Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 08:44 a może mała polemika na temat tej naszej ciechanowskiej gwiazdy...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krem Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.05, 11:26 Po co ta dyskusja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:26 Nie masz lepszych tematów jełopie jeden?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardstyler Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:27 krotko i na temat: nie lubie jej :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buehehe Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:53 A ciebie ktoś lubi buehehe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :[ Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:05 jednym sl;owem kicz moze ma talent ale w taki sposob jak ona kariery sie nie zdobywa najpierw zrobila z siebie kretynke a teraz sie dziwi ze tak ja sie traktuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:47 Doda, i nic wiecej na jej temat nie mam do powidzenia, nastepna plastikowa gwiazdeczka, takich jest mnówstwo, więc co tu mozna powiedziec? może to , że ma bardzo ubogie słownictwo, ale wybaczmy jej to, w końcu jej szare komórki nie są po to by myśleć!! buhaha ( nie wińmy potem młodzieży , która ma takie wzorce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka dody foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 02:38 Popatrzmy na zdjęcia Dody Rabczewskiej nie przerobione przez grafików komputerowych. Teraz, po licznych operacjach liposukcji (odsysania tłuszczu) Dorota Rabczewska jest szczuplejsza. Kiedy była młodsza i jeszcze nie było jej stać na tyle operacji plastycznych, wyglądała jak potężne babsko. Porzypomnijmy sobie: www.big-doda.yoyo.pl/tapety/srednie2/005.jpg www.big-doda.yoyo.pl/tapety/srednie3/005.jpg www.aston.isx.pl/14.jpg www.big-doda.yoyo.pl/tapety/srednie3/002.jpg Dobrze, że Dorota wpakowała tyle kasy w operacje plastyczne i dobrego wizażystę. Bo dzięki temu teraz można na nią patrzeć. A nie jak kiedyś: www.big-doda.yoyo.pl/tapety/duze1/005.jpg www.big-doda.yoyo.pl/tapety/duze1/016.jpg www.big-doda.yoyo.pl/tapety/srednie2/013.jpg www.big-doda.yoyo.pl/tapety/srednie2/015.jpg www.big-doda.yoyo.pl/tapety/srednie2/011.jpg doda.barierka.pl/doda.jpg doda.barierka.pl/doda.jpg www.mjblog.pl/userfiles/gfx/dorotadAlwJQ9gl361-1.jpg www.sport.pl/sport/5,68565,3610785.html www.mjblog.pl/userfiles/gfx/dorota6CDKifPnUj468728-1.jpg img149.imageshack.us/img149/7633/dsc04167mv1.jpg Doda ma problem z nieudaną operacją wszczepienia silikonów pod biust. Kiedyś było ok, ale potem zaczęły jej zjeżdżać pod skórą, gdy nie są dobrze podtrzymywane przez biustonosz. Popatrzecie na zdjęcia z kręcenia zdjęć do zeszłorocznego eledysku na brzegu Wisły w Warszawie: www.big-doda.yoyo.pl/tapety/srednie6/018.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 02:39 Macie jakieś zdjęcia Dody z dawnych lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ren Re: foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:25 Skoro uważasz ze ona jest gruba to ty chyba musisz wygladac jak anorektyczka. Ludzie nie przesadzajcie! Co za chora moda na wieszaki... Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Nasza kochana DODA..?? 16.11.05, 00:17 nasza kochana to Ona raczej nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
the_sowisko Re: Nasza kochana DODA..?? 31.07.06, 21:22 nie przepadam za nią, nie lubię jej kiczowatego stylu, wulgarności i lekkiego sposobu bycia, ale skoro zdobywa złote płyty i nagrody na festiwalach to oznacza, że jest na nią zapotrzebowanie, a więc nie będę się do niej przyczepiać... nikt mi nie każe być jej fanką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech Re: Nasza kochana DODA..?? IP: 82.139.178.* 16.11.05, 23:23 zazdroscicie jej po prostu i tyle,kasy co by nie bylo KARIERY,i tego ze wybila sie z tego nudnego jak p...a miasta!! doda jest ok,nie jest zla nara zazdrosnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwa Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:20 tak wybiła się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vica Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:13 mówcie co chcecie ale jej piosenki są ok Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? 22.07.06, 15:05 [phk1] znalazlem na 20 stronie tego forum z listopada2005.PAMIETAJCIE tak jak wybieramy PIS/SAMOOBRONE/LPR/ a potem krytykujemy ich ,tak jest i z DODA od tego czasu wygrala dwa-trzy festiwale ,kilka niezlych hitow ma,a my dalej krytykujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek99891 Re: Nasza kochana DODA..?? 30.07.06, 09:32 muzyka.onet.pl/10172,1363497,newsy.html Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? 04.08.06, 20:44 [phk1] polecam PANIA DODE,MOZE WYROSNIE Z TEGO DEBILNEGO NICKU i wizerunku tirowej dziewczyny W TYM ROKU? w sopocie ,moze wygra trzeci konkurs wg gustu publicznosci.NO I GDYBY TE SWOJE IQ 170??? PRZEKULA NA IMAGE to wole ja niz SIEMIATKOWSKI/sld/,TOMASZ NALECZ/pseudosld-up-kolo kwasa/...dalej pisac??? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? 08.08.06, 21:47 [phk1-37276] Troche moze za ostro pojechalem po dziewczynie ,a ona JUZ NIE NASZA,A WSZYSTKICH a i wizerunek miala w bialych koronkach,scigac sie juz nie musi o glosy nasze,ZOSTALA GWIAZDA I ZAKONCZYLA dlatego TEN FESTIWAL.znajac troche ten biznes to osiadzie lada rok-dwa na laurach jak wiele jej mlodszych i starszych kolezanek,wazne aby zalapac sie na ta karuzele i nie dac sie zrzucic kolejnej nowej i utalentowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
anika252 Re: Nasza kochana DODA..?? 12.08.06, 22:59 jaka ona jest ciechanowianka jak sama wyparla sie tego ze pochodzi z tej "wiochy" jak sama to powiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? 12.08.06, 23:07 [phk1-37390]Może jak jakiś dziennikarz przy okazji robienia wywiadu zada jej pytanie o tą wiochę,czy IQ 170 jest potrzebne do takich wypowiedzi,no i menager zgodzi się na takie pytania? a może odpisze anice252 PR DODY jak wyśle jej emaila? czekamy na odzew Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? 14.12.06, 19:51 [phk1-anika 252] więc jak DODA mówiła WIOCHA czy nie? Może juz dorosła do mądrzejszych odpowiedzi na pytania? oprócz hihi,haha,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHK1 Re:wiarygodnosc Doda -Politycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 21:31 [PHK1] cala Polska słyszała i czytała,ze rozwód,że zdjęcia,ze Kasa za taki news za,który Rabczewska zgarneła niezłą kasę za pranie swoich brudów. No i patrzę w kiosku ruchu Twoje Imperium,a tam co robi Doda z Majdanem jakby nic sie nie stało. Jaka jest jej wiarygodność plastikowej pinupgirl gwiazdki,a polityków w tych samych kolorowych gazetkach?Dla dzieciaków z onetu to taki sam chłam czy polityk czy gwiazdka czy lustracja czy pierwiastek. Zero POMYSLUNKU jak mawiała śp.Moja Babcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazji1 Re:wiarygodnosc Doda -Politycy IP: 213.199.253.* 21.06.07, 16:59 A nie macie wiekszych zmartwien niz obsmarowywanie Dody???? Ludzie dajcie jej juz spokoj.Jest jaka jest.Ma talent i korzysta z niego skutecznie wiec kolejne gadki na jej temat nie maja sensu. Widze ze zawistnicy bardzo potrzebuja popsioczyc na kogos i wylac troche jadu.Dajcie juz sobie spokoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idolka Re:wiarygodnosc Doda -Politycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:51 Od kiedy cycochy i dupcia to talent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazji1 Re:wiarygodnosc Doda -Politycy IP: 213.199.253.* 21.06.07, 18:23 Ech nie chodzi mi o to... raczej o to ze mimo calego tego cyrku wokol niej potrafi spiewac i robi to bardzo dobrze. A wam tylko cycki i dupy w glowach :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idolka Re:wiarygodnosc Doda -Politycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 18:51 Tak jak jej , tylko to w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:wiarygodnosc Doda -Politycy 21.06.07, 19:23 [phk1] to nie my czepiamy się jej to ona swoim życiem się afiszuje. Kto sie pcha na afisz musi się liczyć ,że tylko z 5-10% osób jest jej przychylnych. Zobaczymy czy zawita do Ciechanowa na koncert czy Ewa Gładysz zacznie śpiewać na koniec lata jak to obiecały obie społeczeństwu. Dzieciakom z duzą kasą na starcie zycia odbija szajba i tak to należy interpretować. Osobiście podoba mi sie jej spiew w co 4-5 piosence,gdy jej nie ogladam, a tylko słucham,gdyby ktos mi zarzucał CZEPIASZ SIE ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:wiarygodnosc Doda -Politycy 04.08.07, 21:35 [phk1] więc Dorcia nie wystapi jak przewidywałem jeszcze w styczniu,a i Ewa Gładysz też nie wystapi,więc zostają nam propozycje dla UM kogo by tu zaprosić by posłuchać i zjeść kaszankę i napić sie piwa. Krzysia Krawczyka chetnie bym widział i posłuchał. A bardzo chętnie poszedłbym na koncert ANNY MARII JOPEK do zamku ,ale to juz nierealne.Tam zapewne można by ją skusić czymś.Bo do kaszanki napewno nie zaśpiewa. A Dorcia dalej szaleje juz teraz jako ostra laska z wyretuszownym tyłkiem na najnowszej płycie i w najnowszym newseeku www.newsweek.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=19559 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:wiarygodnosc Doda -Politycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 07:23 Jak na razie ma większy talent do ustawicznego istnienia w mediach dzięki skandalom. Czy to talent czy tupet to też sprawa dyskusyjna. Zapotrzebowanie na takie gwiazdki jest wśród gawiedzi. Nie odmawiam jej wszakże talentu wokalnego ale jak juz wczesniej zaznaczyłem nie dzięki niemu jest ciągle w kręgu zainteresowania mediów. Czy Ciechanów ma być z takich gwiazdek dumny? Ja osobiscie bardziej jestem dumny z prof. Bralczyka, Rzeplińskiego, ale to zupełnie inny świat, dla innych ludzi. Na tym media nie zarobią. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:na skromne ciuszki 19.07.07, 07:46 [phk1] tvp konkuruje z tvn , Doda jest na Topie gwiazd dobrze opłacanych, nie moja broszka ta telewizja bo mówia że PiSu, ale jest to chore gdy gaże naszych gwiazd przewyzszają zdrowy rozsadek dla człowieka pracy lub bez pracy news.mediarun.pl/news/id/22338 Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: Nasza kochana DODA..?? 22.06.07, 20:19 i to jest to zjawisko, o którym Doda wspomniała w tym tygodniu w "maglu towarzyskim" cytuję: " gdy złamie jej się paznokieć pół Polski tym się obsr..wa" a co kogo ona obchodzi? ciekawy przypadek z punktu widzenia socjologii i psychologii, o podobnie jak minister Giertych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:00 [phk1] ty mi ANULA na Romka nie nadawaj,on minister-magister ,a ona chęć matura-szczera.Jak ona złamie paznokiec to niech nie dzwoni po dzieciaka z fotoaparatem by jej fotke pstryknął. A czytałas o facetach z DZEMU by z siebie pośmiewisko robili ? Sama byłaś na koncercie i znasz ich z takiej debilnej medialnej strony?bruum.............31.01.07, 13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów" marekzalewski0.. 23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu szyperski.marek...16.05.07,08:34 Czepiasz się :) guciu83...........22.05.07,20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 01:03 Nasza DODA to PUSTA DUDA.Zjawisko nie tyle socjologiczne,co tzw.patologia stosowana.Ktoś cię obsrywa, a ty ciagle zainteresowany jesteś czy zrobi to jeszcze i kiedy? Ładny prestiż i mocarność naszego miasteczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:16 Prawda jest taka moi drodzy. Każdy ma takiego Idola na jakiego zasługuje. I to by było na tyle. Zapoznajcie się z ankietą podaną przez phk1 niżej. Porównywanie tych dwóch postaci scenicznych to już jest barbarzyństwo a wyniki tylko potwierdzeniem, że tak nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:Doda kontra Kiepura "ale jaja " 18.07.07, 17:56 Ankieterzy zapytali też Polaków, kto ich zdaniem reprezentuje (reprezentował) wyższy poziom artystyczny - młoda wokalistka Dorota "Doda" Rabczewska czy słynny tenor, gwiazdor scen operowych i operetkowych dwudziestolecia międzywojennego - Jan Kiepura. Prawie połowa (44 procent) młodych respondentów uznała "Dodę" za artystkę reprezentującą najwyższy poziom artystyczny w Polsce, Kiepurę wskazało tylko czterech badanych na stu. W grupie 20-29 lat na Dodę postawiła prawie jedna czwarta (22 procent) ankietowanych. www.tvn24.pl/-1,1514808,wiadomosc.html bruum.............31.01.07, 13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów" marekzalewski0 23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu szyperski.marek...16.05.07,08:34 Czepiasz się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Doda kontra Kiepura "ale jaja " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:29 A czy ktoś pomyślał zeby schować te wyniki przed Bogusławem Kaczyńskim? Dopiero co się z jednego wylewu "wykaraskał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiton Re:Doda kontra Kiepura "ale jaja " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 23:32 doda,tyś najpiękniejsza z całej wsi. doda, snopowiązałkę kkupię ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re:Doda inwestuje 2mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:27 [phk1]jak podaje FAKT co oczywiscie nie musi byc prawdą, natomiast prawdą jest,ze FAKT lansuje dziewczyne nonstop w róznym swietle. I zapewne nie za darmo więc to taka gra dla gawiedzi i motłochu jak z tym prawkiem jazdy z ciechanowskiego starostwa,ze miał byc pozew do sądu. Przejechał sie FAKT na innych artystkach ,które wytoczyły mu procesy i nasze wrazliwe sądy obroniły dobre imię naszych polskich artystek za jakas tam kwotę. Doda inwesuje 2 mln złotych w domek w Warszawie,nie wiem czy to duzo czy mało za ten domek ,ale bedąc w sklepie widziałem tytuł na 1 stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:Doda inwestuje 2mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 18:45 Im szybciej tym lepiej, bo koniec rychły tej prostaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re:Doda inwestuje 2mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 21:53 Co wyprowadziło z równowagi Was te 2 mln złotych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIT Re:Doda inwestuje 2mln IP: *.adsl-fixip.axelero.hu 23.07.07, 14:11 MA SIE MA I NIEMASIE Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re:Doda inwestuje 2mln 26.07.07, 23:29 Koncert DODY na pożegnanie lata 22 września sobota ;) godzina nieznana :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:53 [phk1] dziewczyna za cały Ciechanów pracuje w mediach. Najnowszy plebiscyt brukowca FAKT na ładny tyłeczek oczywiście wygrała DODA. Czy temu miastu coś wiecej do szczęścia potrzeba niż jedna popularna z bardzo wysokim IQ dziewczyna ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrum Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:36 "Do szczęścia potrzeba kiełbasy i chleba"- gdzie te czasy, bo teraz i .upę trzeba mieć i plecy i ...? Możliwości są duże , szkoda lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 23:35 [phk1] czy tak mogłoby byc w Ciechanowie? www.smog.pl/wideo/11924/rabczewska_w_szczecinie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:46 TY nie "snuj "phk - Ty daj nam wszyskim "Świety Spokój" Nawet na forumie nie można się odczepić od pie.......o rajfura. Są chyba jacyś psychiatrzy w tym mieście czy nie? Jak nie, to zmień klimat i proszę, daj już nam spokój. Maniak do spotęgowanej próżności Ego wielkości ziarnka pieprzu i pisze to co się zdecydowanie z pieprzem wiąże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza kochana DODA.czy musi kłamać ??????? 11.08.07, 09:18 [phk1]Czas Ciechanowa słowami Marka Szyperskiego napisał co napisał. Pan Marek może i ufa w słowa mu wypowiedziane w jakiejs tam agencji oczywiscie rozrywkowej i jakiejś tam menage. Tylko Pan Marek nie poszukał w internecie za którym tak przepada jak PucHateK,ze Sopot jest duzo wcześniej ,a ten koncert enigmatyczny jest nie dalej jak 90km pod Warszawą w Markach w centrum handlowym,gdzie Doda piać będzie dla ludzi przypadkowych walących z i do swiatyń handlu i tyle ściemy dla ciemnego ludu z waszawskich salonów. Rawa Mazowiecka Data koncertu: 26.08.2007 Szczegóły niebawem Zobacz na mapie Sopot Data koncertu: 30.08.2007 DO 02.09.2007. Sopot Festiwal. Opera Leśna, ul.S. Moniuszki 12 Zobacz na mapie Rybnik Data koncertu: 05.09.2007 Rynek Miejski, impreza z okazji otwarcia „ Fokus Park” Zobacz na mapie Licheń Data koncertu: 06.09.2007 Początek - godzina 22:00. Hotel Magda - impreza zamknięta Zobacz na mapie Mińsk Mazowiecki Data koncertu: 07.09.2007 Początek - godzina 20:00. Stadion przy ul. Budowlanej Zobacz na mapie Wrocław Data koncertu: 08.09.2007 Początek - godzina 20:30. Hala Ludowa, ul. Wystawowa- impreza zamknięta Zobacz na mapie Kampinos Data koncertu: 09.09.2007 Pocżątek - godzina 18:30. Stadion Gminny Zobacz na mapie Częstochowa Data koncertu: 14.09.2007 Początek - godzina 18:00. Hala Polonia, ul. Dekabrystów 43 - koncert charytatywny Zobacz na mapie Międzyrzecz Data koncertu: 15.09.2007 Początek - godzina 21:00. Plac przy Hali Widowiskowo Sportowej, oś. Kasztelańskie Zobacz na mapie Żagań Data koncertu: 16.09.2007 Szczegóły niebawem Zobacz na mapie Marki Data koncertu: 23.09.2007 Początek - godzina 18:00. Teren przy Centrum Handlowym M1, ul. Piłsudskiego 1 Zobacz na mapie Wisła Data koncertu: 28.09.2007 Początek - godzina 19:00. Hotel Gołębiowski, al. Ks.Bp Bur www.doda.net.pl/koncerty/terminy Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Nasza kochana DODA ,czy musi kłamać ??????? 16.08.07, 16:07 [phk1] kilka dni minęło i mamy wywiad w gazecie Nasze Miasto,kolejny ugodowy i uległy,a może tylko gentelmen - dziennikarz przyjmuje wersje agresywnej w swoich wypowiedziach DODY w pierwszych kilkunastu zdaniach o odwołanym koncercie. W dalszym ciagu na oficjalnej stronie DODY brak imprezy tego dnia. Takaż Ci ona nasza Ciechanowianka jak zeszłoroczny snieg jak czytam ten wywiad i sprawa dla mnie jasna. Toż to dziewuszysko jak z blokowiska z Nowej Huty pod Krakowem co się przeniosło na Rynek Główny plastikowe zabawki sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re:Prawda czy fałsz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 15:03 [phk1] Doda otarła sie o śmierć ? muzyka.interia.pl/wiadomosci/pop/news/doda-otarla-sie-o-smierc,973343,44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re:Prawda czy fałsz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 19:10 [phk1] kilka godzin u nikt nic nie pisze o niczym ? więc i ja o niczym ,ale tak niezupełnie . Czy doda to "blachara" muzyka.interia.pl/pop/news/nazwal-dode-blachara,971041,50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re:Prawda czy fałsz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 19:14 [phk1]muzyka.interia.pl/pop/news/nazwal-dode-blachara/audio/bez_nazwy,1910775 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Nasza kochana DODA..?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:53 [phk1] i jak wypracowanie z oceny własnej osobowości wypadło? Tu Wasza Cudowna Doda!!!!!!!!!! 27.07.2007 11:19:31 Witajcie na Moim profilu! Nie spodziewaliście się, że numer w konkursie Zielonej Słuchawki - GG 7878, pod którym słyszeliście Mój cudny głos, to będzie Mój numer? Sama go wybrałam<zacieszacz> Od dziś będę prowadzić bloga i pisać Wam o ważnych dla Mnie sprawach,ale nie tylko.. o „ dupie Maryni” też możemy sobie pogadać W końcu o to chodzi..... <plotki> Pierwszy news, o którym mówię. Wam z nieukrywaną dumą i radością...........<hura> Dziś ukazała się Moja pierwsza solowa płyta, która jest taka jak Ja : barwna, kontrowersyjna i nietuzinkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
troll2000 HIP-HOP is dead 12.08.07, 21:45 Ludzie po co nam znow plotkowac o dziewczynie ktora wyrobila sobie super marke w polskim showbiznesie!!!w stanach gwiazd formatu swiatowego ktore wydreptaly sobie sciezke do slawy droga kontrowersjii i atutem wlasnego ciala jest po uszy a moim zdaniem od stanow kwestie showbiznesu to my juz powinnismy powielac pelna geba no cyba ze ktos uwaza ze krawczyk i cugowski powinni siedziec na tronie z przypietym laurem popmister.ja sie za cholere dody nie wstydze bo jej sexapil pokazuje ludziom z polski ciechanów na mapie a jesli juz komus tak to przeszkadza zapraszam na hip hop is dead bo to problem masowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms123 Re: HIP-HOP is dead IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 00:06 Zgadzam się. Pochodzę z Zachodniej Polski. Nikt z mojej rodziny, kiedy przeprowadziłam się do Ciechanowa 15 lat temu, nie wiedział gdzie leży Ciechanów, mało tego nigdy o nim nie słyszeli - mimo że to było miasto wojewódzkie. Też uważam, że DODA promuje Ciechanów. A co do jej zachowania- to jest jej sposób na wypromowanie swojej osoby. Jest ambitna, ładna i dobrze śpiewa. Bardzo dobrze, że jej się powiodło. Zauważyłam jedno, że ludzie stąd pochodzący są zawistni, zazdrośni o powodzenie sąsiadów. To przykre, że zamiast cieszyć się, że ktoś ze SWOICH coś osiągnął to go się krytykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seks Re: HIP-HOP is dead IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 09:00 Na pewno jest to seksbomba i tylko tyle. Nikt nie zazdrości jej tych milionów. Każdy śpiewać może trochę lepiej trochę gorzej i niech sobie śpiewa dla tej części polaków którzy to lubią - to jedno, a drugie to , że jest prostaczką to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś