Gość: CIEKAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 13:03 Witam czy ktoś się orientuje co się dzieje na rzece za zamkiem jakieś 200m za mostem na zamkowej w kierunku górnej wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menzrynsztoka Re: Dziwna budowla na łydyni 08.08.09, 15:48 tam będzie zasilanie rzeczki w deszczówkę taką oczyszczoną, a nawet czystszą niż ta z nieba co padać będzie, ale tam też rzeczka zasilana jest czymś co gorzej śmierdzi niż moje piwko i ja po piwku i ja proszę skasujcie mi to, bo to jedyne miejsce w Ciechanowie , gdzie możem pić piwko nie bojąc się straży miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c-nowanin Re: Dziwna budowla na łydyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:09 Ja słyszałem że ma tam być coś na podobę przystani dla kajaków a także kąpielisko, kładka dla pieszych bar i wiele innych tylko że mają to zrobić dopiero w przyszłym roku. Miał być zalew a robią 50 m kąpielisko ale dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Dziwna budowla na łydyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:25 Szukają bransoletki którą zgubiła Bona gdy moczyła łydki w tej rzeczce..... Odpowiedz Link Zgłoś