Dodaj do ulubionych

Obrażona PO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:31
Czemu się obrazili na wyniki demokratycznego głosowania. Zdobyli tyle
mandatów i niech liczą się z tym, że większość sejmu nie musi poprzeć ich
kandydata. Czemu TUSK nie był przedstawiony na kandydata z PO. Niech mają
POwcy pretensje do siebie. Zarzucali Kaczorkom, że wysunęli Marcinkiewicza a
nie J.K. a sami postąpili IDENTYCZNIE.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sowa Re: Obrażona PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:55
      To jest już początek gangreny PO,o której mówił na tym forum jej niedawny
      członek Marek Zalewski.
      • Gość: gerwazy Re: Obrażona PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:02
        gangrena ale twojej Sowiński łepetyny , a Pan Marek pewnie popatrzy ...
      • Gość: Ja Chłopaki, nie traćcie czasu na PiSanie na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:10
        Kolicji z PO nie bedzie, więc skrzykujcie chłopaków z Samoobrony i zaczynajcie
        realizować wyborcze hasła PiS-u. Trzy miliony mieszkań samo się nie wybuduje.
        • Gość: CD Re: Chłopaki, nie traćcie czasu na PiSanie na for IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:18
          A co nam obiecywało PO? Masz może jakiś program?
          • Gość: gerwazy Re: Chłopaki, nie traćcie czasu na PiSanie na for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:33
            chłopie nie myśl o przeszłości , skoro PO odpada , myśl raczej co Ci obiecał PIS
            i czy Ci to da , Oni przecież wygrali wybory - i napewno Ci dadzą a napewno
            NAWALO .
          • Gość: Ja Re: Chłopaki, nie traćcie czasu na PiSanie na for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:35
            Nie martw się CD, teraz to już będzie Leepper.
            • Gość: CD @@@@@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:39
              No skoro TUSK i ROKITA nie chcą, to ktoś musi!!!
              • Gość: gerwazy Re: @@@@@@@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:48
                przecież Oni nie muszą , przecież wygrali i chcieli tego , chcą neograniczonej
                władzy w Polsce , tak mówi wynik wyborów - to jak muszą ? Chcą i wykręcaj kota
                ogonem . Nieładnie tak podpierać się innymi - chcieliście macie , rządźcie . A ,
                chodzi o to , że jak nie wyjdzie to tamci winni - nie my !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: CD Re: @@@@@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:56
                  Wynik wyborów mówi, ile procent chciało PO, ile procent chciało prezydenta
                  TUSKA. A PO jak gdyby nic, chce równe 50% władzy i do tego nie akceptuje
                  propozycji PIS, który tyle im daje.
          • Gość: Epox Re: Chłopaki, nie traćcie czasu na PiSanie na for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:00
            a jakie teraz ma znaczenie co PO obiecywało..

zajmijmy sie co obiecali kaczyniaki i co PIS da, a czego nie da :)
    • Gość: CD Re: Obrażona PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:53
      Byłem zwolennikiem PO i byłem obserwatorem poczynań PO. POwoli otwierały mi
      się oczy. Z otwartymi oczami dokonałem wyboru partii ( grudzień 2004) , czyli w
      okresie, gdy notowania PO były bardzo wysokie. Teraz mogę sobie pogratulować,
      że nie wstąpiłem do PO. Posunięcie z kandydaturą Komorowskiego jeszcze raz mnie
      utwierdziło, jak pokrętni i podstępni są ludzie PO. Manipulują w taki sposób,
      że ludzie odwrócili się od nich. Czy o to można mieć do ludzi żal, że czegoś
      nie akceptują. PO nie rozumie, że PIS przedstawił konkretne propozycje - TUSK
      na marszałka sejmu, 8 lub 9 resortów. Czy to było mało, czy to była zła
      propozycja. Pazernośc i ignorowanie innych dało taki skutek, że PO jest teraz w
      opozycji i będzie mu bardzo niezręcznie przystąpić do koalicji.
      • Gość: gerwazy Re: Obrażona PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:05
        stary ty masz popiprzone , to wszystko odwrotnie
        • Gość: CD Re: Obrażona PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 17:08
          No wysil się trochę i powiedz co jest odwrotnie i nie nazywaj mnie "stary"
          innych słówek .
          • Gość: gerwazy Re: Obrażona PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:01
            tym się różni PIS od PO - stary !
            • Gość: 1011 Re: Obrażona PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.10.05, 19:54
              Resorty, które proponował PiS, szczególnie zdrowia i oświaty to była bomba dla
              PO. Słusznie zrobili, że nie weszli do koalicji. W kampanii PiS się chwalił
              takim wspaniałym programem szczególnie zdrowia - i co plan prysł.Teraz da ten
              resort Samoobronie. Mam nadzieję, że ludzie się szybko zorientują, że zostali
              przez PiS zrobieni w konia zdecydowanie bardziej niż w poprzednich wyborach
              zrobiło to SLD.Teraz jeszcze przed wyborami samorządowymi dadzą troszkę
              kiełbaski na krótką metę i tak załatfią sobie posadki na 4 lata.
              • Gość: 1011 Re: Obrażona PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.10.05, 19:59
                No i oczywiście postawią bazylikę dla swojego orędownika.
                • Gość: geronimo Re: Obrażona PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:09
                  masz rację zaczyna się Polska Leppera i ojca dyrektora
                  • Gość: Kolo Re: Obrażona PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:51
                    Skasowano mój wątek " czwarta RP ma ryj Leppera " . No przecież to nie jest
                    twarz ! A teraz chłopcy brać się do roboty i modlić się z rydzkiem o te trzy
                    miliony mieszkań bo zima idzie . Zadziałało radio ma ryja i koalicję zawarło
                    już u ojca na antenie . Lepper , Gierych i Kaczki to ludzie z mroczej dla
                    Polski paczki . amen .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka