Gość: gość IP: 188.33.65.* 22.08.09, 14:13 jak w temacie wasze opinie o kawiarni w mrówce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokodyl272 Re: Street cafe 22.08.09, 19:37 a co tu oceniać? jeszcze nieczynna przecież Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: Street cafe 22.08.09, 21:27 a jednak otwarta przed 21-szą przy stoliku siedział tylko pan Sadowski i pani Sadowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 21:45 A to jakaś nowa kawiarenka? W którym miejscu? Do tej pory kawa była serwowana w cukierni. Można jeszcze gdzie indziej pić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: 94.254.140.* 22.08.09, 23:10 Dzisiaj było otwarcie nowej kawiarni, zaraz obok kwiaciarni po prawej stronie. Byłam dziś koło 12 i oprócz właścicieli, którzy robili sztuczny tłum. Mnie się nie podoba sposób serwowania kawy ( dają zwykłe porcelanowe kubki) i jej ilości. Zamówiłam dużą latte za 10 zł i dostałam 3/4 zwykłego kubka. To chyba przesada. W smaku za to całkiem niezła. Jednak wolę kawe w kawiarni przy rossmanie. Ceny porównywalne, ale za to ilości porządne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Street cafe IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 12:00 Wystrojem prezentuje się z zewnątrz nawet , nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 23:11 No tak. Od razu widać że pisała to osoba powiązana z Pinezką. A tak naprawdę to mi się podoba pomarańczowa kawiarenka. A skoro piszesz że w smaku niezła a ilość miejsza to chyba zama wiesz że NIE LICZY SIĘ ILOŚĆ A JAKOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: 94.254.171.* 23.08.09, 15:20 Czas pokaże jak przyjmie się ta kawiarnia.Ceny jak na Ciechanów to ciut za wysokie ale z pewnością znajdą się amatorzy dobrej kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: 94.254.171.* 23.08.09, 15:28 Problemem który dotyczy pewnie całej Mrówki jest brak linii autobusowej.Gdyby administracja pomyślała o jakimś darmowym autobusie dla klientów Galerii ruch w kawiarni jak i innych sklepach Mrówki byłby na pewno większy.Apel do administracji o darmową linię .Mrówka się rozwija ale brak transportu to problem który przy odrobinie zaangazowania ze strony zarządzających mozna rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Street cafe IP: *.chello.pl 24.08.09, 08:29 Byłam spróbowałam i smakowało. Piłam caffe latte i stwierdzam, że pycha. Mąż pił espresso z lodami i również zachwalał. Mają jeszcze sałatki, kanapki i ciacha. Cen za smakołyki nie pamiętam, natomiast ceny za kawę w cale nie są wygórowane. Fajne stoliczki, są też parasole na zewnątrz. Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawosz Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 08:07 Byłem . Nareszcie powiew świeżości w tym smutnym jak pi... mieście . Nie tylko kawę można tam wypić ,więc jeszcze lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafe Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:32 Wreszcie kawiarnia w której jest fajny klimat. Przyjemne, ciepłe wnętrza + słodkie ciasteczka i kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakoszka. Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:44 Wnętrze przytulne i miłe dla oka :-))Dla każdego coś smacznego :-) deserki- niebo w gębie.Choć troszkę daleko ale już byłam kilka razy-można połączyć zakupy z przjemnością :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Street cafe 28.08.09, 02:41 ludzie opanujcie się z tą autoreklamą, bo aż zęby zgrzytają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Street cafe IP: *.chello.pl 28.08.09, 10:01 Z jaką znowu autoreklamą, jak o kimś piszą same superlatywy to od razu podciągasz to pod autoreklamę? Śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STREET CAFE Re: Street cafe IP: *.centertel.pl 28.08.09, 23:38 Pragniemy poinformować wszystkich, że nasza spółka, tj. STREET CAFE Sp. z o.o. nie prowadzi marketingu szeptanego na tym forum i nie zamierza. Jeżeli zabierzemy głos - to oficjalnie, tak jak teraz. Miło nam, że pojawiają się opinie pozytywne, jak i te krytyczne na temat naszej kawiarni. To bowiem dowód na to, że zrobiliśmy coś fajnego, ale też, że jeszcze sporo przed nami. Niemniej jednak od podstaw stworzyliśmy tę kawiarnię i sukcesywnie staramy się poprawiać jej wygląd, a także menu. Za kilka dni zostanie uruchomiona nasza strona, więc uwagi, opinie, komentarze będzie można kierować bezpośrednio do nas. Z pozdrowieniami - właściciele STREET CAFE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekG Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 01:15 znów ukradliście jakis pomysł??jak wszystko w swym zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złoty pępek Re: Street cafe IP: 213.199.253.* 29.08.09, 10:47 Następny będzie street sex shop;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vyo Re: Street cafe IP: 213.199.253.* 30.08.09, 10:49 hehe gratuluję pomysłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawosz Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 12:07 sprzedawca z kolczykami w nosie to nowa meska moda,a ponieważ jak sama nazwa wskazuje jest to Kawa z ulicy lub kawa na ulice , kawa dla uliczników ;-) to propozucja moja jest , by zatrudnić karka na sterydach, osiłka wytatuowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pychotka Re: Street cafe IP: *.chello.pl 31.08.09, 10:51 nareszcie coś porzadnego w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozna posiedzieć w miłym lokalu z przyjemna muzyczka, przy dobrej kawie, na która juz nie musze jechac do wawy!!!! lokal na dobrym poziomie... cos porzadnego nareszcie!!! obsługa super...mam swoich ulubionych barmanów!!!!!!!! gratuluje pomysłu nareszcie Ciechanów nie bedzie kojarzył mi sie z KEBABEM ;-)) gratuluje!!!!!!!!!!!!!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Street cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:37 zeby taką wazeliną pisać na forum to, aż wstyd i żenada. czy galeria posiada na tym forum swojego płatnego rzecznika prasowego? > nareszcie coś porzadnego w Ciechanowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > mozna posiedzieć w miłym lokalu z przyjemna muzyczka, przy dobrej kawie, na > która juz nie musze jechac do wawy!!!! > lokal na dobrym poziomie... > cos porzadnego nareszcie!!! obsługa super...mam swoich ulubionych barmanów!!!! > !!!! > > gratuluje pomysłu > > nareszcie Ciechanów nie bedzie kojarzył mi sie z KEBABEM ;-)) > > > gratuluje!!!!!!!!!!!!!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Street cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:53 też tam byłem i znam sieciowe pijalnie kawy i nie ośmieliłbym się lać wazeliny jakby w Ciechanowie do tej pory nikt kawy nie potrafił zrobić i nie było miejsca na jej wypicie. jeśli szczytem nowoczesności są parasole wystawione przy parkingu aut i wózków to faktycznie nowa jakość nam się urodziła. lokal jak lokal nic tajemniczego i inspirujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Street cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:21 brawo za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia samosia Re: Street cafe IP: *.chello.pl 29.08.09, 21:54 hihihi! Nie jednej osobie podkradli ten pomysł na otworze nie kawiarni w Galerii Mrówka. Zawsze możesz otworzyć nową kawiarnię i liczyć na tak pozytywne opinie jak Street Caffe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podnietek Re: Street cafe IP: *.171.188.70.static.crowley.pl 31.08.09, 13:12 Lokal jak lokal, nowy, trudno zeby dzisiaj bylo to cos oryginalnego. Kawiarni poki co malo u nas, a przy "Galerii" przyda sie cos takiego. Sam lokal dla mnie bez jakiejs podniety, ot jest. Dla mnie za bialo tam jest :) Acz kawa moze byc. No i maja tam fajna Pania w obsludze :) te mloda oczywiscie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:51 Co za ludzie. KAŻDA nowa inicjaktywa w Ciechanowie musi być zgnojona. Opinie pozytywne uznawane są za wazeliniarstwo albo autoreklamę pracowników danej firmy. Wspaniała zachęta do rozpoczynania własnej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:31 wysokie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:54 A jakie są ceny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STREET CAFE Re: Street cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 15:31 Informujemy, że działa już oficjalna strona kawiarni streetcafe.pl. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Street cafe IP: 94.254.255.* 02.09.09, 18:57 byłem, zobaczyłem, wypiłem ... i jestem pozytywnie zaskoczony. - menu bogate - obsługa pomocna - wystrój taki sobie, zbyt jasno + za świetną inicjatywę gospodarczą POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: 94.254.223.* 02.09.09, 21:51 Nie wiem czym tu się tak wszyscy zachwycacie. W Ciechanowie Street Cafe nie jest pierwsza kawiarnia, gdzie można się napić dobrej kawy. Jak dla mnie to ceny sa nie proporcjonalne w stosunku do ilosci kawy. co to za kawa, której ilość kończy się połowie kubka? Poza tym lokalizacja jest dobra tylko dla tych którzy robią jakies zakupy w mrówce, ale tak z miasta to troche za daleko żeby iść. O wiele bardziej wolę kawiarnie przy rossmanie.Jak wypije kawę to przynajmniej ja poczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 13:41 Za 9zł w pinezce masz kawkę o,3l. Za 10zł w StreetCafe masz 0,5l kawy. Faktycznie nie proporcjonalnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złoty pępek <a href="http://www.starbucks.com/" target="_blank">www.starbu IP: *.opera-mini.net 16.09.09, 13:25 Nawet logo prawie jak przez kalkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 02:01 na stronie streetcafe.pl w zakładce kariera można nabawić się smiechu:) wielka kariera - oferta pracy kierowcy:) a poza tym jakie pola trzeba wypełniać, stan cywilny - koniecznie jako pole obowiązkowe z * - nie wiem jak to ma się do pracy:)) twoje zainteresowania - to też dobre:) i teraz najlepsze Co twoim zdaniem wyróżnia nas na rynku? - a co ma to wspólnego z ofertą pracy kierowcy:)) on ma tylko dowozić a nie jeszcze akcje marketingową prowadzić:) pozwole tu sobie zacytować Alberta Einsteina "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Co do tej pierwszej są jednak pewne wątpliwości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzynia Re: Street cafe IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 15:06 Akurat pytanie o zainteresowania jest sensowne - służy głównie temu, aby sprawdzic, czy ktos nie oszukuje, nie klamie, nie probuje sie przedstawic w niewiadomo jakim swietle itp. a z drugiej strony pokazuje czy ktos jest przecietniakiem, czy moze ma troche kreatywnosci itp. W kazdym dobrym CV powinny sie znalezc zainteresowania. A co do stanu cywilnego - to takie pytania sa akurat niedopuszczalne i moga byc dyskryminujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Street cafe IP: *.chello.pl 02.09.09, 22:06 Tylko zeby jeszcze smród z cedrobu nie zabił klientów.he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham Re: Street cafe IP: *.biznesdsl.etel.pl 16.09.09, 13:31 a jakie przystojne ciasteczko tam sprzedaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciasteczkowa Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 13:50 te te te, tego ciasteczka nie ma w menu, więc proszę się za bardzo nie zachwycać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: Street cafe IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 14:18 ceny dosc wygorowane jak na te miasto, kawa dobra, ale czy az taka dobra na ta cene? no i kwestia jej podania? te kubki sa wrecz komunistyczne. a ciastka bardzo drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 14:29 zgadzam się, kubki są okropne. ale poza tym jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Street cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:17 a co wu ty o tych ciasteczkach przeciez to kawiarnia jest a to ciach to chyba noe do zjedzenia czy jak, ale szkooooddddaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Street cafe IP: *.chello.pl 16.09.09, 16:34 a mi się kubki bardzo podobają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Street cafe IP: *.chello.pl 01.10.09, 21:16 pojechałem z ciekawości, zjadłem, wypiłem i wrócę tam nie raz. W końcu lokal gdzie można z kimś na kawie posiedzieć a nie iść do pizzerii, wziąc małą kawę i czuć na sobie wzrok obsługi bo wydaliśmy tylko 5zł... podoba mi się, dobry pomysł i jak ktoś ma skomentować, że robię reklamę to niech lepiej nic nie pisze, jak się komuś nie podoba może iść na pks w budce zapiekankę zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Street cafe IP: *.chello.pl 02.10.09, 09:21 Ostatnio piłam tam herbatę w kolorze zielonym. Pychota. Palce lizać. Ciekawe jak oni ją robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 09:39 wszystkie pozytywne komentarze z jednego adresu IP. :):):) kiedyś Kazik śpiewał : "CZY WY NAS MACIE ZA IDIOTÓW??" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Romeka Re: Street cafe IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 10:36 Niestety jesteś w wielkim błędzie nie z jednego adresu IP są wszystkie komentarze :) Ponieważ byłam tam nie raz, moi znajomi również i faktycznie jest wyśmienicie - a konkurencja może tylko pozazdrościć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: *.chello.pl 02.10.09, 10:41 z jednego ADRESU? ale jestes inteligentny... kazdy kto kozysta z komputera W MRÓWCE kozysta z sieci Galerii mrówki a w kawiarni jest mozliwośc kozystania z internetu i byc moze ktos właśnie wtedy pisze komentarze ja tez tak robie wcale to nieoznacza, ze ktos sam sobie opinie wystawia a jesli chodzi o te kawiarnie to bardzo mi sie podoba...wystrój obsługa i cała reszta tez jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: Street cafe IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 15:55 Człowieku - najpierw naucz się pisać, a dopiero może się wypowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: *.chello.pl 02.10.09, 16:26 my tu piszemy o kawiarni a nie o pisowni jakoś ci się pomyliło.... a kawiarnia jest suuupeer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Street cafe IP: *.chello.pl 02.10.09, 19:09 A co, komuś na sercu leży, że kawiarnia ma tyle pozytywnych opinii? Śmiechu warte. Jeżeli herbata w kolorze zielonym mi smakowała to co ja na to poradzę... Zapewniam Cię, że nie jest to ten sam adres ip. Ja akurat piszę z ul. Witosa, więc nie rozśmieszaj mnie. A tak w ogóle jak jesteś taki cwany to jak Ty rozróżniasz, że jest to jeden i ten sam adres? Może mi pokażesz żebym na przyszłość błysnęła inteligencją jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: *.chello.pl 02.10.09, 23:12 zgadzam się... popieram cie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Street cafe IP: *.chello.pl 22.10.09, 11:50 byłam niedawno i jadłam hawajska kanapke... pyyyyyyyyyyyychhhhhhhhaaaaaaaa!!! i pójde jeszcze nie raz...!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabiii Re: Street cafe IP: *.xdsl.centertel.pl 22.10.09, 14:07 szczerze? weszłam i jeszcze szybciej wyszłam-wole kupic paczka u Dmochowskich i zjesc go w domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-la 21 Re: Street cafe IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.09, 18:17 Wszystkie komentarze są z jednego IP bo oni sami to piszą tak samo było z ich internetowym sklepem STREETMARKET który upadł sami pisali i zachwalali tu jest to samo lipa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: *.centertel.pl 22.10.09, 23:29 Wiecie co? Jestem na tym forum ostatni raz. A wiecie dlaczego? Bo tu zaglądają takie barany, co to tylko krytykować potrafią. Najlepiej to nic nie robić w tym mieście, tylko krytykować, że jest źle. Ciesz się głąbie, że ktoś ryzykuje kasę, i testuje różne rzeczy. A jak się nie podoba, to spierd.... sobie do Warszawy! I to jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Street cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 08:01 A ja nie jestem ostatni raz, ale gość ma dużo racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny gosc Re: Street cafe IP: *.chello.pl 24.10.09, 19:14 masz `gosciu` rację, ja coraz rzadziej tu zaglądam właśnie z tego powodu. Siedzą głąby całe życie przed monitorem i narzekają, że wszędzie źle.. idź sobie kasztanie do mamusi niech kanapkę ci zrobi i siedź dalej i najlepiej nie udzielaj sie... tylko, że to wszystko jak grochem o ścianę.. a street cafe - jak najbardziej na + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Street cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 09:07 ...jest to jedyna , tak jedyna w Ciechanowie kawiarenka ,,na poziomie''pod względem wystroju wnętrza i oferty ale także obsługi...same zalety. A My ciechanowianie powinniśmy się modlić , żeby powstawało ich więcej zrobionych ,,z gustem'' wnętrzach...a nie i tu zamilczę, życzę właścicielom powodzenia a to , że są ,,jacyś'' malkontenci to jest to /nie/ normalne u ciechanowian...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 23:34 Od ktorej jest czynna kawiarnia? Dobrze by bylo gdyby o 7-8 otwierali, przed praca albo szkola mozna by bylo wziac kawe na wynos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafka Re: Street cafe IP: *.acn.waw.pl 24.10.09, 15:06 Pomysł fajny. Jeśli chcą wejść we franczyzę to znaczy, że są ambitni i mają określony cel rozwoju. Ja lubię ciasteczka z lodami. Mogę się odchamić raz na jakiś czas i wydać 8 zł. Niektórym też radzę zamiast siedzenia przed monitorem w pozycji przygarbionej i obgryzając paznokcie z myślą "jak tu kogoś zgnoić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 11:52 Czy to znacz ze jesteś z poza ciechanowa i musisz wydać 8 zł by zapomieć o korzeniach.Powodzenia odchamianiu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Street cafe IP: *.centertel.pl 24.10.09, 20:36 czynne od pon. do soboty od 10 do 21, w niedziele od 11 do 18. Odpowiedz Link Zgłoś
szanujemojkraj Re: Street cafe 06.11.09, 19:41 Czytając wpisy na tym forum odnośnie Street cafe mam wrażenie, że z jednej strony jest grupa klakierów, wazeliniarzy wywodząca się z samych pracowników lub ich rodzin i znajomych zachwalająca ich zdaniem " coś" wspaniałego, nowego w tej zapyziałej dziurze jaką jest Ciechanów, a z drugiej grupa życiowych nieudaczników, zawistników którym z lenistwa nic nigdy nie wychodzi, negująca wszystko i wszystkich. Pytanie: " Co lepsze dla Naszej Polski"? Życzę Wszystkim dużo optymizmu,a Panom którzy są właścicielami dwóch kawiarni w naszym mieście wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Street cafe 07.11.09, 00:00 Ostatnio tam zajrzałem i poczułem zimno na plecach. W szpitalu jest wiele przytulniejszych pomieszczeń :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 10:48 Moim skromnym zdaniem to w naszym mieście nie stać ludzi by pić kawe w takiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Street cafe 07.11.09, 12:03 Nie przesadzaj już większość Ciechanowian zarabia 900 netto czyli stać ich na 3 kawy dziennie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 13:24 Tak tylko czy odliczał ktoś dojazd.I czas terz trzeba mieć kiedy zarobisz na tą kawe i cistko? Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Street cafe 07.11.09, 15:28 Nic nie doliczyłem założyłem, że jak ktoś wypije 3 kawy nie potrzebne już mu będzie jedzenie, a nawet dom. 3 kawy x10 pln x 30 dni = 900 czyli cała pensja. Zarabiamy na 3 kawy dziennie i to nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga holand Re: Street cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 16:36 w zzsdna rewelacja,bylam pilam i jadalam,zamowilam 3 zapiekanki,dostalam 2,w trzecia po 20 minutach!!!normalnie katastrofa!!w zadnej porzadnej restauraci czy barze nie czeka sie tyle na jedzenie,idzie sie z 3 odobami,2 juz wsio zjedza a 3 jeszcze czeka glodna,nie wiem czyje to jest i kto jest tam szefem ale chyba szef powinien sie troche zastanowic nad serwowaniem,kawe nie podaje sie w kubkach,mam na mysli dobre capuccino pije sie w filizankach!! troche tz mnostwo poprawy zycze Odpowiedz Link Zgłoś
zaambaaraasowaany Re: Street cafe 25.03.10, 13:15 A miało być tak pięknie i tyle czasu czekano na takie miejsce i nie to forum przyczyniło się do upadku lokalu. Wygórowany czynsz ? Czy ktoś następny czeka w kolejce na to miejsce i ma inny pomysł jak ściągnąć klienta ? Odpowiedz Link Zgłoś