04.10.13, 15:17
Czy ma ktoś namiary na gastrologa ? I jaka jest cena badań i konsultacji z lekarzem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 16:19
      prywatnie dr Jocz, ul. Wędkarska 12 (chyba), koszt wizyty 100 zł, badania zależy jakie ci zleci.
      przyjmuje we wtorki
      • Gość: zosia Re: Gastrolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.13, 18:14
        nieprawda! dr Jocz jest kardiologiem i nie bierze 100 tylko 70 zł za wizytę a badania masz w cenie honorarium za wizytę! Nie piszcie głupot jak nie wiecie! i nie przyjmuje we wtorki tylko w piontki!
        • Gość: Mirmił Re: Gastrolog IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.13, 18:59
          zosiu, może proktologiem też został? Nie siej defektyzmu.
        • Gość: z Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 19:48
          droga Zosiu, Państwo Jocz oboje są lekarzami. Pani Jocz faktycznie kardiolog, a jej mąż gastrolog.Pani Jocz przyjmuje w piątki, Pan Jocz we wtorki, więc nie siej proszę dezinformacji. Od razu dodam, nie mylić z Joczem od okien ("jocz-okna doksonałe)
          • Gość: zosia Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 21:42
            to znowu bzdury! byłam tam na Wędkarskiej u lek. kardiolog i nie wiem kim jest mąż Jocz ale okna mają doskonałe! więc to nie ja dezinformuję! może faktycznie jest od tych okien fachowcem? nie wiem...
            • Gość: z Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 14:48
              to słabo się rozglądałaś bo wiszą dwa szyldy. a tak się składa ,ze byłam niedawno na wędkarskiej u gastrologa
              • Gość: zosia Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 16:40
                no jakie 2 szyldy? jakie? widziałam jeden! Może Ci się dwoi w oczach ? to raczej do okulisty trzeba iść bo gastrolog nie pomoże!!
                • Gość: b.. Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 18:23
                  toć ludzie! wystarczy zadzwonić i sie zapytać kto jest kardiolog a czyje okna są ? jeśli nie Jocza! Po co tu pierdoły pisać!?? Zosia ma rację ... chyba!?
                • Gość: ja Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 11:09
                  Zgadza się.dr Jocz(pani) jest kardiologiem,a jej mąż gastrologiem.Korzystałam z usług pani dr.
                  • Gość: *** Re: Gastrolog IP: *.tktelekom.pl 07.10.13, 17:23
                    Gastrolog również przyjmuje w Esculapie w ramach NFZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka