28gosc 08.03.14, 22:26 kto moze mnie przyuczyc na ciagnik+chlodnia kat c+e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kierowca Re: chlodnia c+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 07:58 Jeżeli nie liczysz na nic innego jak tylko przyuczenie to przejdz sie do "Ruska" Stanisława Komara. Kiedyś biuro było za komendą policji po lewej stronie ale teraz nie wiem. Telefon znajdziesz w tygodniku ciechanowskim, od długiego czasu ukazuje się ogłoszenie w czarnej ramce. Tam jezdzi się po dwóch więc do nauki chyba tak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: chlodnia c+E IP: *.204.2.50.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.03.14, 09:05 dzieki za podpowiedz chcialbym sie przyuczyc i jezdzic bo nic innego nie zostaje w ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: chlodnia c+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 11:29 Łatwy kawałek chleba to nie jest. Godziny jakie się wypracowuje będąc kierowcą zawodowym są mało adekwatne do wypłat jakie się dostaje. Gdybyś pracował w którejś z ciechanowskich firm sześć dni w tygodniu co najmniej po te legalne 13 godzin, które możesz robić będąc kierowcą to też byś zarobił te 3 tysiące. Na więcej nie licz jako "młody" kierowca,a i pózniej jeśli zatrudnisz się w transporcie krajowym zarobki są w granicach 2500-3500 ale trzeba dobrze zasuwać żeby zarobić tę drugą kwotę. W transporcie międzynarodowym będzie trochę lepiej ale i czas dłuższy od wyjazdu do powrotu. Nie chcę Cię zniechęcać ale takie są realia. Zawód do du... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chlodnia c+E IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.14, 11:57 ile można zarobić u nas w Ciechanowie aby być jak najczęściej w domu, mam doświadczenie 6 letnie na chłodni, żadnego przyuczenia bym nie potrzebował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: chlodnia c+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 12:30 Żeby być codziennie w domu to musiałbyś iść do Cedrobu na beczkę praca od 2.00 w nocy minimum 10-12 godzin jak trzeba to święta też i jak to w cedrobie chamstwo nad głową na potęgę, zarobki dla przeciętnego od 2500 do 3000, przydupasy kierownika trochę więcej. Jest jeszcze Jarczewski, Koptrans, Rolbud no i jakieś "gruszki" np.Delta ale z mojej wiedzy więcej jak dwa tysiące nie płacą w żadnej z tych firm. Odpowiedz Link Zgłoś