Dodaj do ulubionych

Kebab Hazir

IP: 213.199.253.* 11.05.08, 17:36
Nowy kebab kolo elzbiety.. Co o nim myslicie? Jadl tam ktos? Jak
wrazenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:22
      to nie kebab tylko kebap tak przynajmniej napisano nad wejściem a
      tak wogóle to pustkami strasznie tam wieje
      • Gość: żołądek Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:40
        jedyny porządny kebab jest w rynku i tyle, reszta to interesy ciechanowskich
        byznesmenuf.
        • Gość: gosc Re: Kebab Hazir IP: 213.199.253.* 11.05.08, 22:54
          a dla mnie na pułtuskiej koło banku PKO
          • Gość: ! Re: Kebab Hazir IP: *.gprs.plus.pl 11.05.08, 23:12
            zdecydowanie tak, w mac jacku jest najlepszy kebab, w rynku juz dawno sie
            skiepscil, podobno kiedys tam w piwnicy mieli problem ze szczurami.. blee lazily
            wszedzie w piwnicy..
            • Gość: 34 Re: Kebab Hazir IP: *.gprs.plus.pl 11.05.08, 23:17
              poza tym w rynku jest bardzo arogancka obsluga, ktorej nic sie nie chce..
            • Gość: robec Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 13:58
              w rynku jadlem keba jakis miesiac temu,smakowac smakowal ale tak sie po nim rozchorowalem ze tragedia.i nie ja jeden mialem taka akcje z zarciem od nich .SZCZERZE NIE POLECAM!!!
          • Gość: robec Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 13:55
            masz racje najlepszy jest na pultuskiej.najlepsza reklama dla tego rodzaju baru jest fakt ze zawsze jest tam masa ludzi.
        • Gość: Bartwa Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:15
          Zgadzam sie z przedmówcami, najlepszy kebab jest w mac jacku, no ale fakt faktem
          zależy kto go robi, jedna wali mniej kapusty, druga więcej jedna mniej mięsa
          druga wiecej, to tez zależy jak im sie nałoży, no ale trza przyznać ze ten ma
          największe obroty i jest w miarę niezły podłóg innych, ale tez trzeba powiedzieć
          ze to nie są prawdziwe kebaby, tylko chodzi im o to zeby było w maire dobre ale
          nie duzo ma to wspólnego z oryginalnym kebabem. Chodząc ciagle do mac jacka bo
          tam w miare da sie cos zjesc ten kebab moze nam sie znudzić. Jest w ciechanowie
          bar o nazwie "Rajzenia" zaraz przy reporterze i koisku ruchu, schodzi sie na doł
          schódkami, jesli znudziły wam sie te kebaby z rynku i mack jacka idzcie tam,
          kebab robiony jest wogole inaczej, inne dodatki sa w srodku, inne sosy i smakuje
          wogole inaczej, oryginalnie, jest niezły, tani bo 7zł kosztuje w ciescie pita, i
          jeszcze pani ci go przynieszie do stołu na tależyku. JESLI ZNUDZłY WAM SIE
          KEBABY SMAKUJACE PRAWIE IDENTYCZNIE IDZCIE TAM A NAPRAWDE WYJDZIECIE ZADOWOLENI
          I NAJEDZENIA.
          pOZDRO
    • Gość: gosc Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 10:26
      swieta prawda, najlepszy na pułtuskiej, w rynku juz dawno przestalem
      jesc bo faktycznie obsluga do kitu i cienki kebab, a w tym turecki
      barze tu obok ogrodka piwnego to wogole tragedia, jakies turki
      podaja a kiebab taka mizernota ze szok, jeden plasterek pomidora
      jeden ogorka, surowka jakas gotowa kupna kapusta z marchewka i tyle
      jej co kot naplakal z drugiej strony to moze i dobrze bo ni w 5 ni w
      9 nie pasuje do kebaba, a o oliwkach czy tez serze feta to mozna
      sobie tylko pomazyc, a sos... szkoda gadac, pierwszy i ostatni raz
      tam jadlem, zreszta jakos malo higienicznie to wyglada tam..
      • Gość: LO Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 16:01
        ZGADZAM SIE KIEDYS KUPILEM DALEM LASCE KASE ONA NORMALNIE MI WYDALA I BEZ
        ZADNYCH REKAWICZEK ZACZELA MI PITE ZAWIJAC PAZURY DLUGIE ZERO HIGIENY W TYM
        KEBABIE !!!!W RYNKU TO KROLEWNY KAPUSCIARY HAHAH KAPUSTY NA MAXA I TROSZKE
        SKOREK W MCJACKU ZALEZY KTO ROBI JAK WIDZE TA PANNE Z TYMI KLAKAMI DLUGIMI
        CZARNYMI JAK MACHA NAD JEDZENIEM TO MISIE RZYGAC CHCE JAK MI KIEDYS KEBABA
        ZROBILA TO MIALEM 5 KAWALKOW MIESA I KAPUSTE !!!NAJLEPIEJ NIE DORABIAC ZADNEGO
        WLASCICIELA KEBABA HAHAH POZDRO :)
      • Gość: rondo Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 07:48
        skoro bar turecki to i Turek podaje nie?? :)
        poza tym w PRAWDZIWYM tureckim kebabie (a raczej kebapie) nie ma ani fety ani
        kapusty i sosów. Głównie mięso - wcale nie drobiowe jak w naszych ciechanowskich
        kebabach. Ale taki kebap by naszym polskim kubkom smakowym zupełnie nie pasował,
        więc ktoś cwany wymyślił podróbkę która się przyjęła.
      • Gość: ROBEC Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:03
        masz racje GOSC ze tu kolo ogrodka jest tragiczny,ale jadles kiedys oryginalego kebaba tureckiego?? niczym nie przypomina tego (nawet najlepszego dla nas ) co jemy u nas w ciechu.no i najwazniejsze jest z baraniny.
    • Gość: miernota Re: Kebab Hazir IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 16:17
      tia, najlepiej nikogo nie dorabiać, siać pszenicę i samemu robić mąkę, chleb
      itp, a w ogródku zbić kojec i stado świń hodować, a w garażu kury i
      jajeczka,żeby były. co za gadanie. zazdrościcie interesu czy jak?
      • Gość: jh Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 12:49
        JAK PLACE 7.5 ZA TEGO KEBABA TO MOGE WYMAGAC !KAPUSTE TO SE SAM WYCHODUJE HAHAHA
        • Gość: robec Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:06
          szczerz JH za 7,5 to bierzesz co ci dadza masz byc szczesliwy ze go juz masz i spadasz nie blokujesz kolejki ludziom ktorzy kupuja kebaby max albo tego rozmiaru,to oni maja prawo wymagac.to samo jakbys kupil popularne i mial pretensje ze nie smakuja jak marlboro.czaisz?!
        • Gość: sl Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 17:10
          www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=c1a2aee76c2c7140986dd4d864606061
    • Gość: turek z Turek A ja bym zjadł porządnej chinszczyzny .n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 16:09
      • Gość: gość Re: A ja bym zjadł porządnej chinszczyzny .n/t IP: *.centertel.pl 14.09.08, 21:37
        Zgadzam się że na pułtuskiej jest niezły kebab,ale ostatnio chodze
        do Rajzeni i jestem bardzo zadowolony
        • Gość: rafafa Re: A ja bym zjadł porządnej chinszczyzny .n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 07:41
          Dla mnie w RYNKU najlepszy smak, a na pułtuskiej wiecznie syf. Do pozostałych
          nie wchodzę. A co do obsługi to w każdym lokalu można coś zarzucić albo być
          zadowolnym.
      • Gość: sanka Re: A ja bym zjadł porządnej chinszczyzny .n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 15:54
        turek turka w d szturka
    • Gość: dere Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 21:01
      super jest ten kebap hazir,bardzo mi smakował
    • Gość: sesese Re: Kebab Hazir IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.08, 20:39
      mi już zakręciło się w głowie i w brzuchu od tych wszystkich kebabów. z jedzonka
      w naszym mieście mój brzuszek toleruje tylko pizze i zapiekanki...czasem jeszcze
      frytki
    • Gość: ania24 Re: Kebab Hazir IP: *.xdsl.centertel.pl 17.09.08, 10:14
      Ja bardzo polecan Kebe w Rynku obok "kamyczków". Jeśli ktoś woli
      mięso zamiast kapusty i chce zjeść naprawdę ostry kebeb to polecam.
      Mięso jest świetnie przyprawione, obsługa miła i normalne ceny.
      • Gość: Gość Re: Kebab Hazir IP: *.centertel.pl 05.10.08, 01:28
        Kebab w rynku był ok rok temu teraz jest okropny
    • Gość: ja Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 14:05
      kocham kebab
    • Gość: Nasrallach Re: Kebab Hazir IP: *.az.pl 06.10.08, 16:46
      Sram w kebab a wy to jecie ;)

Nasrallach z Damaszku
    • Gość: turdzilla Re: Kebab Hazir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 19:27
      www.wrzuta.pl/obraz/mcXZgRQOvl/kebab
      • Gość: Igor Re: Kebab Hazir IP: *.centertel.pl 09.03.09, 22:26
        Witam Nie wiem czy wiecie że w Rajzeni jest kebab na dowóz pycha
        podaje numer 511 055 152
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka