mooh 05.06.06, 22:21 Coś mi świta w mojej nieco dziurawej pamięci, że masz robota kuchennego, z którego jesteś całkiem zadowolona. Możesz zalinkować, co to takiego? Noszę się z zamiarem kupienia czegoś sensownego i nie bardzo wiem, co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: Kangur 06.06.06, 09:12 kangur ma brauna, chyba MR 6550, ja mam nieco starszy model, poprzedni i jest świetny - mały, wygodny i poręczny Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Kangur 06.06.06, 11:35 Mam 5550. bardzo fajna sprawa, a przy dziecku przydaje się non-stop, szczególnie, że nie mam maszynki do mielenia mięsa. A i natkę posieka, cebulę, orzechy i co tam chcesz. Zupkę ładnie zmiksuje. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Kangur 06.06.06, 11:57 Masz z zestaw z przystawką do kruszenia lodu? Zastanawiam się, na ile to jest przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Kangur 06.06.06, 12:17 Nie. Mam model 5550 CA, bez przystawki do lodu. Jakoś nie czułam potrzeby jej kupowania, ale kilka razy żałowałam, bo lubumy czasem wypić Mojito i musiałam tłuc lód przez ścierkę tłuczkiem do mięsa . A tak na serio - przystawka do lodu się nie przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Kangur 06.06.06, 12:37 Tak myślałam. Niestety w całej Bydgoszczy (czyli we wszystkich trzech sklepach) są zestawy z pojemnikami próżniowymi (które raczej mi się nie przydadzą), z przystawką do kruszenia lodu (która mi się na pewno nie przyda) lub bez niepotrzebnych rzeczy, ale za to dużo mniejszej mocy. Do sklepów internetowych jakoś nie mam zaufania. Z ewentualną reklamacją wolałabym iść gdzieś tu, a nie wysyłać kurierem. Odpowiedz Link Zgłoś