Dodaj do ulubionych

ZERO tolerancji

02.11.06, 19:28
[phk1] ZERO TOLERANCJI,trochę to może i bolszewickie nazewnictwo ,ale warto by
dzieciaki,wmłodzież czuła co wolno a co nie ? A kara pracy na szlachetny
cel,jakaś refleksja dla rodziców,rekompensata dla pokrzywdzonego
dziecka,zapłat a za zniszczone mienie prywatne lub publiczne to już
każdy się zgodzi ,że to szlachetne podejście do tematu.
Obserwuj wątek
    • marekzalewski0 Re: ZERO tolerancji 02.11.06, 20:02
      ...hm, jeżeli można , to - zacznijmy leczyć przyczyny a nie skutki.
      W/g Giertycha i podobnym to młodzież winna - a On to jest ,,cacy''.Młodzież to
      niby ,,durna, bandyci ...'', do obozów ''JĄ''zamknąć. Młodzież doskonale widzi
      to co się w kraju dzieje , lipa polityka, bezsens działania, niekompetencja,
      hydraulik lekarzem, lekarz kierowcą ciężarówki, brak perspektyw, G... na
      wierzchu pływa, pomieszanie z poplątaniem, powszechne amatorstwo, bo wszyscy na
      wszystkim się znają.
      - Jakaś paranoja? Nie, to ,,selekcja negatywna''. A będzie jeszcze gorzej ...
      To co się teraz dzieje to przecież są skutki tego stanu. Młodych ludzi ktoś
      wychowuje, kto ?
      I proszę nie szukać ,,kozła ofiarnego''.
      • addhoc Re: ZERO tolerancji 03.11.06, 12:11
        Dzieci wychowują przede wszystkim rodzice... jak oni nie maja na to czasu to
        później sa tego takie skutki! To nie wina systemu, pieniędzy to pochodzenia!
        • magik1985 Re: ZERO tolerancji 03.11.06, 13:39
          w podzięce za ministra Giertycha proponuję obejrzeć :D
          Tak wychowa dzieci :P
          www.youtube.com/watch?v=OAqU-T-TXGI&mode=related&search=rydzyk
          • phk1 Re: ZERO tolerancji 03.11.06, 17:49
            [phk1-magikowi] niezły YOUTUBE tylko pachnie mi manipulacją na kilometr,wybacz
            ,że tak to widzę ,jedno pytanie i już starsza kobieta jest? obie zapewne za parę
            groszy to zrobiły wramach CASTINGU.A twój tekst ,bez komentarza wybacz mi
            magik1985 napisał:

> w podzięce za ministra Giertycha proponuję obejrzeć :D
            > Tak wychowa dzieci :P
            > <a
            href="www.youtube.com/watch?v=OAqU-T-TXGI&mode=related&search=rydzyk"
            target="_blank">www.youtube.com/watch?v=OAqU-T-TXGI&mode=related&search=rydzyk</a>
          • phk1 Re: ZERO tolerancji 03.11.06, 17:56
            [PHK1-MAREKZALEWSKI] to co pan pisze to też prawda część prawdy o Polsce,ale
            debilni gó..arze o których pisałem jak miażdzą genitalia ,filmują rozbieranie
            dziewczyny,jak nad nauczycielem
            się pastwią to nie dlatego jak to WYNIKA Z PANA TEKSTU,BO POLITYCY,BO
            KACZORORY,BO PIS,BO HYDRAULIK.Przykro mi ale juz piszę małymi literkami bo gucio
            mnie skasuje,ale to nie ta diagnoza w tym temacie.
        • phk1 Re: ZERO tolerancji 03.11.06, 18:10
          [phk1-adhoc] może są jakieś miarodajne wyniki czy
          pracowici,biedni,uczciwi,kochający rodzice też nie ronią łez nad swoimi
          pociechami,którym taki styl życia już nie odpowiada bo słyszą -moherowe
          berety,oszołomy,ksenofobia,cała popkultura jest przeciwko takim
          wartościom,gwiazdą jest DODA ,że z takiej wiochy jest jak Ciechanów,że kolejna
          dupa zaliczona przez idola rocka ,że zajebista była impreza z dupami,że bzykać
          musiałam się,że kobieta jest tylko elementem seksualnego wyżycia się,czemu brak
          młodych zdolnych dzieciaków jako wzorów do naśladowania ,odpowiem bo to sie nie
          sprzedaje a komu no np.wydawnictwu BAUER z ulicy Niechodzkiej ,a gdzie siedziba
          tej firmy no w 'dojczland iber ales'. itp itd.
          PS.i nie chodzi o to by wychowyć jak za czasów wiktoriańskiej anglii tylko o
          zdrowy rozsądek
          addhoc napisał:

> Dzieci wychowują przede wszystkim rodzice... jak oni nie maja na to czasu to
          > później sa tego takie skutki! To nie wina systemu, pieniędzy to pochodzenia!
      • piero6 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 08:31
        sluszna racja panie Marku, popieram, sami pokazuja, smród, brud i ubustwo a
        wymagaja od mlodzierzy innego postepowania, skad te dzieci maja czerpac wzorce
        i nasladownictwo..., zenada niech sie najpierw za siebie wezma
        • phk1 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 14:13
          [phk1-piero] Może się obaj znacie i lubicie ,ale i ten tekst nie na temat w tym
          temacie,proszę podrzucić coś innego.Może jakiś przykład jeden,dwa,... jak wasza
          teza przekłada się na zachowania jednak niedużej liczby zdemoralizowanej
          młodzieży,bo o takiej tu piszemy.
          piero6 napisał:

> sluszna racja panie Marku, popieram, sami pokazuja, smród, brud i ubustwo a
          > wymagaja od mlodzierzy innego postepowania, skad te dzieci maja czerpac wzorce
          > i nasladownictwo..., zenada niech sie najpierw za siebie wezma
      • nie.gej Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 14:41
        Minister Lepper - przestępca, recydywista.
        Giertych - oszołom.
        Kaczyński - mały zakompleksiony człowieczek.

I oni chcą naprawiać młodziesz?!? Reformować szkolnictwo?
        Nich najpierw się wezmą za siebie.

Panie Marku- to co Pan napisał zupełnie zgadza się z prawdą.
      • phk1 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 15:41
        [phk1-markowizalewskiemu] zgoda proszę pana MARKA ,że tak jest,notabene
        dziewuchy już prześcigają chłopaków w chamszczyznie i okrucieństwie wg badań
        socjologów ,ale ja pisałem bo pisaliście obaj o
        politykach,korupcji,itp,itd.....a tu jest ewidentna wina rodziców i wychowania
        no i nawet nie szkoła.Bieda i ubustwo nie musi isc w parze z
        demoralizacją,zdziczeniem
    • phk1 Re: ZERO tolerancji 03.11.06, 19:12
      [phk1] ostatnio słyszłem jak w szpitalu leżał chłopiec pobity na dworcu PKS bo
      mu komórkę zabrali,cierpiał bo bolało.takie tam zwykłe danie w mordę,nawet w
      gazecie wzmianki nie było.Prosiłbym PR heni romanow by też takie wydarzenia
      nagłaśniało częściej w mediach ,tak sami od siebie,w ramach rekamy szpitala niż
      chwalić się swoimi osiągnięciami.
      • marekzalewski0 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 15:12
        ... proszę bardzo , przykładów mam bardzo , bardzo dużo.
        Pewnego pięknego, słonecznego poranka wyszedłem z psem na spacer. Spacerując
        zadowolony,ale ... . Stoją sobie trzy ''dziewczynki'' w wieku około 5 - 6 lat i
        rozmawiają ... hm, hm , opowiadają sobie ,,ciekawe historyjki''. Proszę mi
        wierzyć - mimo, że mam swoje lata i wiele słyszałem i widziałem, ale... uszy
        mnie zabolały. Zaskoczony , spytałem nieśmiało - czy wy dzieci wiecie
        przynajmniej o czym rozmawiacie, i ... przysypała mnie lawina - K... i H... i
        Od... .
        - A tu, nieopodal, na balkonie, stał sobie chyba ,,tatuś''i ... zapewne
        przysłuchując się całej rozmowie, nagle bełkocąc, ,,żygnął'' słowami jeszcze
        gorszymi. Zapytacie , na kogo ?
        - ,,Odpie...l się'' i jeszcze ,,coś''...od mojej córki
        TY ,,sk...e''./oczywiście tonem i trybem rozkazującym/.
        - I CO ?!
        Stałem tak przez chwilę w wielkim osłupieniu , nie mogąc wydusić słowa.
        Mój pies zareagował prawidłowo, pociągając smycz.
        • magik1985 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 15:42
          do phk. Uwierz mi że to nie mogła nie być manipulacja... Po Nowy Świecie w Wawie
          mnóstwo takich osób chodzi. Kiedyś szedłem z koleżanką właśnie tą ulicą i
          rozmawialiśmy o Radiu Maryja. Nie powiem, że Nasze zdanie było pochlebne,
          rozmawialiśmy dość głośno.podeszła wtedy do Nas babeczka i zaczęła się grzeć, że
          powinniśmy być wdzięczni Ojcu Rydzykowi za to, że mamy taki a nie inny rząd.

Bez komentarza.
          • magik1985 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 15:45
            www.youtube.com/watch?v=MKQtFCVru4c
            na zachętę jeszcze jeden.

