blondi33 31.10.03, 17:35 Jakie książki polecacie na dłuuuugie jesienne wieczory? Chyba coś czytacie? Co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clint_eastwood Re: książka na jesienną chandrę 02.11.03, 12:24 S. King: „Bastion” lub „To”, ewentualnie „Miasteczko Salem” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: książka na jesienną chandrę IP: *.localdomain / 213.77.7.* 02.11.03, 16:06 Pismo Święte: Stary i Nowy Testament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogi33 Re: książka na jesienną chandrę IP: *.localdomain / 213.77.7.* 02.11.03, 19:09 Polecam ksiązkę telefoniczną - zadzwoń do znajomych i wyskoczcie do kina, na kawę itp a chandra minie. A jak już się pozbędziesz chnadry to poczytaj Kata miłości-Yalom'a tam to dopiero ludzie mają chndry. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi33 Re: książka na jesienną chandrę 02.11.03, 21:30 ale ja wcale nie mam chandry, wprost przeciwnie, tryskam energią. Po prostu lubię czytać i szukam coraz to nowych lektur... Bardzo dziękuję za dotychczasowe rady. "Pielgrzyma" czytałam, co do Kinga, to jakoś nie moge się przekonać (lubię oglądac filmy nakręcone wedle jego powieści, ale do książek jeszcze nie zaglądałam). Horror w powieści, muszę sprawdzić! Jeszcze raz dzięki za rady. Czekam na więcej pomysłów. Moge się też podzielić moimi... Odpowiedz Link Zgłoś
lookash88 Re: książka na jesienną chandrę 02.11.03, 21:19 a ja polecam "Pielgrzyma" Paulo Coehlo. Naprawdę warto, szczególnie jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś