michal_el 04.11.02, 20:07 W którym miejscu będzie wybudowany wiadukt nad torami, który ma połączyć Dębową z Grunwaldzką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 20:18 cos wiecej na ten temat - pierwsze slysze a tak poza tym to jeszcze jedna inwestycja nieskonczona (waski most do nikad) a juz druga kosztowna na tapecie ??? ma rozmach ten boczek!! dymu nie szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wiadukt 04.11.02, 20:23 Gość portalu: zeta napisał(a): > cos wiecej na ten temat - pierwsze slysze a tak poza tym to jeszcze jedna > inwestycja nieskonczona (waski most do nikad) a juz druga kosztowna na > tapecie ??? ma rozmach ten boczek!! > dymu nie szukam :) Coś więcej: hm..zapewne wiesz, że wyjazd dla mieszkańców Dębowej zostanie zamknięty, gdy już siódemka będzie przebudowana, dlatego miasto chce wybudować ten wiadukt, nie jestem pewien, ale ponoć mają to zacząć, gdy rozpocznie się budowa węzła Elbląg-Wschód, czyli w natępnym roku. Boczek ma wielkie plany i je realizuje na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 20:39 michal_el napisał: > Coś więcej: hm..zapewne wiesz, że wyjazd dla mieszkańców Dębowej zostanie > zamknięty, gdy już siódemka będzie przebudowana, dlatego miasto chce wybudować > ten wiadukt, nie jestem pewien, ale ponoć mają to zacząć, gdy rozpocznie się > budowa węzła Elbląg-Wschód, czyli w natępnym roku. > > > Boczek ma wielkie plany i je realizuje na szczęście. to niech lepiej jedno ino dobrze skonczy bo jeszcze mu sie zemrze (do mlodzieniaszkow nie nalezy) i zostawi wsio rozgrzebane dymu nie szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wiadukt 04.11.02, 20:41 Gość portalu: zeta napisał(a): > michal_el napisał: > > > Coś więcej: hm..zapewne wiesz, że wyjazd dla mieszkańców Dębowej zostanie > > zamknięty, gdy już siódemka będzie przebudowana, dlatego miasto chce > wybudować > > ten wiadukt, nie jestem pewien, ale ponoć mają to zacząć, gdy rozpocznie s > ię > > budowa węzła Elbląg-Wschód, czyli w natępnym roku. > > > > > > Boczek ma wielkie plany i je realizuje na szczęście. > > to niech lepiej jedno ino dobrze skonczy bo jeszcze mu sie zemrze (do > mlodzieniaszkow nie nalezy) i zostawi wsio rozgrzebane > > dymu nie szukam :) > Ajk zemrze to mamy jeszcze wiceprezydenta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 20:55 aby do niedzieli (10 listopada), a potem to jakos to bedzie, jakiez to polskie !!! dymu nie szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wiadukt 04.11.02, 20:56 Gość portalu: zeta napisał(a): > aby do niedzieli (10 listopada), a potem to jakos to bedzie, jakiez to > polskie !!! > > dymu nie szukam :) Jak wygra Dębski będzie szok dla wszytskich:) A najbardziej dla Słoniny, przecież brakowało mu tylko 1% . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 21:03 michal_el napisał: > Jak wygra Dębski będzie szok dla wszytskich:) A najbardziej dla Słoniny, > przecież brakowało mu tylko 1% . noooo boczek zrobil sie jakis taki ... nerwowy :)) dymu nie szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wiadukt 04.11.02, 21:05 Gość portalu: zeta napisał(a): > michal_el napisał: > > > > Jak wygra Dębski będzie szok dla wszytskich:) A najbardziej dla Słoniny, > > przecież brakowało mu tylko 1% . > > noooo boczek zrobil sie jakis taki ... nerwowy :)) > > dymu nie szukam :) > Widziałeś najnowszą reklamę wyborczą w tv el Dębskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 21:10 michal_el napisał: > Widziałeś najnowszą reklamę wyborczą w tv el Dębskiego? nie bo nie mam jak, jeszcze, niestety, w cyfrze + nie ma vectry el :))) (ale musze do nich napisac moze wzbogaca swoja oferte programowa o ten wspanialy kanal) :)) dymu nie szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wiadukt 04.11.02, 21:12 Gość portalu: zeta napisał(a): > michal_el napisał: > > > > Widziałeś najnowszą reklamę wyborczą w tv el Dębskiego? > > nie bo nie mam jak, jeszcze, niestety, w cyfrze + nie ma vectry el :))) (ale > musze do nich napisac moze wzbogaca swoja oferte programowa o ten wspanialy > kanal) :)) > > dymu nie szukam :) Powinni, powinni, dużo tracą jak go nie mają:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Wiadukt 04.11.02, 21:42 Nerwowy jest,bo szybko moze mu sie grunt pod nogami zawalic...ale jakby co to radnym bedzie...pare pokojow dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wiadukt 04.11.02, 21:45 francuz_el napisał: > Nerwowy jest,bo szybko moze mu sie grunt pod nogami zawalic...ale jakby co to > radnym bedzie...pare pokojow dalej ;) Wtedy same korzyści, mniej zajęć, a pieniądze i tak prawie takie same:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Wiadukt 04.11.02, 22:01 z tego co wiem...to mniej wiecej tam gdzie teraz jest wjazd na Debowa...wiadukt nad 7 i tyle...jeszcze przed ta cala superkonstrukcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Wiadukt 04.11.02, 22:02 francuz_el napisał: > z tego co wiem...to mniej wiecej tam gdzie teraz jest wjazd na Debowa...wiadukt > > nad 7 i tyle...jeszcze przed ta cala superkonstrukcja :) oj, nie, wiadukt będzie nad torami, paiętam jak boczek o tym mówił, tylko nie wiem, w którym miejscu. Mają mieć wjazd na Grunwaldzką. Odpowiedz Link Zgłoś
narccomp Re: Wiadukt 05.11.02, 00:41 najprawdopodobniej wyjazd lukiem na Hetmanska i Grunwaldzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Wiadukt IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 16:03 narccomp napisał: > najprawdopodobniej wyjazd lukiem na Hetmanska i Grunwaldzka Chyba nie jesteś zbyt w temacie:)))) Gdzie Dębowa, agdzie hetmańska:))))))) Nie ta strona Elbląga:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Wiadukt IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 16:40 francuz_el napisał: > Bo to bedzie duuuzy luk ;) A chyba, że duzy, to co innego:))))) Francuż: czy jak jesteś zalogowany to też się tobie dzisiaj ślimaczy forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 18:36 francuz_el napisał: > Bo to bedzie duuuzy luk ;)ktorym bedzie sie omijalo caaale Ebowo i to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Wiadukt IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 18:47 Gość portalu: zeta napisał(a): > francuz_el napisał: > > > Bo to bedzie duuuzy luk ;)ktorym bedzie sie omijalo caaale Ebowo i to by b > ylo > na tyle Świeci słońce w Ząbkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 19:00 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > francuz_el napisał: > > > > > Bo to bedzie duuuzy luk ;)ktorym bedzie sie omijalo caaale Ebowo i to > by b > > ylo > > na tyle > > Świeci słońce w Ząbkach? ja nie z zabek ja z Targowka a tam tylko serwer ale juz niedlugo slonce juz zaszlo :(( ale w Ebowie za to dzisiaj padal snieg :))i to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Wiadukt IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 19:04 Gość portalu: zeta napisał(a): > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > francuz_el napisał: > > > > > > > Bo to bedzie duuuzy luk ;)ktorym bedzie sie omijalo caaale Ebowo > i to > > by b > > > ylo > > > na tyle > > > > Świeci słońce w Ząbkach? > > ja nie z zabek ja z Targowka a tam tylko serwer ale juz niedlugo slonce juz > zaszlo :(( ale w Ebowie za to dzisiaj padal snieg :))i to by bylo na tyle Nic nie padało, może w olsztynie to co innego, ale na pewno w targówku dzisiaj słoneczko mocno nie grzało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 19:08 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > francuz_el napisał: > > > > > > > > > Bo to bedzie duuuzy luk ;)ktorym bedzie sie omijalo caaale > Ebowo > > i to > > > by b > > > > ylo > > > > na tyle > > > > > > Świeci słońce w Ząbkach? > > > > ja nie z zabek ja z Targowka a tam tylko serwer ale juz niedlugo slonce ju > z > > zaszlo :(( ale w Ebowie za to dzisiaj padal snieg :))i to by bylo na tyle > > > Nic nie padało, może w olsztynie to co innego, ale na pewno w targówku dzisiaj > słoneczko mocno nie grzało? nie wiem bo za dnia bylem z drugiej strony rzeki ja dymu nie szukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Wiadukt IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 19:08 Gość portalu: zeta napisał(a): > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > francuz_el napisał: > > > > > > > > > > > Bo to bedzie duuuzy luk ;)ktorym bedzie sie omijalo ca > aale > > Ebowo > > > i to > > > > by b > > > > > ylo > > > > > na tyle > > > > > > > > Świeci słońce w Ząbkach? > > > > > > ja nie z zabek ja z Targowka a tam tylko serwer ale juz niedlugo slon > ce ju > > z > > > zaszlo :(( ale w Ebowie za to dzisiaj padal snieg :))i to by bylo na > tyle > > > > > > Nic nie padało, może w olsztynie to co innego, ale na pewno w targówku > dzisiaj > > słoneczko mocno nie grzało? > > nie wiem bo za dnia bylem z drugiej strony rzeki ja dymu nie szukam Oj szukasz, szukasz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wiadukt IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 19:16 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > francuz_el napisał: > > > > > > > > > > > > > Bo to bedzie duuuzy luk ;)ktorym bedzie sie omija > lo ca > > aale > > > Ebowo > > > > i to > > > > > by b > > > > > > ylo > > > > > > na tyle > > > > > > > > > > Świeci słońce w Ząbkach? > > > > > > > > ja nie z zabek ja z Targowka a tam tylko serwer ale juz niedlugo > slon > > ce ju > > > z > > > > zaszlo :(( ale w Ebowie za to dzisiaj padal snieg :))i to by byl > o na > > tyle > > > > > > > > > Nic nie padało, może w olsztynie to co innego, ale na pewno w targówk > u > > dzisiaj > > > słoneczko mocno nie grzało? > > > > nie wiem bo za dnia bylem z drugiej strony rzeki ja dymu nie szukam > > > Oj szukasz, szukasz:))))) ja ??? a skad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Wiadukt IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 19:17 Gość portalu: zeta napisał(a): > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > > > > > > > > > > francuz_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Bo to bedzie duuuzy luk ;)ktorym bedzie sie > omija > > lo ca > > > aale > > > > Ebowo > > > > > i to > > > > > > by b > > > > > > > ylo > > > > > > > na tyle > > > > > > > > > > > > Świeci słońce w Ząbkach? > > > > > > > > > > ja nie z zabek ja z Targowka a tam tylko serwer ale juz nie > dlugo > > slon > > > ce ju > > > > z > > > > > zaszlo :(( ale w Ebowie za to dzisiaj padal snieg :))i to b > y byl > > o na > > > tyle > > > > > > > > > > > > Nic nie padało, może w olsztynie to co innego, ale na pewno w ta > rgówk > > u > > > dzisiaj > > > > słoneczko mocno nie grzało? > > > > > > nie wiem bo za dnia bylem z drugiej strony rzeki ja dymu nie szukam > > > > > > Oj szukasz, szukasz:))))) > > ja ??? a skad :) Odpowiedz Link Zgłoś