15.01.07, 17:07
Kto zajmuje się dystrybucją avon w Ciechanowie szukam fachowych i słownych
konsultantek.Prosze o telefon do siebie.
Obserwuj wątek
    • heineken_pis Re: AVON 15.01.07, 17:56
      A kto ma ocenić słowność i fachowość owych konsultantek , one same ?
      • lauracroft69 Re: AVON 15.01.07, 19:58
        Tak one same. Jeżli chcą zarobić to napewno postarają się o dostarczenie
        zamówionego towaru, tak chyba robia ludzie, którym zależy na prowadzeniu
        biznesu.Czy ty wiesz chociaż na czym polega ta sprzedaż? To im najbardziej
        zależy, od tego mają prowizję i promocję, obniżki itd. Znam się na tym. Bardzo
        proszę nie komentować w tak niegrzeczny sposób i wysmiewać się
        pretensjonalnie,a tym bardziej osobom po piwku.
        • heineken_pis Re: AVON 15.01.07, 20:21
          Ręce opadają ; argumenty na poziomie absolwentki "Zarządzania i Marketingu" w
          Łowiczu.
          • lauracroft69 Re: AVON 15.01.07, 21:04
            Tobie napewno opadają ręce po takiej dawce heinekena,widzę, że popijając piwko
            starasz się dokopać innych z forum,fe nieładnie, zapach z twoich ust i
            wypowiedzi jakiemi trącasz wywołują niesympatyczne skojarzenia. Nie sądziłam,
            że koczyłaś/eś szkołe aż w łowiczu, czyżby w Ciechanowie nie było szkoły dla
            osoby z twoim ilorazem? A może nie mieścisz się w granicach? Współczuje i
            pozdrawiam. Trzymaj się ciepło, bo może nosek zaczerwienić się z lekka.
            • heineken_pis Re: AVON 15.01.07, 21:23
              Naprawdę ręce opadają , argumenty prosto od Olejniczaka.

Nie jestem w stanie Ci wytłumaczyć skąd jest mój nick , Twój IQ oscyluje 68 -
              79 ?
              Dla sprawdzenia Twojego IQ mogę Ci wysłac link do testów Mensy o ile rozumiesz
              o czym piszę.

Mówi Tobie niejaki Manneken z Amsterdamu?
              I w dodatku pis ?
              • wieremek Re: AVON 15.01.07, 22:27
                Jessooo
                Do ogłoszeń służy inne forum!!! To raz
                Dwa - dałybyście już spokój, mało was jest?? Niedługo jedna od drugiej będzie kupowac, ale to wasza sprawa. A moją sprawą jest, ze przez gg nawet przesyłacie oferty pracy - A to jest już niesmaczne!!
                Pozdrawiam
    • heineken_pis AVON 22.01.07, 16:00
      są te konsultantki czy ich nie ma.
      Taki fajny wątek i zgasł ?
      • lauracroft69 Re: AVON 22.01.07, 20:27
        heineken_pis napisała:

> są te konsultantki czy ich nie ma
        Konsultantek widać brakuje w naszym mieście,ciekawe dlaczego. Czyżby ktoś bał
        się,że moga być z tego konsekwencje? A może konsultantki nie czytają naszego
        forum, trzeba by je tu zaprosić. Pozdrawiam wszystkie konsultantki wszystkich
        firm działających w Ciechanowie Laura.
        • karolinakw2 Re: AVON 23.01.07, 22:28
          A może boją się dać Tobie swoje namiary, widzą jaką fanatyczką jesteś. Jeszcze
          nie dostarczą Ci jednego kosmetyku z nie własnej winy a ty je będziesz gnębić i
          publicznie na forum linczować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka