Dodaj do ulubionych

Światłowód Orange Ciechanów

19.03.17, 21:37
Witam.
Chciałbym zapytać się Forumowiczów , czy ktoś już korzysta z Internetu dostarczanego światłowodem przez Orange. Szczególnie interesują mnie - czy parametry rzeczywiste są zgodne z ofertą 100 MB/s lub 300 MB/s.
Obserwuj wątek
    • m13-08 Re: Światłowód Orange Ciechanów 26.03.17, 23:16
      Z tego co wiem to w Ciechanowie jeszcze nie jest on dostępny.
      • 2maestro2 Re: Światłowód Orange Ciechanów 27.03.17, 18:13
        wg mapy Orange jest już sporo punktów dostępnych. www.orange.pl/view/mapazasiegu
      • formeforyouforhim Re: Światłowód Orange Ciechanów 28.03.17, 08:45
        Z tego co wiem to w Ciechanowie jeszcze nie jest on dostępny.

no to nie interesujesz się Ciechanowem , albo jesteś z konkurencji
        • apokalips17 Re: Światłowód Orange Ciechanów 28.03.17, 19:43
          Nie jestem z konkurencji. Mój post niech się stanie nieaktualny , gdyż na Orylskiej mój sąsiad już sobie założył , to się dopytam i założę jak mi się okres wypowiedzenia umowy z MATCOMEM skończy.
          Pozdrawiam wszystkich podejrzliwych Forumowiczów :-) .
          Dzięki.
          • palm-oliv Re: Światłowód Orange Ciechanów 28.03.17, 20:32
            czekamy więc aż ci się okres skończy :)
          • formeforyouforhim Re: Światłowód Orange Ciechanów 28.03.17, 21:12
            Nie jestem z konkurencji. Mój post niech się stanie nieaktualny , gdyż na Orylskiej mój sąsiad już sobie założył , to się dopytam i założę jak mi się okres wypowiedzenia umowy z MATCOMEM skończy.
            Pozdrawiam wszystkich podejrzliwych Forumowiczów :-) .
            Dzięki.

Nadal nie interesujesz się tym razem to co masz na klatce schodowej plus ulotki na wyciągniecie reki
            • master2015 Re: Światłowód Orange Ciechanów 29.03.17, 17:13
              Po zakończeniu umowy z UPC uciekam do ORANGE.
    • darecki123 Re: Światłowód Orange Ciechanów 03.04.17, 23:14
      Cześć
      Działa bardzo fajnie, wielokrotnie powtarzane pomiary: ping 4-6 ms, download ok 95-100 mb/s, upload ok 10-11mb/s.
      Telewizja tez działa ok. Słyszałem tylko, że prezes spółdzielni "Zamek" nie wyraża zgody na inwestycje ?
      Dziwne...
      • formeforyouforhim Re: Światłowód Orange Ciechanów 06.04.17, 21:49
        Cześć
        Działa bardzo fajnie, wielokrotnie powtarzane pomiary: ping 4-6 ms, download ok 95-100 mb/s, upload ok 10-11mb/s.
        Telewizja tez działa ok. Słyszałem tylko, że prezes spółdzielni "Zamek" nie wyraża zgody na inwestycje ?
        Dziwne...

Prezes zapewne taki sam jak większość mieszkańców Ciechanowa,która ma gdzieś darmowe podłączenie się do sieci światłowodu.Mieszkańcy Ciechanowa mogliby tu być wzorem ciemnogrodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka