Gość: Młoda para IP: 79.162.254.* 19.12.12, 14:35 Jakiego kamerzyste i fotografa poleciacie na wesele?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: kamerzysta / fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 20:50 [url=http://www.artursokolowski.pl/]Tekst linka[/url] Fotograf jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: kamerzysta / fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 21:27 Jerzy Wierzbicki !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: kamerzysta / fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 21:28 Alicja Gąsiorowska - studio fotograficzne przy sklepie "RENATA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: kamerzysta / fotograf IP: *.play-internet.pl 20.12.12, 11:10 też uważam że najlepszym kamerzystą jest pan Jerzy, z nim niech przemówi fakt że robił materiały do telewizji cartoon network (chyba tak się to pisze).ma super sprzęt a nie jakieś kamerki za 3 tyś.żałuję że nie mógł filmować naszego wesela (jakość jest rewelacyjna), nie wstawia jakiś pierdół, i co najważniejsze nie nagrywa ze statywu tylko z ręki, jego nagrania są pewne i nie ma trzęsień, wykadrowane i z głowami.czego np nie można powiedzieć o nagraniach Cezarego Rzemieniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kamerzysta / fotograf IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 23:18 Michał Żmudziak ,naprawdę warto konkretny chłopak on nagrywa żona fotki robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: kamerzysta / fotograf IP: 80.50.142.* 20.12.12, 12:08 Polecam państwa Majewski super atmosfera, film pełen śmiesznych teledysków oraz romantycznych momentów, ogląda się naprawdę super nie ma nudy. Zdjęcia śliczne z pleneru i z uroczystości. Robią wszystko od A do Z na wysokim poziomie. Warto polecam bo sprawdzone!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosek Re: kamerzysta / fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.12, 16:50 a czy znacie jakiegoś dyskretnego fotografa/kamerzystę, który zrobiłby też noc poślubną? Nie żartuję. Słyszałem, że sa tacy ale nie mam namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciech Re: kamerzysta / fotograf IP: *.matcom.com.pl 20.12.12, 19:28 www.video-filmowanie.com.pl/filmowanie-nocy-poslubnej/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: kamerzysta / fotograf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.12, 19:30 Zdecydowanie Jurek Wierzbicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: kamerzysta / fotograf IP: *.play-internet.pl 20.12.12, 19:34 Jacek Waszyński 607934343 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kamerzysta / fotograf IP: *.cnow.pl 20.12.12, 21:32 a o Pawlowskich z kownat ktos slyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka Re: kamerzysta / fotograf IP: *.centertel.pl 21.12.12, 11:16 Ja osobiście NIE JESTEM ZADOWOLONA. - ustalałam przed ślubem co ma być a co nie, oczywiście płyta nagrana tak jak inne, nie zwracali uwagi na ustalenia - przed ślubem nie wspomnieli o jakości głosu, później kazali dopłacić 250 zł aby był lepszy efekt głosu- - zdjęcia bez żadnego szału, ujęcia bez żadnego zaangażowania, takie jak inne - bardzo dobrą reklamę zrobili wstawiając najlepsze ujęcia na nk, i to wszystko. NIE JESTEM Z KONKURENCJI, własne doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iso22 Re: kamerzysta / fotograf 21.12.12, 09:50 Super reportaże POLECAM! tel. 601 36 74 84 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: kamerzysta / fotograf IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.12, 08:57 Tylko uważajcie.Bo w dniu wesela okazuje sie,że Pan Darek spadl ze schodów i niestety bedzie kamerowal jego syn.A prawda jest taka że biorą po dwa wesela no i trzeba sie podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margarita Re: kamerzysta / fotograf IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 12:51 Witajcie. W Ciechanowie jest duży wybór co do obsługi foto i video wesela. Byłam na wielu weselach i oglądałam różne płyty, wiem kogo na pewno bym nie poleciła: Pana Rutkowskiego - jak jedna osoba może zrobić dobrze zarówno zdjęcia i film takiego ważnego momentu jak przysięga - niemożliwe i albo to albo to będzie zrobione aby było, kamera u tego Pana cały czas na statywie, czołówki na filmach lata 90-te, a zdjęcia szału nie ma! Natomiast druga strona medalu to dogadanie się z tym Panem bardzo ciężkie....robi jak chce. Efekty, technika robienia filmów i zdjęć poszła do przodu ale nie u tego Pana - jeśli komuś zależy tylko na tym aby było to proszę, ale jeśli chcecie nowocześnie i z fajnymi efektami to nie tu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: kamerzysta / fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.12, 14:53 Kiedy i gdzie to wesele? Jaką kwotę planują Państwo Młodzi na ww temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: kamerzysta / fotograf IP: *.cnow.pl 25.12.12, 15:04 A co oferujesz sie? Sprawdzam opinie wsrod ciechanowskich kamerzystow i tych z okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: kamerzysta / fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 22:23 owszem, ale ja nie do testowania. szanuję ludzi ich potrzeby i pieniądze, ale mój czas i pomysły też cenię . Rzetelna praca ważniejsza od opinii na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kamerzysta / fotograf IP: 80.50.142.* 08.02.13, 07:48 Ja miałam wesele we wrześniu 2012 i robili zdjęcia i film właśnie państwo Majewscy sesja zdjęciowa po ślubie nad Narwią zdjęcia piękne, także w wodzie. Film oglądamy na okrągło szczególnie rodzice i zawsze gdy ktoś do na przyjedzie jest się czym pochwalić. Trzeba po prostu szukając fotografa i kamerzysty umówić się i obejrzeć ich prace bo ciężko komuś radzić w tej sprawie. Tak wielu młodych po weselu narzeka i nie jest zadowolonych a było z polecenia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: kamerzysta / fotograf IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 25.12.12, 17:28 Ja mogę polecić Pana ze Szczecina, który robi niesamowite produkcje. Podczas współpracy z nim panuje wspaniała atmosfera, a efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Sprawdźcie jego stronę, w prawdzie jego specjalizacja to filmy reklamowe, ale doskonale radzi sobie również przy innych filmach - Filmowanie Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: kamerzysta / fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 20:17 Tylko BidaStudio z Ciechanowa. Naprawdę super, warto i cena nie jest kosmicznie wygórowana. Polecam wejść na stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kamerzysta / fotograf IP: 79.162.252.* 16.02.13, 08:55 podalibyscie jakies namiary na tych kamerzystów, nr tel czy chociaz ulicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: kamerzysta / fotograf IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 10:09 www.bidastudio.pl tel.501392886 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kamerzysta / fotograf IP: *.147.124.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.13, 13:17 Ja jestem najlepszy Bajger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kamerzysta / fotograf IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 22:35 Zabawne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekl69 Re: kamerzysta / fotograf IP: *.play-internet.pl 18.02.13, 09:08 Szczególnie polecałbym : ANDRZEJ LESZCZYŃSKI, tel. 503-112-456. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: kamerzysta / fotograf 19.02.13, 18:12 Polecam swoje usługi. Zapraszam do obejrzenia zdjęć na mojej stronie oraz blogu. Tu przykładowy ślub i wesele z Ciechanowa - Kliknij TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: kamerzysta / fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 13:14 osoby które zakładają tematy na forum typu : jaki zespół na wesele, jaki fotograf na wesele.... IDIOTYZM ! Czy to taki wielki problem poszukać sobie w necie tego? Są miliony stron fotografów ślubnych z setkami zdjęć, które tam zamieszczają. Można sobie pooglądać, zobaczyć który robi najfajniejsze ujęcia, jakie ma pomysły. Jeśli chodzi o zespoły to można się z nimi umówić, pokażą nam swoje demówki, dadzą płytki z wesel na jakich grali, i w ten sposób wybierze się najlepszego dla nas. W takich tematach to każdy chyba tylko reklamuje się nawzajem.. Ja osobiście nie skorzystałbym z nikogo tutaj podanego ! Przecież każdy ma inny gust. I każda para musi sama wybrać sobie tego który jej odpowiada..... W internecie jest pełno wszystkiego, wystarczy poświęcić trochę czasu. Gdy ja z żoną wybierałem to fotograf i zespół nie byli z Ciechanowa. Tutaj nawet nikt o nich pewnie nie słyszał. Ale to co nam pokazali to mistrzostwo świata ! Więc ruszcie głową zamiast zakładać wątki na tym komercyjnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś