Dodaj do ulubionych

Puchatkowe Posty Misia !!!

21.01.07, 21:18
Kochanie Forumowicze, pozwólmy Puchatkowi wypowiadac się na tym poście, jemu
samemu. Niech ma swoja stronkę, niech sie misiaczek ucieszy.A nam da święty
spokój. Odetchniemy z ulgą.Wiemy, jak bardzo lubi miodek,może ktoś z Was ma
pasiekę, niech misiaczkowi użyczy go, sam miód będzie z niego. Taki słodki
misiaczek, może wszyscy będziemy go wtedy kochać.Pozdrawiam Was kochanie
Laura.
Obserwuj wątek
    • magik1985 Re: Puchatkowe Posty Misia !!! 21.01.07, 21:50
      taaaa. Moze bloga mu załóż od razu. chce - niech pisze...Mi to nie
      przeszkadza...Demokracja jest stety w tym kraju. Winston Churchil mówił kiedyś
      :"Demokracja to idiotyczny system. Ale lepszego nikt do tej pory nie wymyślił..."

tak więc... "Carpe Diem". jak będzie chciał pisać, to na pewno takimi postami mu
      tego nie zabronisz.
      a juz wolę PHK1 od FluyGuya, który obraża moje i innych uczucia religijne tworzą
      posty o pajacu z krzyża.. pogratulować ineteligencji/wyczucia/elokwencji.
      • phk1 Re: Puchatkowe Posty Misia !!! 21.01.07, 22:31
        [phk1-magik] ta osoba to nowy NICK,więc popełnia błędy wielu innych tu jak i ja
        wcześniej.Podobnie jak wielu początkujących cytuje całe moje teksty jak ja
        kiedyś innych ,ale ja mam to za sobą i to się nazywa NIEETYKIETA
        Każdemu POWTARZAM piszcie i podyskutujcie o konkretnym moim zdani,poście.
        Laurko? za jakieś jedno nazwisko lub post tępisz mnie już,a jesteś 8 dzień na
        tym forum tylko?
        Nic na PHK1@GAZETA.PL nie piszesz Lauro ?
        Inna słomiana postać bajkowa to 'Czarownik z krainy Oz',a i w bajce 'O dwóch
        takich co ukradli księżyc 'też jest!
        Tak ten CHURCHIL,człowiek od JAłTY,II WOJNY śWIATOWEJ.... został przez tą
        DEMOKRACJE ZMIECIONY ZE sceny politycznej zaraz po tej wielkiej wojnie światowej
        wygranej przez demokratyczny swiat.
        Więc demokracja i mądrość to dwie różne sprawy
    • 5aga5 Laura 21.01.07, 23:22
      Masz coś do puchatka?
      Piszcie sobie na priv, tak się robi bardzo często.
      Jeśli nie chcesz go czytać oznacz jako nieprzyjaciela i basta.
      Robisz tu jakieś dziwne nieporozumienia.
      Mam małe pytanie - po co to robisz?
      Dziwne że gucio jeszcze nie wywalił tych ,, prywatnych " twoich postów.
      • lauracroft69 Re: Laura 22.01.07, 07:50
        5aga5 Widzę ja i wszyscy forumowicze,że ta mięta przez rumianek to szczera
        prawda.Ale żeby tak na forum, przy wszystkich sie obnażać,fe niesmacznie.I nie
        ukrywajmy,ale wszyscy jesteśmy zainteresowani kim jest Misio,to w końcu Uszatek
        czy Puchatek?.Musimy to wyjaśnić.A Ty kochana, rozumiem Cie,że każdy broni
        swojego.Zastanow sie czy warto?
        • 5aga5 Re: Laura 22.01.07, 14:51
          A Ty kochana, rozumiem Cie,że każdy broni
          > swojego.Zastanow sie czy warto?
          Możesz jasniej? bo jakos nie zrozumiałam tej aluzji.
          • lauracroft69 Re: Laura 22.01.07, 15:20
            5aga5 napisała:

> A Ty kochana, rozumiem Cie,że każdy broni
            > > swojego.Zastanow sie czy warto?
            > Możesz jasniej? bo jakos nie zrozumiałam tej aluzji.
            Może i jestem kochana,ale napewno nie dla ciebie. Jeżeli rozumiesz,że każdy
            broni swojego, to czemu każesz zastanawić mi się czy warto, przecież nie wiesz
            co sama piszesz,to jest śmieszne wręcz. Nierozumiem tego jaśniej,czemu nie
            rozumiesz,przeciesz sama napisałaś,że to aluzja więc w czym problem?.Reasumując-
            wiesz dobrze w czym rzecz,tak samo jak wiedzą to wszyscy Forumowicze.Pozdrawiam
            Ich gorąco.Laura.
            • 5aga5 Re: Laura 22.01.07, 15:23
              Czytaj ze zrozumieniem.
              Ja przecież zacytowałam w części Twój tekst.
              Nie pamiętasz co piszesz?
          • heineken_pis 5aga5 22.01.07, 15:22
            tu nie ma nic do zrozumienia ; tu nie ma żadnych aluzji tylko bełkot
            • pszepiurka JA 22.01.07, 21:43
              CZY TY LAURO MOZESZ PRZESTAC PISAC CIAGLE KOCHANI I KOCHANI I CIAGLE POZDRAWIC
              BO SZCZERZE JUZ MNIE TO DRAZNI.NUDA WIEJE I Y TYM PUCHATKIEM TEZ NUDNIE
              POGRYWASZ.MOJE ZDANIE.I KROPKA.
              • karolinakw2 Re: Fanatyczka?? 23.01.07, 22:24
                Laura ma objawy psychozy maniakalnej i ten nick.... Nic dobrego to nie wróży.
                Baba z wielkim biustem z bronią w ręku z Tomb Raidera, która usilnie poszukuje
                Puchatka. Jakiś objaw maniakalny z dzieciństwa masz z tym Puchatkiem ??
                • addhoc Re: Fanatyczka?? 23.01.07, 23:40
                  Karolinko bez urazy ale jeżeli cytujesz już imię bohaterki gier video zrób to
                  poprawnie: ona nazywa się LARA Croft a nie Laura!
                  • phk1 Re: Fanatyczka?? 24.01.07, 07:06
                    [phk1-add] trzeba było tej przefarbowanej szesnastce już pierwszego dnia zwrócic
                    uwagę czy ona LAURA CZY LARA bo Croft jest równie ważnym członem tego NICKU-:)))
                    • malvina16 Re: Fanatyczka?? 24.01.07, 18:59
                      pehaku jedynko teraz każda pyskata baba będzie mną? ty detektywie z Bożej
                      łaski! ale sobie wydumałeś ,jak to Ty nazywasz? aaaa debilizmy.Wcale nie
                      zniknęłam,lubię forum wchodzę i czytam sobie (chyba z przyzwyczajenia)a pisać
                      tu nie warto bo zaraz robisz z człowieka ślepego, głuchego i o kiju,nie
                      warto,naprawdę! Ktoś napisał post o ksiązkach,co forumowicze czytają ,tylko ty
                      nie napisałeś na temat......na temat książki ,ale owszem na temat osoby która
                      coś napisała to z chęcią,to w twoim stylu ,przysr.. komuś,podeśmiać
                      się ,zakpić.Ale kanał.
                      • heineken_pis Re: Fanatyczka?? 24.01.07, 19:03
                        Malvi , a skąd w Tobie tyle agresji ?
                        • malvina16 Re: Fanatyczka?? 24.01.07, 19:09
                          przeczytaj domysły i pierduły pehaka1 ,normalna załamka! toxyczny gość wyzwala
                          we mnie negatywne zachowanie.
                          • karolinakw2 Re: Fanatyczka?? 24.01.07, 19:28
                            ooooo wróciłaś i nic się nie zmieniłaś. przekręcasz fakty, to w Twoim stylu.
                            Phk1 nikogo nie obraził w wątku o książkach, tylko spytał o czym jest ta książka
                            dokładniej.
                            • malvina16 Re: Fanatyczka?? 24.01.07, 19:44
                              tak prosze pani,ale staram sie zmienic i wyrosnąć na dobrą kobietę.
                              • karolinakw2 Re: Fanatyczka?? 25.01.07, 23:50
                                zobaczymy.... życzę powodzenia.
                                • flyguy71 Re: Fanatyczka?? 27.01.07, 21:34
                                  Dobre...dwa lachony i tyle problemu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka