koyote11 09.10.08, 11:47 Może ktośz was ma jakieś informacje dotyczące szczeniąt? czy ktoś z was bądź waszych znajomych ma jakieś szczeniaczki na oddanie/sprzedanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: Pieski - Szczeniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:54 Zapytaj w schronisku : 023 6111359, najlepiej po 7 rano lub przed 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Pieski - Szczeniaki IP: *.ols.vectranet.pl 09.10.08, 22:40 a interesują Cię jakieś rasowe czy zwykłe kundelki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koyote11 Re: Pieski - Szczeniaki 10.10.08, 12:10 zalezy co kto ma do zaproponowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Pieski - Szczeniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 16:11 Hmmm, to ja bym ci chyba nie sprzedała pieska. Co to jest - zależy co kto ma? Nie jesteś zdecydowana? Kupujesz w ciemno? A moze na dalszy hadel???? Odpowiedz Link Zgłoś
koyote11 Re: Pieski - Szczeniaki 10.10.08, 16:29 boze ale ty jestes nietypowo madra<lol2> hahaha ja chce po prostu pieska jakiegos dla siebie nawet moze byc kundelek;) nie zastanawialem sie nad ras... piesek to piesek...chce pieska i tyle a ty wcale nie musisz mi go sprzedawac 3m nara p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Pieski - Szczeniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 17:53 Widzisz ale tu nie chodzi o to że chcesz, obojętnie jakiego. Chodzi o to ze musisz wiedzieć jakiego chcesz, duzego - bo masz warunki, małego-bo masz skromne warunki, spokojnego - bo masz podobne usposobieie, aktywnego pas - bo powiedzmy lubisz ruch. O to mi chodzi. Nie mozna tak po prostu wziąść psa, bo chę. A jak ci nie podpasuje jego wielkość, temperament itp to co ? oddasz do schroniska, przywiążesz w lesie? Pomysl o tym, bo i tak za duzo jest bidul w schronisku i tych bezpańskich. Posiadanie psa trzeba przemyśleć, aby potem nie załowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Pieski - Szczeniaki IP: *.ols.vectranet.pl 10.10.08, 18:34 kilka dni temu oszczeniła mi się suczka asy kundelek ale bardzo ładna ;) malutka o puszystym futerku Odpowiedz Link Zgłoś
gacek009 Re: Pieski - Szczeniaki 12.10.08, 09:26 A ja tam swojej suczki nie planowalem, nie przemyslalem - po prostu znalazlem pod blokiem - i jest! I nie wiedzialem jakie ma usposobienie, czy bedzie duza, czy mala - po prostu wiedzialem, ze musze sie nia zaopiekowac... Jesli ktos szuka pieska to na pewno najlepiej udac sie do Pawlowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Pieski - Szczeniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 09:40 Ładne pieski kundelki ma Pan Kołakowski z Gostkowskiej 48 Odpowiedz Link Zgłoś