Gość: mamcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 18:28 Jakiego pediatrę byście polecili w naszym mieście, który przyjmuje prywatnie i nie leczy tylko i wyłącznie antybiotykami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mamcia II Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 18:56 żadnego naprawdę żadnego w tym mieście to co się dzieje w środowisku lekarskim jest nie do pomyślenia nie mamy tu żadnych powtarzam żadnych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
zarek35 Re: pediatra 05.09.08, 19:42 Polecałbym dr Kozar. Ale nie wiem czy już przyjmuje prywatnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia3 Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 01:14 co za głupi wpis mamci II. Jak łatwo napisać taką głupotę!!! W naszym mieście są dobrzy i niektórzy bardzo dobrzy pediatrzy. Ja swoje dzieci leczę u tych lekarzy. Nie podam nazwisk bo i tak znajdzie się jakaś mamciaII i zaprzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 20:03 Nie zgadzam się z moimi przedmówcami. Ja polecam Panią Doktor Soplińską, świetny specjalista, super podejście do dzieci, przyjmuje prywatnie i mimo że moje Dziecko wiele razy miało infekcje ani razu nie było leczone antybiotykami.Jeśli nie ma takiej potrzeby Pani Doktor ich nie przepisuje. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-mi Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:36 a mnie a teraz moje dzieci leczy dr. Skibniewska. Fachowiec super, zawsze bezbłędna diagnoza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta-ta Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 19:20 A co powiecie o pani Scharoch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 20:20 polecam doktor Ziombak przyjmuje w Poliklinice supre pediatra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 20:52 dr Scharoch jest bardzo dobrym specjalistą i godną polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: pediatra IP: *.ibd.gtsenergis.pl 08.12.08, 07:33 Ja również polecam dr Scharoch.Jest świetnym lekarzem,a jeśli chodzi o antybiotyki,to dla niej nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:01 a co sądzicie o dr Zalewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: pediatra IP: 213.199.253.* 10.12.08, 15:57 polecam dr Scharoch, super lekarz i zawsze trafia z diagnozą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: pediatra IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.08, 22:11 dr Skibniewska to mnie kiedys leczyła tylko antybiotykami dr Ziombak też czesto przepisywała mojej córce antybiotyk.Najbardziej zadowolona jestem z dr Kunkiel . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pediatra IP: *.chello.pl 01.01.09, 10:47 najgorzej jak ktos pisze w temacie, o ktorym nie ma pojecia...antybiotyki...jak trzeba to sie daje...w pewnych sytuacjach nie ma dla nich alternatywy. nie jest bledem w sztuce dac antybiotyk ale wszystko trzeba robic z umiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabracki Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 16:44 dabracki moze pomoze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsześ Re: pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 23:18 Ja polecam doktora który mieszka w ciechanowie, zawsze chodze do niego z moim pieskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 23:19 Ja też do niego chodzę z moim panem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 23:52 Ja do pani Kunkel zabieram i syna i psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamcia4 Re: pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.09, 01:30 polecam Doktora Adama Mojskiego, zawsze świetna diagnoza, jeszcze nigdy nie podał antybiotyków moim dzieciom (Rafałowi i Łukaszowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 06:31 a czemu tak boicie się antybiotyków??? Czy to są skutki, może propagandy??!! Jak trzeba, to trzeba!!! podać antybiotyk! Dlaczego Matki oceniają lekarza - pediatrę, u którego były z dzieckiem, czy dał czy nie dał antybiotyk!??? Kobiety! tak nie można myśleć! Antybiotyk to też lekarstwo! Jak trzeba to trzeba dać i już!! Wszystkie Matki, które boją się antybiotyków... POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 21:37 Ja polecam dr Kunkiel od lat leczy moje dzieci i czasami mnie jak zajdzie taka potrzeba to nawet i mojego męża..jest zawsze pod telefonem i nie robi problemów a z laryngologów polecam dr Tabor mieszka i leczy w Płońsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja dr Rudzka Dybała, opinie??? IP: *.play-internet.pl 09.01.14, 10:00 jakie jest Wasze zdanie o tej pani dr?? CHodzi o leczenie zaburzeń neurologicznych , napięcia mięśniowego??? jaki jest koszt wizyty w Eskulapie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr Rudzka Dybała, opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 17:09 bardzo mila i dobry lekarz, byłam u niej z moją mała, dokladnie przebadała i sprawdzila wszystkie odruchy. koszt wizyty to 150 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: dr Rudzka Dybała, opinie??? IP: *.cnow.pl 04.07.14, 22:11 Dr Rudzka Dybala, lekarz miły ( nie dziwne bo wizyta kosztuje 150 zł) byliśmy trzy razy i nie odkryła napięcia mięśniowego!!'nie polecam!!!!!. Teraz jeździmy do centrum zdrowia dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dr Rudzka Dybała, opinie??? IP: *.centertel.pl 20.11.14, 11:16 Co myślicie o Dr Krępskiej? przyjmuje w przychodni na Armii Krajowej. Jestem w ciąży i poszukuje dobrego pediatry dla mojego maluszka. Wiem że pani Krępska ma swoje lata liczę też na jej doświadczenie. A co wy o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
motyl-1980 Re: dr Rudzka Dybała, opinie??? 20.11.14, 13:08 Dr.Krępska powinna odejść na emeryturę.Nie polecam,kilka lat temu chodziłam do niej z Synem,długo to nie trwało.Podobne doświadczenia mają moje znajome. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dr Rudzka Dybała, opinie??? IP: 213.199.253.* 20.11.14, 17:49 Każdy inny lepszy niż Krępska. Czepliwa arogancka zakochana w sobie osoba. Zero podejścia do dzieci . No chyba że usiądzie wystraszone w bezruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaogon88 Re: pediatra 20.08.15, 06:31 Witam, ponawiam to pytanie. Może coś się zmieniło od tego czasu? Jaki pediatra najlepszy? Prywatnie lub państwowo. Również zależy mi na lekarzu, który nie przepisuje przy każdej wyższej temperaturze antybiotyków i który przy okazji nie jest aroganckim bufonem traktującym pacjenta (czy też rodziców pacjenta) jak ciemnych ludzi, którym, ponieważ nie skończyli medycyny, można wszystko wmówić i nie słuchać ich argumentów. Czy w Ciechanowie znajdę takiego pediatrę? Odpowiedz Link Zgłoś
projekt-365 Re: pediatra 20.08.15, 17:51 Ignoruje Cię jakiś lekarz...? Hmmm ciekawe dlaczego...? Odpowiedz Link Zgłoś