lauracroft69 15.01.07, 17:07 Kto zajmuje się dystrybucją avon w Ciechanowie szukam fachowych i słownych konsultantek.Prosze o telefon do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heineken_pis Re: AVON 15.01.07, 17:56 A kto ma ocenić słowność i fachowość owych konsultantek , one same ? Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: AVON 15.01.07, 19:58 Tak one same. Jeżli chcą zarobić to napewno postarają się o dostarczenie zamówionego towaru, tak chyba robia ludzie, którym zależy na prowadzeniu biznesu.Czy ty wiesz chociaż na czym polega ta sprzedaż? To im najbardziej zależy, od tego mają prowizję i promocję, obniżki itd. Znam się na tym. Bardzo proszę nie komentować w tak niegrzeczny sposób i wysmiewać się pretensjonalnie,a tym bardziej osobom po piwku. Odpowiedz Link Zgłoś
heineken_pis Re: AVON 15.01.07, 20:21 Ręce opadają ; argumenty na poziomie absolwentki "Zarządzania i Marketingu" w Łowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: AVON 15.01.07, 21:04 Tobie napewno opadają ręce po takiej dawce heinekena,widzę, że popijając piwko starasz się dokopać innych z forum,fe nieładnie, zapach z twoich ust i wypowiedzi jakiemi trącasz wywołują niesympatyczne skojarzenia. Nie sądziłam, że koczyłaś/eś szkołe aż w łowiczu, czyżby w Ciechanowie nie było szkoły dla osoby z twoim ilorazem? A może nie mieścisz się w granicach? Współczuje i pozdrawiam. Trzymaj się ciepło, bo może nosek zaczerwienić się z lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
heineken_pis Re: AVON 15.01.07, 21:23 Naprawdę ręce opadają , argumenty prosto od Olejniczaka. Nie jestem w stanie Ci wytłumaczyć skąd jest mój nick , Twój IQ oscyluje 68 - 79 ? Dla sprawdzenia Twojego IQ mogę Ci wysłac link do testów Mensy o ile rozumiesz o czym piszę. Mówi Tobie niejaki Manneken z Amsterdamu? I w dodatku pis ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: AVON 15.01.07, 22:27 Jessooo Do ogłoszeń służy inne forum!!! To raz Dwa - dałybyście już spokój, mało was jest?? Niedługo jedna od drugiej będzie kupowac, ale to wasza sprawa. A moją sprawą jest, ze przez gg nawet przesyłacie oferty pracy - A to jest już niesmaczne!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
heineken_pis AVON 22.01.07, 16:00 są te konsultantki czy ich nie ma. Taki fajny wątek i zgasł ? Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: AVON 22.01.07, 20:27 heineken_pis napisała: > są te konsultantki czy ich nie ma Konsultantek widać brakuje w naszym mieście,ciekawe dlaczego. Czyżby ktoś bał się,że moga być z tego konsekwencje? A może konsultantki nie czytają naszego forum, trzeba by je tu zaprosić. Pozdrawiam wszystkie konsultantki wszystkich firm działających w Ciechanowie Laura. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakw2 Re: AVON 23.01.07, 22:28 A może boją się dać Tobie swoje namiary, widzą jaką fanatyczką jesteś. Jeszcze nie dostarczą Ci jednego kosmetyku z nie własnej winy a ty je będziesz gnębić i publicznie na forum linczować. Odpowiedz Link Zgłoś