Dodaj do ulubionych

szukam pracy

IP: *.tktelekom.pl 06.03.13, 15:02
Czy ktoś wie gdzie w Ciechanowie, Płońsku można znaleźć pracę ? Mama 26 lat. Moje wykształcenie to: Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego, Turystyka, Rekreacja i Promocja Środowiska (licencjat), Filologia rosyjska (licencjat). Ukończyłam także kurs pedagogiczny oraz kurs przysposobienia obronnego. Obecnie kontynuuję naukę na studiach magisterskich - filologia rosyjska. Przez 5 lat pracowałam w hotelarstwie oraz pół roku na Świetlicy w Szkole Podstawowej na stanowisku opiekun, intendentka.
Posiadam prawo jazdy kat. B, aktualną książeczkę sanitarno-epidemiologiczną, umiejętność obsługi kasy fiskalnej.
Znajomość j. obcych:
j. rosyjski - biegła znajomość w mowie i piśmie
j. angielski- podstawowa znajomość w mowie i piśmie
Proszę o kontakt mailowy. gonia_15@vp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek dobra rada Re: szukam pracy IP: *.cnow.pl 06.03.13, 16:29
      Dziewczyno z takimi kwalifikacjami to tylko do Warszawy uciekaj!!!
      Zapomnij, że w Ciechanowie, czy Płońsku ktoś dostrzeże Twój potencjał!!!
      Ja wiem, że w Ciechanówku lub Płońsku (bo nie wiem skąd jesteś) masz zapewne rodzinę, znajomych, itp. tylko, że oni Ci godziwej pensji nie zapewnią. Weź się w garść, bo stolica nie taka straszna jak ją malują i zacznij tam swoich sił. Możesz na początku dojeżdżać PKP, a później jak sobie znajdziesz tani pokoik za 600zł to się przeprowadzisz. W Waw-ce z Twoimi kwalifikacjami powinnaś minimum 2400-3000zł na rękę dostać na początek, a w Ciechanówku jak 1500zł netto ktoś Ci da to możesz być szczęśliwa.
      Pozdrawiam i Życzę Powodzenia!!! :)
      • Gość: ..... Re: szukam pracy IP: *.play-internet.pl 06.03.13, 16:39
        Wujek masz racje,tutaj nie masz szans....co najwyżej w Cedrobie...taka jest nasza rzeczywistość...tym bardziej jeśli jesteś młodą,niezamężną bezdzietną kobietą...
      • Gość: xxx Re: szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.13, 17:21
        o czym wy mówicie, wam to sie wydaje ze warszawska to kraina mlekiem i miodem płynąca, tak jak stare babcię myślą o Usraju. z takimi kwalifikacjami to w wawce bez znajomości można pracować na kasie w tesco, jeszcze podaj nazwę szkoły i wszystko będzie jasne. moja rada, nie skupiaj sie na wawce jak ci radza, tylko szukaj firmy co handluje na wschodzie i wymagany jest biegły rosyjski, nauczyciela bym sobie odpuścił
        • Gość:   Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 17:30
          www.pracujwlogistyce.pl/wyszukajofertepracy?view=job&id=1643&utm_source=jooble&utm_medium=cpc&utm_campaign=jooble
          Proszę - praca dla spedytora z rosyjskim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka