qklik 30.01.07, 10:17 Emeryt z St.Louis w USA wygrał na loterii 254 mln. doalrów. Co zrobilibyście z taką górą pieniędzy? :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruum Re: 254 mln. dolarów 30.01.07, 10:42 Zapewne jak większość ludzi roztrwonił bym całą sumę. Ludzie wygrywający takie pieniądze nie potrafią ich zagospodarować i bardzo szybko je "przejadają". Gdyby jednak udało mi się zachować zimną krew wybrałbym się w podróż moich marzeń. Nie powiem gdzie, powiem tyle że na pewno kajakiem lub canoe. Sporą część wpłaciłbym na konto i żył z odsetek. Część przeznaczyłbym na cele charytatywne. No i obowiązkowo kupiłbym sobie Harleya lub zamówił customa w Orange Country Choppers. Ot tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.gej Re: 254 mln. dolarów 30.01.07, 10:56 hihihihihihi. tak. ludzie bardzo szybko to przejadają ale widze, że u ciebie jest zupełnie inaczej hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a 4 mld euro? 30.01.07, 12:25 [phk1]w ostatnim Czasie Ciechanowa czytam ,ze przewodniczący Rady Gminy Ciechanów,Eugeniusz Olszewski mówi'dochody oszacowano na 11.6mlnzl,a wydatki na 12.2mln.Województwo mazowieckie ma otrzymac 4mld euro,gdybysmy dostali te pieniądze to bez wiekszego trudu bysmy je wydali...... ' wiem że media są manipulowane SYLWIO? ale ,żeby ,az tak-:) ? ja juz szukam domku w tej gminie,nie trzeba będzie nic wygrywac-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: a 4 mld euro? 31.01.07, 13:09 Wiesz co Puchatku, kiedys obiecałem sobie że nie będę się wdawał z Tobą w polemikę ale tym razem postanowiłem napisać. Co ma wspólnego to co napisałeś z tematem tego wątku? Niniejszym składam oficjany wniosek do użytkowników forum o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów" A żeby samemu nie zostać oskarżonym o off-top: nie.geju napisałeś że ze mną jest inaczej. Nie prawda. W pierwszej części swojej wypowiedzi napisałem że prawdopodobnie tak jak większość ludzi przeputałbym tę kasę. A nawet jeśli to miałby być 1 milion dolarów to jest nadal duuużo jak dla mnie. PS osobiście potrzebuję szybko 10 000 pln najlepiej w używanych banknotach o różnych nominałach :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1jeden Re: znowu spam-:))) 31.01.07, 13:28 [PHK1] proszę Pana Brumma,to nie egzamin z matematyki,gdzie pole do rozwiązywania zadań jest dość wąskie,a takie fora to gadka szmatka-:) różne wątki się wplata, Tobie też się w pierwszym poście wstęp socjologiczny zdażył,ale czy do końca trafny? Król off top? w skrócie KOT? No NIE WIEM-:))) A i puchatek znalazł 'oślą ławkę' tam mozna poczytać i znależć różnicę forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 ps.dla równowagi przeczytałeś dziś wątek o zamku co piszą osoby znane i nieznane-:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: znowu spam-:))) 31.01.07, 17:01 Zmusiłeś mnie do swoją wypowiedzią do offtopa ale mam tylko to do powiedzenia forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Przeczytaj punkt pierwszy reszty nie musisz. Mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1jeden Re: znowu spam-:))) 31.01.07, 17:35 [phk1] dziękuje Panu brumm i prosżę się już nie stresować moją osobą tylko proszę podać mi kilka nicków ,będę się szkolił na mistrzach-:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: znowu spam-:))) 31.01.07, 19:55 Ja się nie stresuję. Już dawno nauczyłem się się nie przejmować rzeczami na które nie mam wpływu typu spóźniający się autobus/pociąg/tramwaj/samolot lub upierdliwi ludzie :) Po prostu chciałbym otwierając wątek np o książkach znaleźć w nim tylko posty dotyczące książek. Może wytłumaczę to w ten sposób: Czy kupując butelkę/karton z mlekiem oczekujesz że w środku będzie piwo? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
phk1jeden Re: tym razem kończe-:))) 31.01.07, 20:04 [PHK1] Brummku-:) chciałem byc grzeczny i nie przypominać Ci właśnie tego wątku o książkach. Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: a 4 mld euro? 31.01.07, 15:28 Zgadzam sie z Tobą w całej rozciągłości bruum :). Bardzo trafne określenie dla phk1. Odpowiedz Link Zgłoś
jajco13 Re: 254 mln. dolarów 30.01.07, 23:32 a ja to bym do Ciechanowa wrocila :) i kino nareperowala :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: 254 mln. dolarów 31.01.07, 07:00 [phk1-qklik] ta góra pieniedzy to już tylko wyżyny bo solidarne-:) amerykańskie państwo daje z tego tylko 120mln jeśli nagroda w gotówce jest wypłacona,lub rozkłada wypłatę na 29lat i wtedy to juz więcej jest kasy,a z drugiej strony to wygrało małżeństwo starszków i trzeba podzielić się z drugą połową. I tak z takiej bajki rodem z amerykańskiego snu zrobiło się cienko tej kasy-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qklik Re: 254 mln. dolarów 31.01.07, 11:36 No Stary zaimponowałeś mi. Poruszam się w takim przedziale wartości (pieniądza),że nawet to co pozostało z "amerykańskieg snu" to nadal dla mnie góra pieniędzy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1jeden Re: 254 mln. dolarów 31.01.07, 11:46 [PHK1] dla biednych też coś na pocieszenie znalazłem. wiadomosci.onet.pl/1476212,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś