Dodaj do ulubionych

Kamieniarze

IP: *.dsl.club-internet.fr 13.07.07, 15:25
Czy mozecie polecic dobrych kamieniarzy w Ciechanowie ? A moze orientujecie
sie w cenach ? (chodzi mi o groby)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: Kamieniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:35
      P. Kaniecki z ul. Kasprzaka (przedłużenie ul. Płońskiej na południe)- tel. (23) 6732262 (to jest telefon do jego stacji paliw, która jest obok zakładu nagrobków. Nie mam numeru bezpośrednio do zakładu, ale na stacji znają numer)
    • Gość: artur Re: Kamieniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:56
      ja bym radził wybrać sie troche dalej, pojechać do Krasnego -kierunek Pułtusk,
      później w lewo przy placu buraczanym, do Arka Kraśniaka i mieć pewność że nie
      wkręci jakiegoś badziewia. ceny od paru tyś do 50tyś a moze i wiecej
      • Gość: hee Re: Kamieniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:02
        nierozumniem ajk mozna kamien badziewie sprzedac??? teraz granit marmur jest
        importowany z chin.......................
        • Gość: artur Re: Kamieniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:50
          hehe, oj można, a ten z chin to zycze powodzenia> dobry przyklad :) badziewny
          kamieniarz sprzeda te chińskie dziadostwo, ładnie to wygląda ale przy naszym
          klimacie po kilku miesiącach wychodzą plamy z którymi nie da sie nic zrobic!!
          powodzenia! a kamień można spaskudzić kosmicznie !!
    • Gość: jaga Re: Kamieniarze IP: *.pg.com 13.07.07, 22:05
      Zdesydowanie odradzam kamieniarza, który ma zakad za Zamiek jadąc od strony
      Centrum.
      • Gość: ufoludek345 Re: Kamieniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 15:56
        Popieram, unikac "fachowca" długim kołem"!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka