apokalips17 19.03.17, 21:37 Witam. Chciałbym zapytać się Forumowiczów , czy ktoś już korzysta z Internetu dostarczanego światłowodem przez Orange. Szczególnie interesują mnie - czy parametry rzeczywiste są zgodne z ofertą 100 MB/s lub 300 MB/s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m13-08 Re: Światłowód Orange Ciechanów 26.03.17, 23:16 Z tego co wiem to w Ciechanowie jeszcze nie jest on dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
2maestro2 Re: Światłowód Orange Ciechanów 27.03.17, 18:13 wg mapy Orange jest już sporo punktów dostępnych. www.orange.pl/view/mapazasiegu Odpowiedz Link Zgłoś
formeforyouforhim Re: Światłowód Orange Ciechanów 28.03.17, 08:45 Z tego co wiem to w Ciechanowie jeszcze nie jest on dostępny. no to nie interesujesz się Ciechanowem , albo jesteś z konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
apokalips17 Re: Światłowód Orange Ciechanów 28.03.17, 19:43 Nie jestem z konkurencji. Mój post niech się stanie nieaktualny , gdyż na Orylskiej mój sąsiad już sobie założył , to się dopytam i założę jak mi się okres wypowiedzenia umowy z MATCOMEM skończy. Pozdrawiam wszystkich podejrzliwych Forumowiczów :-) . Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
palm-oliv Re: Światłowód Orange Ciechanów 28.03.17, 20:32 czekamy więc aż ci się okres skończy :) Odpowiedz Link Zgłoś
formeforyouforhim Re: Światłowód Orange Ciechanów 28.03.17, 21:12 Nie jestem z konkurencji. Mój post niech się stanie nieaktualny , gdyż na Orylskiej mój sąsiad już sobie założył , to się dopytam i założę jak mi się okres wypowiedzenia umowy z MATCOMEM skończy. Pozdrawiam wszystkich podejrzliwych Forumowiczów :-) . Dzięki. Nadal nie interesujesz się tym razem to co masz na klatce schodowej plus ulotki na wyciągniecie reki Odpowiedz Link Zgłoś
master2015 Re: Światłowód Orange Ciechanów 29.03.17, 17:13 Po zakończeniu umowy z UPC uciekam do ORANGE. Odpowiedz Link Zgłoś
darecki123 Re: Światłowód Orange Ciechanów 03.04.17, 23:14 Cześć Działa bardzo fajnie, wielokrotnie powtarzane pomiary: ping 4-6 ms, download ok 95-100 mb/s, upload ok 10-11mb/s. Telewizja tez działa ok. Słyszałem tylko, że prezes spółdzielni "Zamek" nie wyraża zgody na inwestycje ? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
formeforyouforhim Re: Światłowód Orange Ciechanów 06.04.17, 21:49 Cześć Działa bardzo fajnie, wielokrotnie powtarzane pomiary: ping 4-6 ms, download ok 95-100 mb/s, upload ok 10-11mb/s. Telewizja tez działa ok. Słyszałem tylko, że prezes spółdzielni "Zamek" nie wyraża zgody na inwestycje ? Dziwne... Prezes zapewne taki sam jak większość mieszkańców Ciechanowa,która ma gdzieś darmowe podłączenie się do sieci światłowodu.Mieszkańcy Ciechanowa mogliby tu być wzorem ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś