Dodaj do ulubionych

Blue Cafe ... koncert

IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 22:52
Do tego koncertu podchodzilem pesymistycznie , jak zwykle do takiego typu
imprez , ktore odbywaja sie w naszym miescie . Ale to co wyprawiala Tatiana
na scenie wprawilo mnie w zachwyt !!! Jestem pod wrazeniem tej wokalistyki ,
nie tylko wizualnym ... ;) No i oczywiscie jeszcze zdazylem wziac autograf :)
Obserwuj wątek
    • Gość: meloman Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 10:13
      taa... jej skrzkliwy głos docierający z zamku sprawił,że ziemniaki mi zgniły w
      piwnicy...
      • Gość: ss Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 13:26
        zgnily , bo zes o nich zapomnial :P
        • Gość: meloman Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 13:39
          nie, przed koncertem były jeszcze dobre.Dopiero po tak sie biedaczki
          pomarszczyły, zresztą wcale sie im nie dziwię
          • Gość: ss Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 00:43
            a skad wiesz ,ze nie pomarszczyly sie tak na Twoj widok ??
            • Gość: meloman Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 08:09
              nie,nie,nie, moje ziemniaki znały mnie juz wcześniej i nigdy nie marszczyły sie
              na mój widok(od razu dodaję,że to młode ziemniaki)
              • Gość: ss Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 19:46
                mlode ziemniaki nie znaja sie na muzyce ! wiec moze przestraszyly sie jakiejs
                myszy , albo szczura ??
                • Gość: meloman Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 08:13

moje ziemniaki mają dobry gust, wolą bardziej ambitną muzykę, dlatego
                  pomarszczyły się słysząc Blue Cafe...
                  • Gość: ss Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.visp.energis.pl 01.07.03, 14:38
                    niech Ci bedzie !! Tez nie lubie Blue Cafe :P
                    • Gość: meloman Re: Blue Cafe ... koncert IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 15:57

nie przeeeejmuj się, ja i moje ziemniaki też ich nie lubimy :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka