Dodaj do ulubionych

SALON RUDNIK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 20:58
Nawiazując do tematu o Budmat auto.Drodzy Państwo jezeli nie wiecie
co to nieprofesjonalizm i brak
kompetencji to przejedżcie sie do salonu RENAULT RUDNIK w
Ciechanowie. Mnie po ostatniej wizycie trafił szlak. Moja noga na
terenie tej stacji już nie stanie.
Obserwuj wątek
    • magik1985 Re: SALON RUDNIK 24.10.08, 21:02
      "a co się stało się" ze tak zapytam?
      • Gość: monika Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 23:17
        Też jestem ciekawa co się stało
        • Gość: MACIEK Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 09:29
          też chce wiedzieć CO SIĘ STAO
          • Gość: ZAGOTOWANY Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 20:40
            Jestem małym przedsiebiorcą kóry chcac zakupic auto w tym salonie,
            skierowałem kilka pytan do obsługi handlowców. miedzy innymi jakie
            odliczenia sa od aut typowo osobowych otrzymałem info- żadne
            podobniez zmieniły sie przepisy o dziwo w tym roku " zero "vat
            odliczenia od takich samochodów( a księgowa mi mówi zę 60% nie
            wiecej jak 6 tys.), gdy zapytalem o kredytowanie dla
            przedsiebiorstw to kredyt jest tym samym co leasing. Obsługa
            handlowa nie zna podstawoych zasad sprzedazy kredytowej czy
            leasingowej. A mistrzostwem było jak zechciałem zakupić auto z
            silnikiem diesla a pani z obsługi sprzedazy nie wiedziała jaki to
            silnik i musiała dopytywac pozostałej załogi. Pytajac o cokolwiek
            wszystkie informacje byly sciagane z internetu i jestem przekonany
            iz handlowcy nie wiedzieli nawet o czym czytają. Jedynie ratował
            cala sytuacje usmiech na twarzach który panował do mojego wyjścia z
            tego salonu.
            • Gość: słonko Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 21:33
              przesadzasz czlowieku trzeba bylo im tam wygarnac a nie! piszesz na forum !
            • Gość: Robaczek Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 15:36
              Nawiązując do wypowiedzi o niekompetencji pracowników działu
              handlowego w Renault Rudnik to w pełni się zgadzam i potwierdzam!
              Ale jak mogło być inaczej? ...skoro Romanowski już tam nie pracuje a
              obecny skład handlowców to raczej raczkujące niemowlaki w tej
              dziedzinie???
            • Gość: Zdziwiony Re: SALON RUDNIK IP: *.wolomin.net 13.12.08, 13:19
              No i po co się tu męczysz? Jak wszystko wiedziałeś to po diabła
              jeszcze pytasz. Taki cwaniak jesteś? A może lubisz komuś dokopać?
              Nie każdy miał to nieszczęście urodzić się omnibusem. Pewnych rzeczy
              czasami trzeba się nauczyć.
    • Gość: klient Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 22:13
      Ma Pan rację w "SALONACH" i nie tylko tym panuje zasada "UŚMIECH DO
      KLIENTA" ale już wyjaśnienie czegoś klientowi to problem.Nie wiem
      ile Ci ludzie zarabiają za "wtórny analfabetyzm" ale tak jest w
      wielu miejscach gdzie chcemy sie dowiedzieć coś o przedmiocie
      zakupu.Mnie Pani w salonie Renault w Warszawie chciała zaimponować
      zagadką gdzie jest umiejscowiona dzwignia do otwierania maski
      samochodu???!!!.Jak zapytałem gdzie jest zbiorniczek z olejem do
      przekładni kierowniczej ..zaniemówiła i wołała o pomoc kolegę, który
      powiedział, że jest tam wspomaganie elektryczne i nie ma żadnego
      zbiorniczka. Oczywiście skłamał co mu wytknąłem ...żadnej
      reakcji.Zapytałem o to bo przy zakupie poprzedniego samochodu nie
      sprawdziłem poziomu płynów ( było za mało oleju w przekładni
      kierowniczej i płynu hamulcowego ).A przed wydaniem nowego samochodu
      był dokonany tzw. przegląd zerowy.
      Proponuję zmienić "SALON".
      • Gość: ZAGOTOWANY Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 17:49
        I tak uczyniłem zmieniłem salon, zakupiłem auto w innym salonie.
        Lecz kupowałem juz auto w tamtym salonie wczesniej byłem
        zadowolony, myslałem, ze i tym razem bedzie tak samo.
        • Gość: Rozczarowany Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 18:03
          Ja również posiadam samochód renault i co mnie zdziwiło ostatnio, że wszyscy są
          tam nowi, mało się znają - da się to odczuć w rozmowie, nadrabiają tzw.
          uśmiechem aby tylko szybciej się pozbyć klienta, a ceny kosmiczne. Co prawda
          nawiązuję tutaj do serwisu.
        • Gość: tomek Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.08, 18:04
          Ciekawe Waszyński i koleżeńska spółka nie potrafili Ci doradzić,a pracowali tam
          wspaniali ludzie.Na drugi raz zaczynaj od mechaników oni dorabiają troszkę na
          boku więc na pewno odpowiednio Ci doradzą.Pozdrawiam.
          • Gość: Robert Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 18:45
            lecz mechanicy tez mają o sobie wysokie mniemanie jak i stawki które
            biora i nie sa słowni jak sie umawiaja.
          • Gość: Wierny klient Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 15:49
            Co do poprzedniej ekipy to faktycznie dało się odczuć,że już jej nie
            ma!!! ...ci niezdecydowani i nieprofesjonalni pracownicy teraz to
            jakaś zmora tej firmy!!! Poprzednio to aż chciało się tam
            jechać,miła i profesjonalna obsługa, na dzień dobry uśmiechnięta
            Pani Ula,zawsze ktoś pomógł,wytłumaczył, to już nie ta sama firma
            bez Pani Uli,Marka, Grzegorza,Czarka!!! Nikogo już tam nie ma
            wchodzi sie i same nieznajome twarze i w dodatku niekompetentne...a
            szkoda!
            • Gość: any Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 15:12
              nie chwal POPRZEDNIEJ ekipy bo była totalnie DO DU.. . Nie chce mi
              się rozpisywać o niekompetencji poprzednich pracowników, bo aż mi się
              gotuje... . super że tam nie pracują już !!!
        • Gość: zorientowana Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 20:24
          Ja wiem co sie tam wydarzylo owiane jest to jednak mgielka
          tajemnicy,ktora raczej nie opadnie.
          • Gość: michal Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.08, 11:09
            To skoro jesteś tak bardzo zorientowana co się tam wydarzyło to napisz na forum,
            a nie piszesz nam o mgiełce.
            • Gość: Jacek Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 20:06
              Z tego co mi jest wiadomo i co sie rzuca w oczy przyszedł gość,
              który nie posiada jakiejkolwiek wiedzy na temat motoryzacji i
              kierowania załogą. I udaje iz posiada wielka kulturę osobista,
              której ze wszystkich osób najwiecej mu brakuje. Z nikim nie umie sie
              dogadac i oni odmówili z nowym kierownikiem współpracy.
              • Gość: Grzegoż Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 12:47
                Mnie się wydaje,że po tym jak dyrektor Pan Tomasz Goryszewski odszedł do skody
                to Renault w Ciechanowie padł na ziemie.
                • Gość: gość Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 13:23
                  a jak tam mechanicy cały czas dzielnie na straży stoją pan Marcin S. i pan Marek
                  B. ???

wogole to słyszałem tez ciekawą historię, mój znajomy wybrał sie tam jakiś czas
                  temy z CV (w wakacje chyba jeszcze) został zaproszony na rozmowe i chyba
                  szanowny pan. Rudnik na rozmowie powiedział że jeżeli do 17 przyprowadzi klienta
                  ktory kupi u niego samochód to dostanie prace... dziwne metody rekrutacji...
                  oczywiscie znajomy wyszedł...
                • Gość: :) Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 13:59
                  Ja piszę odnośnie Pana Grzegorza, który nawiązał do pana Goryszewskiego -
                  dziwne, nie potrafi Pan nawet poprawnie napisać swojego imienia :)))
                  • Gość: ktoś Re: SALON RUDNIK IP: *.chello.pl 06.11.08, 20:52
                    Pana Goryszewski ..... szkoda gadac bez komentarza.
                    • Gość: Ja Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.08, 22:12
                      Czemu szkoda gadać??? Napisz, a nie zaczynasz i nie potrafisz albo nie masz
                      odwagi skończyć.
              • Gość: DAWID Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 09.11.08, 22:50
                Ten człowiek jest moim zdaniem beszczelnym typem, który nie szanuje swoich klientow,co odczułem na własnym przykładzie. Przez tego beszczela musze naparawiac swój samochod w W-wie. Nie wiem ile musiał jednorazowo sprzedać samochodów na rozmowie kwalifikacyjnej, ale chyba dużo, bo kultury to mu mocno brakuje. Gratuluję wyboru Dyrektora Panu RUDNIKOWI. Oby tak dalej, a nikt wiecej tam nie bedzie jezdził naprawiać swoje auta!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Ciekawski Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.08, 12:59
                  Jeżeli mogę się zapytać czemu naprawa samochodu aż w W-wie coś zepsuli w renault
                  w Ciechanowie?
                • Gość: GRZEGORZ Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 09:53
                  ZARAZ ZARAZ Dawidzie o którym dyrektorze mówisz ?
      • nowa33 Re: SALON RUDNIK 25.04.19, 13:57
        1600zl zarabiają i po godzinach zostają za darmo taką opinię Rudnik ma we wszystkich salonach
    • Gość: obiektywny Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 11.11.08, 19:07
      faktycznie nie wszyscy robią dobre wrażenie jak o coś ich się
      zapyta, lecz pracownicy są nowi. Oceniajmy ich za kilka miesięcy.
      Ponadto czy wcześniej było tak różowo... ?
    • Gość: Klient Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 20:03
      Różowo nie było lecz mozna bylo przynajmiej załatwić wszystko od
      ręki. W miare swoich mozliwosci. Widac było że sie starali. A
      teraz klapa.
    • Gość: krzysiek Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 20:06
      Dawid dogadaj sie z mechanikami po godzinach. robia po sasiedzku w
      warsztacie
      • Gość: Ja Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.08, 20:41
        Krzysiek, a Ty chyba za dużo wiesz. Skoro wiesz nawet gdzie robią. Podejrzane.
        • Gość: Krzysiek Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:36
          Wiem bo naprawiaja kolezce samochód. Czyli wiem gdzie go worzę
          poodbiór. Wyjasnione.
          • Gość: xxx Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 17:45
            jesli to te renault na pultuskiej to porazka.... Mialem z nimi przygode.
            Pracujac kiedys w jednej firmie, zdazylo sie iz jednej z pracownic w mojej
            firmie zepsulo sie auto, zostalo laweta przywiezione do tegoz salonu.
            Pojechalem tam i wiedzac ze zatarla sie pompa paliwa (auta mialy instalacje
            gazowe) wiedzialem jak mam odpalic te auto aby ona wrocila nim do domu (a
            kilometrow miala)
            No ale stado baranskich mechanikow stwierdzilo ze sie nie da, potem ze nie mozna
            do serwisu a jeszcz epotem ze niby oni juz rozebrali...
            W.... sie tylko i powiedzialem pare slow i pojechalem ja odwiezc...
            Gdyby jednak bylo to moje auto napewno nie puscil bym im tego plazem....
            Wiedze to oni maja ale w .....
            • Gość: wyrozumiały Re: SALON RUDNIK IP: *.centertel.pl 12.11.08, 23:28
              czytam wasze wypowiedzi na forum i sie załamuje, w salonie sa nowe twarze i to
              widziałem na własne oczy, ludzie sie uczą, a czy wy odrazu w swoich dziedzinach
              byliście mistrzami daje glowe, że nie wiec zastanówcie sie czasem co piszecie
              oczywiscie co nie którzy mnie akurat tam bardzo miło obsłużono i cenie to ze
              nowi pracownicy sie nie wstydza tego ze sa tu od niedawna
              • Gość: xyz Re: SALON RUDNIK IP: *.centertel.pl 12.11.08, 23:33
                ja przyłechałem go tego serwisu z warszawy, żaden serwis w warszawie nie chciał
                zająć się naprawą mojego auta, tu natomiast działania naprawy mojego auta były
                natychmiastowe czemu inne salony odmówiły ,tego nie wiem....
                • Gość: Klient Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 14:03
                  Jak jesteś taki "wyrozumiały" to zadzwoń do nich i umów się telefonicznie na
                  przegląd. Niech udzielą Tobie informacji co będzie wykonywane i jaki koszt
                  przeglądu??? Bo ja dzwoniłem się umówić ze swoim autem i nie uzyskałem takich
                  informacji, spławiono mnie, że w ciągu 10 minut do mnie oddzwonią do dnia
                  dzisiejszego cisza, a przegląd zrobiłem w Nidzicy i o wiele taniej. Polecam.
              • Gość: jeden taki Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 15:04
                Od nauki zawodu są szkoły a nie eksperymentowanie na żywym ciele
                klienta tym bardziej, że samochód to nie zabawka dziecinna.
                Gdzie ci po szkołach markietingu, po technikach samochodowych?
                Obawiam się, że w szkołach markietingowych nauczyli się jedynie
                usmiechu zaś w technikach nawet nie doszli do prawidłowego pomiaru
                suwmiarką. Wiem trochę na ten temat z obcowania z takimi
                absolwentami.
              • Gość: qwerty Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 21:00
                Hmm... Faktycznie można spróbowac byc wyrozumiałym. Ciekawe czy taka sama wyrozumiałosc zagoscila by w Twoim sercu gdyby lekarz na dyzurze nie wiedzial co ma robic??
                • Gość: poziom Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 02.04.09, 23:16
                  mało trafne porównanie... rzekł bym...ŻENUJĄCE
                • Gość: poziom Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 11.05.09, 00:33
                  rzeczywiście... trafne porównanie. Jak można takie głupoty pisać ?
            • Gość: gosc Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 13:35
              miałeś okazję podwieżć panią, pogadać itp, itd
              • Gość: stardiagnosis Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 07:29
                wiec renault na pułtuskiej upada, podobno do lutego będzie otwarty ....
                • Gość: gość Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 11:08
                  he he nowy pan kierowniczek rozwalił salon
                  • Gość: / Re: SALON RUDNIK IP: 94.254.180.* 16.12.08, 19:09
                    Ciężko chłop nad tym pracuje ;)
                    • Gość: ODP Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 10:58
                      OJ TAK KIEROWNIK Z TEGO SALONU TO WYJĄTKOWO PRZYKRY GOŚĆ...
                      ŻE TEŻ RUDNIK JESZCZE GO NIE WYWALIŁ .
                      • Gość: / Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.09, 15:34
                        skąd wiecie, że tylko czynny jest do lutego??? Bo o ile mi wiadomo to kierownicy
                        poodchodzili sami, a ta cała sytuacja renówki to sprawa nowego pana dyrektora.....
                        • Gość: Gość Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 08:38
                          najgorzej jak ktoś pisze o dwóch firmach ciechanowskich(które pewnie w jakiś
                          sposób zna)i używa różnych podpisów.Nie stać cię na trochę odwagi.
                      • Gość: olany Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 22:46
                        W wołominie szef srewisu to równie przykry gość, dziobie coś non
                        stop w swiom komputerku i zlewa klientów
    • Gość: ja45 Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 16:10
      popieram zgadzam sie
      • Gość: / Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.09, 20:17
        Zna te firmy i w dodatku pisze plotki :)
        • Gość: stenia Re: SALON RUDNIK IP: 79.191.188.* 25.01.09, 09:27
          HE HE CIEKAWE KIEDY Z RENAULT POLSKA DOPATRZĄ SIĘ ŻE NIE MA TAM
          WYSZKOLONYCH LUDZI I CO IM NA TO ODPOWIE PAN DYREKTOR.
          • Gość: Gość Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 11:58
            Pewnie bedzie bronił kompetencji swoich miernych pracowników.
            Zresztą sam ich zatrudniał- co świadczy tez o nim.
          • Gość: Henio Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 11:14
            A pani Stenia to widzę zorientowana że istnieje taka instytucja jak Reno
            Polska(swoją drogą to ciekawe)i że mogą oni ukarać salon za brak
            wykwalifikowanej kadry.Pani Stenia to chyba musiała pracować w salonie a teraz
            jej szkoda.
            • Gość: stefan Re: SALON RUDNIK IP: 194.181.109.* 27.01.09, 21:08
              Nawet jeśli Stenia tam pracowała to dobrze że nie została ostatnią
              która gasi światło!!!
              • Gość: klient Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:47
                Rudnik przy takiej kadrze nawet nie bedzie wiedział kiedy mu nowy
                dyrektor zupełnie zgasił swiatło i nie zostawił iskierki nadziei.
              • Gość: Henio Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:49
                Póki co światło tam się świeci,ale widzę że ludziom tylko zależy żeby się ktoś
                pośliznął.A budmat niby taki wspaniały,a wystarczy porozmawiać z ludźmi o
                zarobkach i jakoś szybko się cisza robi.
                • Gość: xxx Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 18:09
                  To zależy z kim w tym Budmacie rozmawiasz, każdy ma tam tyle ile sobie sam
                  wynegocjuje, a poza tym ta firma dopiero się rozwija, wszystko przed nimi; a
                  Rudnik niedługo spakuje swoje manetki i to jest kolosalna różnica.
    • Gość: aaa Re: SALON RUDNIK IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 17:45
      Ludzie się pozwalniali bo widocznie się nie nadawali :)
      • Gość: Lolo Gzyms Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 23:34
        Tak jasne masz pojęcie! Ludzie się pozwalniali bo konkurencja na
        rynku lokalnym nie śpi, po co zatrudniać kogoś niezorientowanego,
        dyletanta w temacie skoro Pan R ma wspaniałych kompetentnych ludzi
        których wyszkolił ,ale nie potrafi zmotywować i uszanować, trzeba
        przejąć te osoby do swoich firm i się rozwijać. Niestety jeśli mowa
        o rozwoju to salon przy Pułtuskiej przypomina trochę tonący okręt,
        sternik puścił ster, do steru dorwał się dyrektorek i kręci to w
        lewo to w prawo, załoga skacze do głębokiej wody jeden, drugi,
        trzeci i okręt idzie na dno niestety....................
        • Gość: tomek Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 23:41
          A kto jest tym dyrektorkiem
          • Gość: poziom Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 15.03.09, 23:06
            nikt nic nie wie, sami niby klienci... a dyskusja gorąca. Coś mi się
            wydaje że całe towarzystwo się zna... i to wcale nie najgorzej :)
        • Gość: zys Re: SALON RUDNIK IP: 94.254.147.* 05.04.09, 15:36
          sternik może nienajlepszy ale załoga się dzielnie trzyma i nie pozwoli by statek
          zatonął, widać, że ktos tu dobrze zna struktury firmy czyżby były pracownik.....
          • krokodyl272 Re: SALON RUDNIK 20.04.09, 22:26
            Byłem dziś w "salonie". Miałem wolne, chciałem obejrzeć auta i w ogóle.
            Obsługiwał mnie pewien pan. Porażka... Po pierwsze wypadałoby się jakoś ubrać do
            pracy. Nie w garnitur od Armaniego, ale jak spojrzałem na wytarty do białości,
            sztuczno-skórzany pasek w spodniach kogoś, kto stoi obok nowiutkich samochodów i
            ma je sprzedawać, to jakoś mi to nie pasowało. Pan nie mógł mi wydrukować
            cennika, bo mu drukarka coś marudziła (biegał do niej kilka razy). W tym
            "salonie" nie ma nawet folderów reklamowych... (Gdy o takowy poprosiłem, okazało
            się, że nie dysponują) Ludzie! Ręce opadają... :) W tym samym czasie inny pan
            (chyba od serwisu) obsługiwał jakichś ludzi na zewnątrz i gdy wrócił do
            "salonu", to jego pierwsze zdanie brzmiało: "no ja pierd... ...dzielę". Chyba
            nie dokończył zdania w zamierzonej wcześniej wersji tylko dlatego, że nie
            zobaczył... I jak oni chcą funkcjonować na rynku z takim podejściem do klienta?
            • Gość: Biedronka:) Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:47
              ...moim skomnym zdaniem to problem nie tkwi w pracownikach tylko w
              motywowaniu ich przez ich dyrektora...to nie ich wina że nie mają w
              salonie folderów reklamowych! ...a co do tego paska to może zarobki
              w Renault nie pozwalaja na zakup drogiego paska:(...lub nawet
              taniego nowego:(
              • krokodyl272 Re: SALON RUDNIK 22.04.09, 20:54
                Koło się zamyka. Nie sprzedajesz samochodów -> nie dostajesz prowizji -> nie
                masz na nowy pasek -> słabo się prezentujesz -> klient ci nie ufa -> nie
                sprzedajesz samochodów -> nie dostajesz prowizji... :)
                • Gość: Biedronka Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 10:32
                  ...krokodylu272 co Ty na to,że sprzedawcy nie dostają prowizji od
                  sprzedaży??? ...więc jest sprzedaż->nie ma prowizji->nie kasy na
                  pasek...
    • Gość: niemiec Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:19
      nie kupujcie francuzów
      • Gość: ktos Re: SALON RUDNIK IP: *.chello.pl 19.05.09, 09:34
        niemiec ma racje francuzy to gó...
      • Gość: Piotr Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 19.05.09, 19:35
        Czy ja wiem czy francuskie takie złe?
        Jeżdżę PEUGEOTEM 406 2,0 HDi z 2000 r. przebiegu 240 000 nic się nie
        dzieje...nie było żadnych napraw, lakier idealny.
        Jeśli mówimy o nowych samochodach to jasne, że nowy niemiec lepszy, ale jeśli ma
        kupić sprowadzonego niemca z rzekomym, np. 180 000 przebiegu, to zdecydowanie
        wybiorę francuza.
        • Gość: K.K. Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:17
          Był dyrektor ,nie ma dyrektora.Kto następny na stołek do tonącego okrętu???????????
          • 2401fobo Re: SALON RUDNIK 22.06.09, 13:26
            Dawny kierownik podobno na zwolnieniu i juz nie wróci. Podobno
            rzadzi teraz młody Rudnik
            • Gość: M.A. Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:41
              Kto by tu nie rządził to lewuszkę i tak można zrobić na warsztacie.
              • Gość: poziom Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 23.06.09, 21:24
                na warsztacie to pikuś ,ale co się dzieje za płotem u sąsiada po
                16.00
                • Gość: M.A. Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:21
                  O rety tam to się dopiero dzieją kabarety!!!!
                • Gość: poziom Re: SALON RUDNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:09
                  proszę nie podszywać się pode mnie !!!!!!!!
                  • Gość: pytanko Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 19:17

TZN. pod kogo?
                    • Gość: ZZA Płota Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 21:05
                      A wszystkim zal dupę ściska. Skoro wiedza ze cos się dzieje za
                      płotem to widocznie sami tam naprawiacie. Jezeli komus nie pasuje to
                      niech jedzie na serwis i wszycho po co ta cała pogarda.
                      • Gość: Wacek Kebab Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 23:02
                        Panie Starszy i spółka, czytacie to forun czy nie?? Zaglądacie
                        troszkę?? Smutno jakoś się zrobiło.Jak tam dyrektorek ozdrowiał, a
                        taki dobry miał być i co??
                        • Gość: Moniczka Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 13:41
                          Pana dyrektora to juz dawno nie ma:((( ...teraz jest juz nowy... syn
                          prezesa:) ...ale czy lepszy??? ...tego nie wiem!!!
                          • Gość: hello baby Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:52
                            nikt nie przebije pana prezesa, tylko on zdołał rozbić łajdaczenie
                            się prawie wszystkich pracowników tzw. starej załogi, wstyd kochani,
                            szumi o was na mieście
                            • Gość: Andrzej Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 21:42
                              Jestem już byłym klientem tej placówki ponieważ ten salon bez pana
                              Marka i pana Czarka jest zwykłym garażem wktórym stara się coś
                              klientowi wcisnać lub " naprawić".
                            • Gość: Moniczka:) Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 14:49
                              Nie mam pojęcia skąd masz takie informacje "hello baby" ale moim
                              skromnym zdaniem to takie osoby jak ty powinny się właśnie
                              wstydzić!!!Co z kim i w jakim celu robili dawni pracownicy to ich
                              sprawa osobista!!! ...i obsmarowywanie kogokolwiek w ten sposób na
                              forum to jest dopiero świństwo!!! Może warto przyjżeć się najpierw
                              sobie dopiero potem oczerniac innych:) WSTYD HELLO BABY:(((
                              • Gość: prezes Re: SALON RUDNIK IP: 89.108.245.* 05.11.09, 22:13
                                Podzielam zdanie,z tego co mi wiadomo to ta "stara ekipa" odeszła pewnie już
                                ponad półtora roku temu,a tu baby pisze że głośno o kimś na mieście,trochę słabo
                                z twoim refleksem.A ponadto co komu do tego co tam się działo,ważne jest to
                                dzieje się teraz....a to każdy widzi.
                                • Gość: Moniczka:) Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 13:04
                                  Dzięki za wsparcie PREZESIE:)...najwyrażniej baby chciała komuś
                                  zaszkodzić!:((( ...nie tędy droga!!! Takie sprawy jesli wogóle miały
                                  miejsce powinny załatwiać między sobą wyłącznie osoby bezpośrednio
                                  tym zainteresowane!!! ...no coż tylko współczuć baby tej
                                  złośliwości!!! ...godne to pozałowania i tyle!!!
                                  • Gość: hello baby Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 14:49
                                    niech faktycznie wstydzą się ci ci się łajdaczą, jak napisał łakomy,
                                    a mnie niech w dupę pocałują-i tak napiszę co zechcę, w końcu to
                                    forum jest po to, żeby swobodnie wyrażać swoje uwagi, prawda?
                                    a jak się pojawią zainteresowani wątkiem to też coś dopiszę
                                    pikantnego, czyli prawdziwego!
                              • Gość: łakomy Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 08:06
                                Nie denerwuj się Moniczko, bo jeszcze inni gotowi pomyśleć, że i ty
                                jesteś w to zamieszana...a wstydzić się powinni ci, którzy się
                                łajdaczą, jak to baby napisała. co do profesjonalizmu starej załogi
                                nic nie można zarzucić, byłem tam parę razy i obsługa była ok.
                • Gość: Paweł xx Re: SALON RUDNIK IP: 195.116.169.* 17.01.10, 04:32
                  Słyszałem co się dzeje,na serwiśie u Rudnika mechanicy pracują 24
                  godzin na dobę.Dorabiają się chłopacy.Ktoś musi jak nie Rudnik to
                  oni.
                  • Gość: zbysio 33 Re: SALON RUDNIK IP: 195.116.169.* 17.01.10, 04:37
                    Co szkodujesz chłopakom , myślą jak oskubac szefa, to nie takie
                    proste . Kombinują kombinują jak stara załoga Oni to mieli głowe do
                    tego.
                  • Gość: Andrzej Re: SALON RUDNIK IP: 195.116.169.* 17.01.10, 04:43
                    Ja to niechce tych mechaników zadarmo i za płotem i serwisie takie
                    same papraki. Jestem w salonie chce naprawic samochód a wychodzi
                    wszechwiedzący mechanik chwali się "co to nie on" Tak szykował ten
                    samochód, że tylko dołożyłem do tego interesu ,
                    • Gość: KOKO salon rudnik wołomin IP: *.chello.pl 18.01.10, 11:23
                      RENAULT RUDNIK W CIECHANOWIE MA JESZCZE RECE I NOGI NATOMIAST CO SIE
                      DZIEJE W WOŁOMINIE LUDZKIE POJECIE PRZECHODZI NIE POLECAM TEGO SERWISU
                      NIKOMU SZEF TEGO PIERDOLNIKA TO ZWYKLY OSZUST I CHAM TAK MI
                      POLAKIEROWALI SAMOCHOD A DOKLADNIE DRZWI KIEROWCY I PASARZERA ZE
                      SAMOCHOD BYL W TREZCH KOLORACH A ON NA TO ZE TO SLONCE INACZEJ
                      PADA.KIEDYS TEZ ROBILEM TAM SKRZYNIE BIEGÓW NIE DOŚĆ ZE ROBILI JA
                      PRAWIE 3 TYGODNIE TO I TAK ZLE ZROBILI.OGOLNIE MOWIAC NIE POLECAM!!!!!
                      • Gość: misiek Re: salon rudnik wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 12:10
                        PANIE I PANOWIE PROSZE OMIJAC TEN SALON KILOMETROWYM ŁUKIEM. ROBIA Z
                        CIEBIE TAM BAŁWANA, CHCA WYCIAGNĄC OD CIEBIE JAK NAJWIĘCEJ KASY A
                        USŁUGI STOJA NA ZEROWYM POZIOMIE. WSTAWIŁEM TAM MEGANA NA NAPRAWĘ PO
                        STŁUCZCE AUTO MAM W 2 KOLORACH A DO MICH NIC NIE DOCIERA ŻE JEST ŹLE
                        CYTAT "PANIE JAK WYSCHNIE LAKIER I SIĘ UTWARDZI TO SIE POPRAWI SAMO"
                        ALE TO JESZCZE NIC W PORÓWNANIU Z MECHANIKAMI. TO SA BOGOWIE DO NICH
                        NIC NIE DOCIERA. OGULNIE NIE POLECAM. OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!!
                        • Gość: Toyota Re: salon rudnik wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 19:57
                          witam,misiek najpierw dowiedz sie czegos o tym co mowisz a nie sapiesz sie na temat na ktory masz zerowe pojecie!!!Pracuje w tym zawodzie i wiem jak to jest,5 lat temu stosowalo sie inne lakiery a teraz jest wymog stosowania innych i najlepszy lakiernik z gowna nie zrobi cuda..masz sam przyklad po swoim mozgu.A jesli chodzi o mechanikow ktorzy przechodza szkolenia i maja wieloletnie doswiadczenie tlumacza ci ze jest tak a nie innaczej to zrozum a nie probujesz byc lepszy chodz w glowie masz gowno...
                          • Gość: wladzio Re: salon rudnik wołomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 13:45
                            to może ktoś poda namiary gdzie serwisować reno po okresie gwarancji w okolicach
                            ciechanowa
                            • Gość: Poziom Re: salon rudnik wołomin IP: *.ibd.gtsenergis.pl 20.04.10, 17:23
                              Zawsze po 16, obok serwisu w zakładzie mechanicznym, znajdziecie
                              panów z Renault,idzie sie z nimi dogadać na naprawę i przegląd,
                              • Gość: klient Re: salon rudnik wołomin IP: *.ibd.gtsenergis.pl 06.05.10, 17:37
                                Chciałbym wszystkich przestrzec przed tymi mechanikami co pracują
                                obok serwisu,ostatnio wymieniali mi rozrząd ale włożyli mi używane
                                rolki napinaczy,dobrze że kolega sie zna i zobaczył jaki chłam mi
                                włożyli ,z daleka od nich.
                              • Gość: poziom Re: salon rudnik wołomin IP: 213.199.253.* 21.05.10, 00:42
                                i znowu ktoś pisze pod moim nickiem
                        • Gość: ryś Re: salon rudnik wołomin IP: *.com.pl 11.06.10, 09:33
                          ZGADZAM SIĘ W ZUPEŁNOŚCI, MECHANICY NIE ZNAJĄ SIĘ NA NICZYM. OMIJAĆ
                          JAK NAJDALEJ!!!!
    • Gość: dagg Re: SALON RUDNIK IP: *.plock.mm.pl 23.05.10, 02:06
      Kupiłem tu, czyli u RUDNIK-a auto, już w dniu odbioru auta zgotowałem się i mam niesmak. Co za burki....cały ten prezesik i zamotana obsada, która ma problem ze znalezieniem bagnetu.
      • Gość: dagg Re: SALON RUDNIK IP: *.plock.mm.pl 23.05.10, 02:09
        mam pytanie, czy jakiekolwiek naprawy gwarancyjne trzeba wykonywać w ASO, w którym nabyło się auto, czy można takowej naprawy dokonać w innym serwisie Renault'a ? I co polecacie w warszawie i okolicach.
        • Gość: odpowiedź Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 26.05.10, 00:33
          naprawy gwarancyjne możesz dokonywać w każdym autoryzowanym serwisie
          na świecie (osoby mieszkające na zachodzie polski często na
          takienaprawy wybierają sie do niemiec, ostatnio na TVN Turbo była
          poruszana sprawa jakiejś Laguny)

Co do serwisów w Wawie... wszystko opira się na farcie, dobrym dniu,
          chęci mechanika...itp. jednym słowem, nie ma reguły. A "lody" kręcą
          wszędzie, BEZ WYJĄTKÓW !!!

Jeśli decydowałbyś się na taką naprawę w Rudniku to zaznacz iż
          domagasz się aby samochód naprawiał Pan Janusz (sumienny, uczciny
          oraz myślący, a nie tylko czytający co mu na komputerze wyskoczy)
    • Gość: gwiazada Re: salon rudnik wołomin IP: 109.243.214.* 28.05.10, 23:42
      o proszę jaki ktoś poinformowany czyżby sam naprawial na lewo? hmmm...dziwne !!!
      a moze to pisze osoba która doskonale zna strukture pracy w renault??? a jesli
      chodzi o serwis jestem bardzo zadowolony z usług wczesniej mialem przedstawione
      koszty , wszytsko sie zgadzalo jedyne co mi nie odpowiadalo to wurgalny
      praktykant który wydzieral sie na salonie używajac nie cenzuralnych słow.
      • Gość: Gość Re: salon rudnik wołomin IP: *.com.pl 11.06.10, 09:21
        Ja niestety nie mogę podzielić zdania poprzednika, ponieważ są nie
        słowni, nie kompetentni,i ... szkoda słów. Cena, która była ustalona
        za naprawę ciągle się zmieniała, a przy odbiorze oczywiście jeszcze
        wzrosła. Dodam, że to 2 naprawa bo po 1 ZŁEJ naprawie, musiałem
        pojechać do serwisu ponownie.
        • Gość: G Re: salon rudnik wołomin IP: *.com.pl 11.06.10, 09:22

NIE POLECAM!!!
    • Gość: zadowolona Re: SALON RUDNIK IP: 212.75.108.* 03.11.10, 15:47
      Ja mam same pozytywne doświadczenia z salonem Rudnik z Wołomina.
      Robię tam przeglądy i naprawy i nigdy nie miałam problemów.
      Mój kuzyn w kilku warsztatach próbował naprawić swojego Espace, ale nikt nie wiedział co mu dolega, a w serwsie naprawili auto bez problemu.
      Ostatnio mojemu znajomemu zepsuło się auto w trakcie weekendowego wypadu za miasto.
      Ściągnęli lawetą i też naprawili bez kłopotu.
      • Gość: kierowca Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 19:42
        Malucha zawsze sam naprawiałem i zawsze wiedziałem co mu było... Teraz z nowym autem tez nie jeżdzę do autoryzowanych serwisów bo oni tylko potrafią mówić ,,w czym mogę pomóc'' jakby wcześniej w tp na 913 pracowali. Śmiech na sali ... tzw. przegląd okresowy.... zeby utrzymać gwarancję nowego auta trzeba go ,,serwisować''. Wymiana oleju,klocków hamulcowych sprawdzenie ciśnienia w oponach i chyba nic więcej. i faktura na 800 zł. Ostatnio taki serwis zafundowałem sobie sam. Olej 3 litry 100 zł, filtr oleju 17 zł klucz do korka w misie olejowej 20 zł. klocki hamulcowe 100 zł. Czyli w niecałych 250 zł się zamknąłem. na wymianę oleju i klocków hamulcowych w warunkach domowych czyli garaż plus lewarek potrzebowałem ok 2 godzin. Czyli ok 550 zł zaoszczędziłem kosztem 2 godzin. Dowód na to ze serwisy szukają jeleni:D Jeśli juz nie mam czasu ani warunków jeżdzę do innych warsztatów niz aso. Gdzie mozna pogadac z mechanikiem, dopytac i nawet patrzec na ręce jak robi. A nie tylko usłyszec ,,poproszę kluczyki i proszę faktura dla Pana''.
        • Gość: Gość Re: SALON RUDNIK IP: 213.199.253.* 07.12.10, 19:48
          Jak masz samochód na gwarancji to przegląd za 800 zł - jak piszesz jest po to żeby wychwycić wady Twojego samochodu. Wtedy ASO naprawia go gratis. Jak sobie wymienisz olej to po pierwsze nie wykasujesz przeglądu z komputera, po drugie jak się rozwali np. zawieszenie to wtedy płacisz jak za zgniłe zboże. Pokaż gdzie twoje oszczędności.
          Wykasowania przeglądu z komputera samochodu bez przeglądu nie podejmie się żaden uczciwy serwis.
          Szerokości i przyczepności.
          • Gość: kierowca Re: SALON RUDNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 22:57
            jakos 5 lat jeżdzę, prawie 200 tys km i samochod chodzi jak trzeba. a Te okresowe przeglądy róbcie sobie... zniewieściali faceci... tylko Wam cip*ki dorobić...
    • Gość: Justyna Re: SALON RUDNIK IP: 80.50.13.* 06.12.10, 11:36
      Zgadzam sie w 10000% z poprzednikiem, są to oszuści! ktorzy tylko zbijaja kase a nic od siebie nie daja, nie informuja klienta o kosztach a potem stawiaja przed faktem dokonanym, nigdy juz tam nie pojade i odradzam wszystkim!!!
      • Gość: zdziwiony Re: SALON RUDNIK IP: 46.113.227.* 22.12.10, 23:51
        najlepiej za nic nie płacic, co za ludzie wy piszecie głupoty a jak pojdziecie do lekarza po porade to co za darmo 50 zł trzeba odrazu płacic i kazdy płaci i nie narzeka.
    • Gość: jacus Re: SALON RUDNIK IP: 194.246.98.* 13.01.11, 00:47
      wiecie ze w salonie runault w ciechanowie 5 minut moze trwac nawet pare dni tak czekalem na wycene naprawy auta ktura miala trwac 5 minut potem okazalo sie ze profesjonalny zaklad mechaniki wykona te naprawe za polowe ceny serwisu i od reki a w salonie proponowali pozostawienie auta na 2 dni
      • Gość: jacus Re: SALON RUDNIK IP: 194.246.98.* 13.01.11, 01:01
        a jak mi naprawiali czujnik cofania ktury sami zamontowali przed zakupem to stwierdzili ze jest on nie oryginalny i ze montowalem go sam i ze niema go w produkcji wiec go nie naprawia ale wkrutce sie okazalo z moja pomoca ze maja takie czujniki w swojej ofercie wiec go naprawili w tes sprawie musialem odwiedzic serwis 6 razy niepolecam tej firmy nikomu
      • Gość: zdziwiony Re: SALON RUDNIK IP: 46.113.114.* 13.01.11, 22:45
        jeśli masz możliwość zrobienia za połowę ceny to czemu tego nie robisz tylko piszesz głupoty, wiadomo ze serwis to serwis i tak było od lat po stodołach robią taniej a skoro kogoś stać na samochód to chyba stać tez na utrzymanie....jednak forum jest dla inteligentnych ludzi a jak ktoś jeździ samochodem i jeszcze nie wie jakiej marki bo nie znam samochodów "runault" świadczy o użytkowniku ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka