Gość: JA;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 16:40 Czy ktoś wie gdzie mają działki budowlane na sprzedaż do 13 arów do 5-7 km od Ciechanowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 20:34 Tez poszukuję działki w Ciechanowie lub pod Ciechanowem ale niezbyt daleko tak do 5 km Jeśli ktoś ma na sprzedaz lub wie kto ma proszę o kontakt izadzialka@wp.pl Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Działka budowlana IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 21:59 malaw-ek@tlen.pl proszę o kontakt jakbyście cos wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:44 ludzie w ten sposob to wy nic nie znajdziecie. w tej chwili to popyt przewyzsza podaz, dzialki sa towarem deficytowym i nikt nie zabiega o sprzedaz a o kupno. ja mam np. taka 8 arow nad rzeka na sprzedaz 13 km od ciechanowa. z przylaczem energetycznym, woda idzie przez dzialke, nawet domek na niej jest - w stanie nienajlepszym. cena - 70 tysiecy. uprzedzam ze nie zalezy mi na sprzedazy wiec darowac sobie posty: droga; ponegocjujmy itp. Odpowiedz Link Zgłoś