Gość: barista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.13, 12:15 Hej, gdzie w Ciechanowie, wg. Was, można napić się dobrej kawy? Dobrej, czyli nie z kapsułki i nie rozpuszczalnej? Czy w Ciechanowie jest w ogóle prawdziwa kawiarnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.matcom.com.pl 01.06.13, 13:39 W kinie otworzyli kawiarnię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 14:59 Piszesz o tych 6 m kw.? Nie rozśmieszaj mnie. Nie ma dobrej kawiarni w Ciechu. Cukiernie tak, ale kawiarnie są droższe. W kryzysie chyba prędko nie powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barista Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.13, 16:26 Byłem, kapsułki odstraszają. Kawa w smaku spoko, ale jak crema (pianka na górze espresso) jest słono-kwaśna, to obstawiam sodę w kapsułce... Poza tym wystrój ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 15:29 W Kaczce Dziwaczce maja bardzo dobrą kawę i pyszne ciasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 18:02 To nie kawiarnia, ale przytulnie jest w cukierni Staropolskiej a kawa też całkiem, całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.cnow.pl 01.06.13, 20:17 W "Tawerna Zorba" mają włoską kawę Segafredo, ale jeszcze nie miałem okazji spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czasami Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.06.13, 22:30 a gdzie jest Kaczka Dziwaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 22:38 Właśnie, gdzie jest ta Kaczka, bo chętnie bym poszła w weekend na dobre ciacho i kawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.cnow.pl 07.06.13, 23:14 to gdzieś na Krubinku jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geno Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 00:44 gdzieś... ale gdzie?! mam szukać ulica po ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Ciechanów - kawiarnia IP: *.play-internet.pl 10.06.13, 09:25 Skłodowskiej jak się nie myle,na tej ulicy co pomniki kanieccy mają Odpowiedz Link Zgłoś