatnie do niego ale nie zdaze.. u Dr. Wolanina mam wizyte dopiero 7.01.2012 nie wiem czy czas nie gra na nie korzysc ,bol nie jest mocny ale lekarz to chyba nie chydraulik i zawsze cos pomoze sam juz nie wiem. Dobrze by od razu Usg zrobil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............. Re: Urolog IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 12:40 jak masz ból to zasada jest taka że lepiej od razu się zgłosić, bo jeśli jest to stan zapalny to nie ma na co czekać, raczej nie spierniczy, zobacz czy nie masz zaczrewienienia,wtedy nie czekaj.ale pytałeś o urologa więc piszę, że Zmysłowski to nie fachowiec (wiem to z ust osób znających to środowisko) nie zna się na USG (powiedzieć coś to i ja mogę tylko czy to będzie rzeczywiście tak wyglądało to zupełnie inny problem). Z tego co wiem to też CZajka robi prywatnie USG na Zielonej Ścieżce więc może do niego się udaj. Ale nie wiem w jakich godz i dniach przyjmuje.Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia życzę, bo ta okolica nie jest przyjemna.Jeśli jednak widzisz że masz zaczewienioną okolicę i ból się zwiększy a do lekarza masz kilka dni to przyłóż sobie coś zimnego, jakąs mrożonkę tylko zawiń w dość grubą warstwę ręcznika czy innego materiału żebyś sobie czegoś nie odmroził ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 13:17 Czajka przyjmuje codziennie, ale bez zapisów we wtorki od 10 do 14 i chyba w piątki, ale nie jestem pewna. Za USG jamy brzusznej zapłaciłam 70 zł. Cennik wisi przed jego gabinetem. Jeżeli chodzi o dr Zmysłowskiego to trafiłam do niego wyłącznie na konsultacje w związku z nerkami i tyle miałam z nim kontaktu. Nie wiem jakie ma opinie, bo w internecie nic nie można na jego temat znaleźć. Polecano mi doktora Wolanina, ale nie mogłam znaleźć na jego namiar i dlatego padło na dr Zmysłowskiego, gdyż namiar do niego otrzymałam od innego lekarza, a też pilnie musiałam mieć wizytę u urologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dall Re: Urolog IP: *.teleinfo.grajewo.net 28.12.12, 13:51 Do wieczora jestem jeszcze na wyjezdzie wiec dzis pewnie nie da rady. Jesli chodzi o objawy jadra -)) nie sa spuchniete ,nic nie wyczuwam od 2-4 dni jest lekki bol wlasciwie nie przeszkadzajacy w zyciu ale jest . W nocy spie dobrze(nie biore pod uwage przezywania po tym co sie naczytalem) Caly czas szukam i dzwonie ale terminy dopiero w przyszly piatek -troche za dlugo nie chce bagatelizowac tym bardziej ze chce miec jeszcze dzieci -)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: Urolog IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 15:24 no cóż Ci mogę powiedzieć "trafiłeś" z tą dolegliwością nieciekawie. teraz ten okres świąteczno-noworoczny nie jest za ciekawy jeśli chodzi o szukanie fachowca. powiem tak, jeśli nie minie a Ty się nie dostaniesz przyłóż coś zimnego tylko w taki sposób jak piszę, bo to wrażliwa okolica i niewiele trzeba by sobie coś odmrozić (lekarz jeśli stwierdzi, że to stan zapalny oprócz leków przepisze taką kurację, myślę, że jeżeli nawet nie będzie to to to też raczej sobie nie zaszkodzisz), zmieniaj z taką częstotliwością abyś zawsze miał chłodne to co przykładasz(najlepiej by było gdyby to była np jakaś butelka z wodą, kroplówka schłodzona, co będziesz mógł wielokrotnie schładzać i by zimna woda nie przeciekła przez materiał) jeśli jednak boisz albo mimo to ból nie przejdzie idź na pogotowie i powiedz co CI dolega tylko pod żadnym pozorem nie przyznawaj się że ból masz już kilka dni, powiedz, że zaczęło się np rano i myslałeś że przejdzie a jest gorzej.nie lekceważ, tym bardziej, że jak piszesz chcesz mieć dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dall Re: Urolog IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 19:10 Dzieki za wskazowki, domniewam ze jestes pielegniarka.. Jutro jade do lekarza do Wawy.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Urolog IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 23:48 nie nie pielęgniarka..:( mam nadzieję, że chociaż wsparłam.powodzenia i jeśli byś chciał podziel się co to było i ewentualnie napisz inne objawy o których nie wspominałeś wcześniej a ktore wystąpiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dall Re: Urolog IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 20:07 Hey. bylem w koncu w Pultusku w Gajda med (tragedia ) klijenci wypadali co 4 minuty z gabinetu. Chyba p. doktor ma rentgen woczach. Zero rozmowy czy pytan, recepta i nastepny.. Przed przyjazdem pytalem czy bedzie usg -tak bedzie. A na skierowaniu jak byk ''wykonac wylacznie w GAJDA MED'' jakis absurd. Lekarz sie tlumaczyl ze woli by ktos inny zrobil-parodia... To byla moja pierwsza wizyta, troche sie denerwowalem a tu zlewka ... Dostalem NOLICIN 400 ale ide na usg prywatnie bo bol nadal jest , szczegolnie jak na dwor wychodze. Dam znac i dzieki za pomoc..oklad pomagal -)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: Urolog IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 10:34 no to rzeczywiście niezbyt,słyszałam o tej klinice lub jak to się tam nazywa nawet dobre opinie, ale widocznie wszystko zależy od lekarza... wiesz jeszcze może zrób posiew moczu i badanie ogólne moczu może coś tu pokarze.w szpitalu nie jest to duży koszt myślę że do 30 -40 zl się wyrobisz, nie wiem czy samo USG coś pokarze bo jeśli jest to stan zapalny (a na to mi wygląda )to już nawet będziesz krok do przodu. jak okład pomagał to w razie konieczności rób go nadal.powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś