Dodaj do ulubionych

Harlem Shake

IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 13:28
Witam , przeglądając internet natrafiłem na serię krótkich filmów pod kawałek Harlem Shake i wpadłem na pomysł żeby można coś takiego zorganizować w naszym mieście , wszedłem na mławski portal i widzę że tam tez próbują to zorganizować naszamlawa.pl/chca-wykonac-harlem-shake,news,4833,aktualnosci.html
U nas mamy deptak czy plac JP II może by tak tam coś takiego zrobił . Co sądzicie o tym pomyśle ?
Obserwuj wątek
    • Gość: XXXXX Re: Harlem Shake IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 18:19
      No jaaasne, świetny pomysł! :D
      • Gość: kys Re: Harlem Shake IP: *.183.224.233.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.02.13, 18:37
        popieram ^^
        • Gość: autor Re: Harlem Shake IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.13, 19:35
          a mnie to denerwuje na maxa,co pare demotow harlem-ileż można...
          • Gość: Personatus Re: Harlem Shake IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 16:35
            Moim skromnym zdaniem całe to youtubowe zjawisko wkrótce wygaśnie.
            Chwalić należy właśnie te miasta które w tym debilizmie udziału nie biorą.
            A pisząc że Mława to czy Mława tamto nawiązujesz, drogi autorze, do głupiego konfliktu który swe początki miał miejsce przed wielu laty na tle niesnasek piłkarskich, co ma zapewne motywować mieszkańców Ciechanowa [poprzez ignorancję i nienawiść regionalną] do pójścia na nasz plac by zacząć robić z siebie debili.
            Powodzenia, zróbcie z Ciechanowa maksymalne dno...
            Tak jak napisałem wcześniej to moje skromne zdanie, macie prawo się z nim nie zgadzać.
            Pozdrawiam
            • Gość: XXXX Re: Harlem Shake IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 18:49
              Może to i tylko jakaś youtube'owa moda, ale chyba młodość jest po to, żeby się bawić, a harlem shake na tym polega. :)
              • Gość: WCI Re: Harlem Shake IP: *.matcom.com.pl 27.02.13, 19:06
                www.youtube.com/watch?v=sceX3CtezkU
                Nic ciekawego w tym nie ma
                • Gość: XXXXX Re: Harlem Shake IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 21:13
                  No tak, ktoś chce coś zorganizować, to jak zwykle w tym mieście NIC się nie podoba.
                  A potem wielka afera, jak są jakieś bójki, czy ludzie szukają zajęcia i robią różne niekoniecznie legalne rzeczy...
                  • Gość: COM Re: Harlem Shake IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.13, 21:24
                    to jest właśnie Ciechanów..
      • Gość: Edek Re: Harlem Shake IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 21:04
        www.youtube.com/watch?v=YhBHKIIfTH4
    • Gość: Edek Re: Harlem Shake IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 14:16
      Oto i jest :)
      www.youtube.com/watch?v=gjf3xj3rG4k
      • Gość: shake Re: Harlem Shake IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.13, 10:13
        słabe ;d ale + za pomysł, trzeba zrobić coś lepszego ;d to kiedy robimy ? hehe
    • Gość: fikam tu i tam Re: Harlem Shake IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 23:12
      błagam, to dno. Ruchy posuwisto-zwrotne przy durnej muzyczce... i wszyscy to małpują po jakichś amerykańskich debilach. żal żal żal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka