Dodaj do ulubionych

Zespól weselny

24.06.14, 20:43
Witam!
Poszukuje zespołu weselnego z okolic Ciechanowa, Mławy lub Płońska. Najlepiej żeby składał się z co najmniej 4 osób i było dwóch wokalistów: kobieta i mężczyzna.
Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jośka Re: Zespól weselny IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 21:30
      Formacja Fact pan i pani śpiewają
      • Gość: Gość Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 28.06.14, 23:42
        Również chętnie się dowiem :)
        • Gość: gość Re: Zespól weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.14, 09:17
          a co myślicie o zespole Fenix?
          • Gość: ja Re: Zespól weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 16:02
            Polecam również zespół Fact gra tam koleś z zespołu Atut. Fajny akordeonista i dobrze bawią gości.
            • Gość: ... Re: Zespól weselny IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 16:23
              Nie porównuj zespołu Atut do Fact nie ta półka.
              • Gość: Tak jest Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 02.07.14, 16:31
                Atut na rynku tyle lat działa, na temat Factu nie wypowiadam sie tyle.
    • Gość: gosc Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 03.07.14, 16:05
      Witam.Prosze podac adres mailowy przesle link do strony zespołu, bez reklamowania sie na tej stronie. Pozdrawiam
      • Gość: do gość Re: Zespól weselny IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.14, 16:30
        Wpisz na wrzucie Atut Ciechanów wszystko
        • Gość: Robot Re: Zespól weselny IP: *.cnow.pl 03.07.14, 21:00
          Music-okay i guido - wszystko na żywo, wokale damskie i męskie.
          Co najważniejsze jest dynamika w tej zabawie a nie jakieś zamulacze z mp3
          • Gość: ta Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 03.07.14, 21:38
            Tempak jesteś każdemu co innego się podoba.
            • Gość: polo Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 03.07.14, 21:42
              A ja wolę zamulaczy z mp3 , niżeli cwaniaków co piszą że na żywo. I co z tego to nie znaczy że dobrze grajta se dalej na zywo.
              • Gość: kelnerka Re: Zespól weselny IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.14, 12:18
                Słucham prawie co tydzień różnych zespołów ,jestem kelnerką na takich przyjęciach i mogę Tobie polecić zespół z gruduska STRATUS . Naprawdę goście się fajnie przy nich bawili , i nam było nawet lżej pracować , bo grali prawie bez przerwy. Jest tam dziewczyna ,i dwóch chłopaków,, fajnie śpiewają.Chciałam ich na wesele za rok (wrzesień )ale mnieli już zajęte.
                • Gość: gość Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 06.07.14, 12:59
                  a ja polecam zespół ZODIAK grali wczoraj w BIANCO było za......... pozdrawiam zespół i wszystkich którzy tam byli
                  • Gość: su Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 06.07.14, 18:38
                    Zodiak super ale pewnie dudniło.
                    • Gość: Ewa Re: Zespól weselny IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.14, 19:13
                      Polecam zespół PROJEKT z Mławy - 4 osoby. Gra w nim gitarzysta z Ciechanowa, śpiewa fajna dziewczyna, grają najnowsze kawałki, dobrze bawią gości. Znajdziesz ich wpisujac w wyszukiwarkę nazwę. Na ich stronie są próbki tego co prezentują. Polecam, mi się podobali.
                      • Gość: kolo Re: Zespól weselny IP: *.static.chello.pl 07.07.14, 11:37
                        Pan śpiewający bardzo fałszuje, ale jeszcze jest trochę w tych piosenkach życia, bo na próbkach Music-okay i guido, to już straszny smętek.
                        • Gość: yes Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 07.07.14, 13:40
                          Nie pan boss z zespołu Okay gra na żywo a gotowych rytmów z Tyrosa ale twierdzi że na żywo, tylko szkoda że w kapeli nie ma gitary basowej słuchawki w uszy i dają ostro na żywo.
                    • Gość: gość Re: Zespól weselny IP: *.play-internet.pl 06.07.14, 19:53
                      dla twej informacji nie dudniło było za.......
                      • Gość: a_samo_a Re: Zespól weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.14, 20:04
                        My za Andrzejem na 100% nie zagramy. Możecie nas w za przeproszeniem przysłowiową dupę pocałować!
                      • Gość:   Re: Zespól weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.14, 20:08
                        "Na żywo" według wielu jest przeciwieństwem "na umarło" :D.
                        Zespół z Młwy .. dajcie im zarobic bo wokalistka nie ma kasy na sukienkę :).
                        • Gość: gość weselny Re: Zespól weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.14, 21:26
                          Temat bez przerwy odgrzewany. Mam wrażenie, że bardziej przez zespoły, które w ten sposób albo się reklamują, albo chcą się dowiedzieć jak są postrzegani na rynku weselnym. A odnośnie grania na "żywo"? Trzeba naprawdę umieć dobrze grać, aby ktoś, komu "słoń na ucho nie nadepnął" mógł tego "żywego grania" słuchać. Poza tym czy jest to rzeczywiście do końca "na żywo" to wiedzą tylko ci na scenie i ewentualnie zauważy to ktoś na sali, kto się na tym rzemiośle b.dobrze zna. Ostatecznie jednak prawda jest taka, że najważniejsze w tym wszystkim to, aby goście weselni a nie młodzi byli zadowoleni z oprawy weselnej. Bo wesele to przede wszystkim zabawa dla zaproszonych gości o czym często młodzi zapominają.
                          • Gość: kinga Re: Zespól weselny IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.14, 01:06
                            Zespół z Gruduska to zespół STRATOS a nie stratus .To oni też grali na moim weselu,, naprawdę godni polecenia ,, zespół z klasą ,repertuar do tańca ,wszyscy goście pytali Nas skąd jest ten zespół ,,,było z naszej strony baaardzo miło . Polecam ten zespół wszystkim nowożeńcom .
    • Gość: Fajerwerk Re: Zespól weselny IP: *.180.47.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.14, 13:48
      Ja osobiscie polecam zespol MULTI,mlode chlopaki,fajnie graja i prowadza wesele. Mi osobiscie bardzo sie podobalo,bardzo dobrze sie wybawilam na weselu gdzie grali.
      • Gość: Ewa Re: Zespól weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.14, 14:55
        Popieram młodzi, gniewni z z chęcią do pracy.Byłam zachwycona po imprezie, oby tak dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka