Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 13:48 Jacy ortodonci przyjmują w Ciechanowie?Nie pytam o p.O, bo byłam bardzo nieuprzejma, w związku z czym zrezygnowałem już na konsultacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aparatka Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.13, 17:29 Polecam panią Ceryn, przyjmuje przy ul. Sienkiewicza. Rok temu założyłam tam stały aparat i jestem bardzo zadowolona z efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cer Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.cnow.pl 27.03.13, 18:47 Też jestem pacjentką p. Ceryn od kilku lat. Jeśli chcesz do niej chodzić, to przygotuj się na wyczekiwanie w kolejkach. Gabinet prywatny, płaci się słono - ale zawsze trzeba odczekać godzinę od wyznaczonej godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgoryczony pacje Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.play-internet.pl 04.05.14, 15:38 ortodontką to ona jest z nazwy bo niema specjalizacji. może i dobrze leczy wady zgryzu ale w kolejkach na wizytę to można je "zjeść", nie szanuje pacjenta w ogóle, stara się być miła ale jej to nie wychodzi, zrezygnowałem z jej usług bo ceny mnie przeraziły iście Warszawskie. u ortodonty ze specjalizacją płacę mniej. A jak ona traktuje swoje asystentki to pozostawia wiele do życzenia, szczerze im współczuje takiego pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gralu Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.14, 19:08 Nie polecam osobiście usług Pani doktor Ceryn ani w Ciechanowie ani w Mławie, nie istotnie jest to że długo się czeka czy słono się płaci za wizytę ale o końcowy efekt który jest bardzo kiepski, pani "doktor" robi masówkę a jej jakość usług jest bardzo kiepska i końcowy efekt fatalny, ja przeniosłem się do Warszawy i w końcu trafiłem na rzetelną i profesjonalną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 12:51 polecam w Przasnyszu p. dr Kamecka .ul słoneczna. pełen profesjonalizm i wiedza. warto sie wybrać . w Ciechanowie niestety po wizytach u ortodontów moje dziecko miałoby zęby w policzkach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.cnow.pl 27.03.13, 15:39 bardzo prosze o lelefon kontaktowy do tej ortodontki i cene konsultacji dziecko nosi aparat dwa lata i ciagle slysze zero poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 27.03.13, 22:36 no to pewnie najlepsza specjalistka powiatu ciechanowskiego Pani A.O tak mówi , niestety chyba wielu tak słyszy, czyli jesli dziecko jest pod jej opieką i nie ma poprawy to coś z tym lekarzem nie tak. A poza tym ona jest tak przyjemna jak przysłowiowa pchła w kroku, robi wielką łaskę ze przyjmuje pacjentów w ramach NFZ, tylko skoro tak jej to przeszkadza to po kiego czorta podpisuje co roku kontrkaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.13, 22:59 Nie chodźcie do niej i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 00:26 Dla mnie tam ona jest bardzo dobra, ja miałem u tej Pani stały aparat i bardzo jestem z niej zadowolony, więc nie rozumiem, czemu taka ona zła jet dla Was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.cnow.pl 28.03.13, 12:01 nieprzyjemna naprawde bardzo oschla ciagle przy pretensji ale moze taki urok dajcie namiary na dobrych ortodontow dla dzieci prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tak Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.13, 12:38 też słyszalem ze jest miła ale jak idziesz na wizytę prywatną, a w ramach NFZ okropna, potwierdzam jak ktos wyżej napisał po co podpisuje umowę na świadczenie takich usług, a co do tego co ktoś napisał nie chodźcie do niej, tak powinno być ale nie wszystkich stać aby jeździć po przasnyszach, płockach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 14:00 Zapytajcie w gabinecie dr Mieszkowskiej - Telichowskiej w pawilonie na Pułtuskiej. W weekendy przyjeżdża do gabinetu córka pani doktor, ortodontka z wawy, mądra dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.centertel.pl 02.04.13, 19:20 Witam. Właśnie szukam jakiegoś ortodonty w Ciechanowie i jak na razie znalazłam dwie,ale strasznie różnią się ceną. A chodzi mianowicie o doktor E.Niemeczek i doktor B.Ceryn-Miłosz. Co możecie powiedzieć na temat tych dwóch ortodontek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 23:58 A gdzie przyjmuje Niemeczek i Ceryn-Miłosz? Też szukam dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 09:45 A ja polecam z całego serca dr. J. Telichowską-Jakowską. MA swoj gabinet WILCZADENT w warszawie, ale wiem ze przyjmuje tez w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.cnow.pl 03.04.13, 14:21 prosze dajcie telefon adres a nie moze tu moze tam konkrety my chcemy pomocy nasze dzieci a my niewiemy do kogo i gdzie sie udac i czy na nasza kieszen dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.play-internet.pl 03.04.13, 18:30 Pani Joanna będzie w ten piątek w Ciechanowie. a mianowicie przy blaszaku po 12, bo tam przyjmuje, więc można się wybrać osobiście i dowiedzieć się coś więcej, Naprwdę bardzo miła osoba, godna polecenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.cnow.pl 03.04.13, 19:58 pytac w gabinecie jej mamy dr mieszkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 04.04.13, 13:23 pani doktor Oczkowska nie dość ,że nieprzyjemna dla dzieci przy wizytach to i po kilkuletniej opiece kiedy po 12 roku życia kontynuujemy leczenie w innym gabinecie okazało się jakie błędy popełniła. Czasu nie wrócę. Wyrwanych dziecku bez potrzeby zębów też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brednie Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 16:13 Ja osobiście dzięki niej mam idealne zeby, jestem jej mega wdzięcy, fakt, ja chodziłem do niej prywatnie, ja osobiście gorąco polecam i nie wiem naprawdę, co ona wam zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.cnow.pl 04.04.13, 19:06 czemu ta pani ciagle chce rwac zeby do tych aparatow dzieciom juz nie raz slyszalam to od mam i one sa tym zmartwione dziecko 12 lat zeby stale usuwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.cdma.centertel.pl 04.04.13, 21:52 Może lepiej przenieść się do ortodonty do Przasnysza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.cnow.pl 05.04.13, 10:07 kasiu to daj namiary numer tel to mozna bedzie sie moze umowic na wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktur Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 11:39 jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ortodonta Telichowska-Jakowska na Pułtuskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 18:46 Czy ktoś korzystał proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
parabuch333 Re: Ortodonta Ciechanów 16.10.13, 19:37 Stery temat, nie reklamuj się tutaj...........przez ten czas już miałabyś ząbki jak perełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annru Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 18.10.13, 23:38 a ja polecę panią ortodontkę z Makowa niech argumentem ZA bedzie fakt ze dentyskti z Ciechanowa leczą u niej własne dzieci... jak dla mnie wystarczający argument Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba2k Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.ibd.gtsenergis.pl 22.10.13, 15:31 Ja jeździłem do Krzysztofa Krajewskiego do Przasnysza. Kiedyś pracował jeszcze jako dentysta, ale teraz cały tydzień tylko ortodoncja. Spotkałem się z przypadkami, że u p. Oczkowskiej nie było efektów, a tego lekarza polecali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 21:49 Nie polecam dr Ceryn. Korzystałam z jej usług 2,5 roku. Obiecywała super rezultat leczenia. Niestety efekt mizerny, za to 12 tyś mnie to kosztowało. SZCZERZE NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 18:44 Ja też polecam Panią Bogumiłę Gajda z Makowa. Jestem bardzo zadowolona z wyników leczenia u syna, ceny ma niższe niż w Ciechanowie, nie czeka się w kilkugodzinnych kolejkach, w ogóle się nie czeka bo zapisuje na godzinę i przez kilka lat jeżdżenia nie zdarzyło się nigdy abyśmy czekali dłużej niż 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Ortodonta Ciechanów IP: 46.22.160.* 26.02.14, 18:27 odświeżam temat , którego ortodontę możecie polecić , jaki jest koszt wizyty i ewentualnego aparatu, chodzi o wadę zgryzu u dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ortodonta Ciechanów IP: *.opera-mini.net 28.02.14, 18:26 oj, tu wszyscy polecają ale nikt nie podał żadnego numeru telefonu. Z całej dyskusji wnioskuję że w Ciechanowie nie ma ortodonty godnego polecenia Odpowiedz Link Zgłoś