• marekzalewski0 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 16:19
              ...ciąg dalszy ,,ciekawej''historyjki... dodam , że tym ,,tatusiem'' był ...
              nie, zatrzymam dla siebie. A potem , ten ,,tatuś'' idzie do pracy , siedzi na
              określonym - stołku. Jego mentalność , wychowanie przekłada się na życie w
              społeczeństwie, a że jest na eksponowanym ,,stołku'' - to... i tak dalej, i tak
              dalej. - Teraz startuje w wyborach do Rady Miasta - ot, taki sobie polityk z
              niego wyrósł.
              ... czy mam kontynuować, przecież to jest jasne.
            • phk1 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 17:48
              [pk1-magikowi] akurat szukasz kąśliwych kawałków z TVN kontra PiS,no niech ci
              tam będzie,jeśli to nie manipulacja cały ten SZKIEłEK KONTAKTOWY i kilka innych
              audycji.Czy chociaz tam przeczytałeś z jeden sms pozytywnie kogos nastawionego
              do dzisiejszego rządu,a jakby nie było to statystycznie jakaś połowa Polaków,a i
              komórek już mamy więcej w użyciu niż ludności Polski licząc i tych do 6 roku
              życia.Poszukaj więc tych z placu czerwonego weteranów wojny,wynoszących Stalina
              pod niebiosa,toż też wyznawcy innej ideologii,poszukaj może manifestacji
              lewicy,PO,tych inaczej kochających,... ,co oni tam wykrzykują i ilu z nich to
              gołąbki pokoju,pełna kultura -'francja elegancja'
              • magik1985 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 22:15
                phk. nie musze szukać. ja nie komentuje. Ską wiesz jaka jest moja intencja?? A
                może chcę pokazać jak baardzo TVN nie lubi PiS-u??

Polecam film Fidyka- Defilada. Oj jest co oglądać. i wiesz mi, to nie o PiS-ie :P
                • phk1 Re: ZERO tolerancji 05.11.06, 19:29
                  [phk1] myślę ,że nie przepadasz za pisem ,chociaż tam sporo indywidualnosci w
                  pozytywnym tego słowa znaczeniu.Widziałem film FIDYKA,nam ten scenariusz nie
                  grozi nawet w procencie tylko większośc tego społeczenstwa tak myśli,bo mało
                  myśli samodzielnie.Jak tam znasz gucia to mógłbyś mu zaproponować taki licznik
                  wejść na dany post by wyżebrał w centrali ,bo tam gdzie piszesz w CC to jest
                  taka opcja.Na razie spadam z tego forum. magik1985 napisał:

> phk. nie musze szukać. ja nie komentuje. Ską wiesz jaka jest moja intencja?? A
                  > może chcę pokazać jak baardzo TVN nie lubi PiS-u??
                  >
                  > Polecam film Fidyka- Defilada. Oj jest co oglądać. i wiesz mi, to nie o PiS-ie
                  > :P
    • phk1 Re: ZERO tolerancji 04.11.06, 18:17
      [phk1-marekzalewski] ale ten chyba tatuś ? to był ten sam o którym pisał pan w
      następnym poście,że go Pan zna . Bo albo pana poznał i nielubi,albo nie słyszał
      jak dzieci rozmawiają ze sobą,albo pomyslał,że ma pan nieczyste zamiary.
      • phk1 [...] 09.11.06, 23:49
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • karolinakw2 Re: ZERO tolerancji 15.11.06, 18:11
      Uważam, że młodzież jest rozpuszczona. I niema co zwalać winy na rząd, a jeśli
      ktoś zwala winę na rząd to raczej na Kwaśniewskiego, bo Kaczyński jest krótko
      prezydentem, a to chamstwo u młodzieży trwa dość długo i dorastali w czasach
      Kwaśniewskiego. Kaczyniaki weszli w to cało błoto i teraz najlepiej zwalić cała
      winę na Kaczyńskich, Giertycha, itp. Winna jest telewizja, łatwy dostęp do
      wszystkiego, rodzice - owszem, ale to dotyczy raczej patologicznych rodzin.
      Najgorsze dzieci są z bogatych rodzin, rozpuszczone, zawsze mają kasę i obronę w
      rodzicach.
    • karolinakw2 Re: ZERO tolerancji 15.11.06, 18:14
      Alo te gazety dla młodzieży z wymalowanymi 14-latkami na okładkach i krzyczące
      napisy co zrobić żeby być odjazdowym, jak uwieść chłopaka. To nie są dobra
      przykłady dla młodzieży.
    • phk1 Re: ZERO tolerancji 16.11.06, 07:33
      [phk1-gucio] Mądraliński gucio skasował liścik do magika jak sobie przypominam o
      jego z TVN filmikach ,a wygląda jakbym nie wiadomo co tam napisał
      brzydkiego.Przypominam GUCIOWI PUNKT REGULAMINU ,że to forum nie jest również
      MIEJSCEM OGłOSZEń NIEPłATNYCH .Więc jak równo to równo tnij posty ,a nie wedle
      uważania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka